Şimdi Ara

Goblins vs Gnomes (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
636
Cevap
3
Favori
13.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oynanıs videoları gelmeye basladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turexx -- 8 Kasım 2014; 14:18:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokg

    Bu expension'ın amacı zaten şans faktörü. Goblin'lerin karakteristiğini eklemişler kartlara. Dikkat ederseniz zaten gnomeların olduğu kartlar düzgünken goblinlerinkinde hep rng var. Hani herşey kasıtlı yapılmış durumda. Belki bakış açımızı "oyuna rng ve eğlence odaklı bi expansion geldi" şeklinde değiştirirsek daha iyi anlarız.

    Ayrıca expansionda her desteye ayar çekecek kartlar eklenmiş tahmin ettiğimiz gibi. Özellikle Bomb Lobber conceal edilmiş gadgedzan için birebir. Aynı şekilde voltron kombosu yapan rogue için de birebir. Eğer o kombo yaygınlaşırsa bomb lobber'ın da yaygınlaşacağından şüpheniz olmasın.

    Ayrıca voltron kelthuzad ile de yapılabilir. Aslında şu kartlarla yapılabilecekleri bi sıralasak:

    * Shrinkmaster: Yeti, Ysera SW:P ile öldürülebilir, Cabal ile çalınabilir. Sylvanas'ı shadow madness ile çalıp büyük minyona öldürtebiliriz. Bence şu ana kadar açıklanan kartların arasında en iyisi bu.

    * Voltron: Rogue'da conceal ile veya herhangi bir destede kelthuzad ile çağırılabilir. Conceal'de komboyu bozacak birçok kart varken (herhangi bir aoe, flamecannon, bouncing blade, bomb lobber, vs.) kelthuzad ile çağırılması için de kombo 3 tura yayılmış oluyor ki bi şekilde çaresine bakılabilir.

    * Velen's Chosen: Gargoyle ile kombosu düşünülüyor. Etkili olur mu bilemiyorum.

    * Bouncing Blade: Handlock, Ramp ve tüm ağır destelerin korkulu rüyası olacak. 3 manaya 2 giant kesmek çok zevkli olacak

    * Cogmaster + Annoyotron: Bir mech destesi oluşturulursa güzel bi başlangıç olabilir. Açıklanacak kartlara göre iyi bir aggro mech destesinin başlangıç eli olabilir.

    * Enhenco: Zooları felaket hale getirecek. 5 minyona windfury verdiğini düşünmek bile istemiyorum. İnşallah diğer kartlarda zooyu bitirirler de bunla uğraşmak zorunda kalmayız.

    * Recombobulator: Halen aklıma güzel bir kullanım alanı gelmedi. +9 manalı kartların canını doldrmak için kullanılır galiba.

    * Gnomish Exp.: Aşırı spell ağırlıklı bi deste dışında kullanılacak bir kart değil. Öyle bi destede de 3-3-2 battlecry ile kart çekmek verimli olur.

    * Spider Tank: Neutral 3-3-4'ümüz oldu sonunda

    Hocam demeyin öyle ya priest yeterince kabus zaten. 4 ataklı minyondan başka elimizde bir şey yok onuda almasın bari.

    Birde tek minyon varken randomlar direk ona vuracak herhalde di mi? Öyleyse rng'ye bakılmadan da kullanabilir çoğu kart.. Bouncing blade'de bir minyondan diğerine sekmesi lazım sanırım doğru anladıysam tek minyona 1 damage vuruyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 8 Kasım 2014; 15:19:33 >




  • Priestlere gelen o gnome çok sıkıntı yaratacaktır. -2 attack sonrası SW'ler zaten efektif olacak bunun yanında cabal ile minionumuzdan da olabiliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DgnByz

    Priestlere gelen o gnome çok sıkıntı yaratacaktır. -2 attack sonrası SW'ler zaten efektif olacak bunun yanında cabal ile minionumuzdan da olabiliriz

    Hocam sw'le öldürsün de cabal'la, shadow madness'la almasın ya. Oyunda en saçmalık 2 kart kendi kartlarımızla rezil oluyoruz hiç bir şey oynayamıyorsun. Priestler op olur bu gidişler iyice. Shadow madness korkusundan pristlere karşı tek minyon oynuyorumdum. Şimdi bu yeni kartla onuda oynayamıcaz.(shirink+cabal) 4 turn'de circle of healing combosundan sonra concede veriyorum normalde. Şimdi karşıda gördüm mü concede veririm artık.




  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Yani kart açıklamasından aynı minyona üstüste vurabileceği anlamı çıkıyor. Emin de değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UcanHollandali

    quote:

    Orijinalden alıntı: DgnByz

    Priestlere gelen o gnome çok sıkıntı yaratacaktır. -2 attack sonrası SW'ler zaten efektif olacak bunun yanında cabal ile minionumuzdan da olabiliriz

    Hocam sw'le öldürsün de cabal'la, shadow madness'la almasın ya. Oyunda en saçmalık 2 kart kendi kartlarımızla rezil oluyoruz hiç bir şey oynayamıyorsun. Priestler op olur bu gidişler iyice. Shadow madness korkusundan pristlere karşı tek minyon oynuyorumdum. Şimdi bu yeni kartla onuda oynayamıcaz.(shirink+cabal) 4 turn'de circle of healing combosundan sonra concede veriyorum normalde. Şimdi karşıda gördüm mü concede veririm artık.

    Herkes priest oynar, sorun çözülür.




  • Ben en çok bouncing blade'i sevdim fakat bir handlock oyuncusu olarak beni üzdü.Board'da Drake + Giant tutmamak lazım artık.

    Ayrıca zoolarda çıkış yapar bu expansion ile.Annoy tron,tinkerdown,cogmaster,clockword gnome,enchane o Mechane.Bunlar zoo için çok güzel kartlar.Hele enchance-o çok can yakacak.Exlosive sheep harici düzgün board clear kartı gözükmüyor şuan.Umarım gelir yoksa işimiz zor bu zoolarla.Priest decklerine mass dispel yeniden girer bu zoolar yüzünden.Bütün minyonlara divine shield verdiğini bir düşünün.Holy nova,flame strike gibi kartlar çöp oluyor sayesinde.Tek çare mass dispel ya da brawl gibi destroy kartları.

    Animasyonları sevdim baya.Paraşütle minyon inmesi acayip güzel olmuş.




  • Videoda 37. dakikada da görüldüğü üzere Bouncing Blade aynı minyona peşpeşe vurabiliyor. Yani tek minyon varsa öldürene kadar durmaz.

  • Fujitora kullanıcısına yanıt
    yanlış düşünüyorsunuz hocam,violet teacher ile gelen zibilyon tane minion önemli değil.Ama rogue böyle bir oynanış tarzı geliştirirse emin olun o mimironu atana kadar herkes elinde tutar aeo spelleri.Kimse öyle beleşe karşıya mega windfury vermez,zaten bi tane 3-2 minion falan atmış olsa onu temizleseniz yeter.


    Edit: ya şimdi ben arena falan atıcaktım ama bu expansion açıklanınca herşey alt üst oldu,gold mu biriktirmeye başlıcaz artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 8 Kasım 2014; 18:32:59 >
  • Yeni kartlar oyunu bayağı bi şans işi yapacak. Ama ben sevindim çünkü çeşitlilik olması güzel, Suan hep aynı desteleri görmekten gına geldi. Millet ezbere oynuyo.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    Yeni kartlar oyunu bayağı bi şans işi yapacak. Ama ben sevindim çünkü çeşitlilik olması güzel, Suan hep aynı desteleri görmekten gına geldi. Millet ezbere oynuyo.
  • Naxxtan sadece 2 wing acabildim kalanini parayla alsam mi sizce? Yeni kartlar geldikten sonra naxxramasi bitirmek cok zor gelicek cunku. Bu paketten sonra naxxlar hala is yapar mi sizce?

    Edit: Dolar saniyordum €' mus. Çok pahalı ya 15 kart için 45 lira.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 8 Kasım 2014; 22:13:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fautzin kullanıcısına yanıt
    Hunter'ın modifiyesi bu. Class renginden ve Arcane Shot'tan anlaşılıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UcanHollandali

    Naxxtan sadece 2 wing acabildim kalanini parayla alsam mi sizce? Yeni kartlar geldikten sonra naxxramasi bitirmek cok zor gelicek cunku. Bu paketten sonra naxxlar hala is yapar mi sizce?

    Edit: Dolar saniyordum €' mus. Çok pahalı ya 15 kart için 45 lira.

    alma sakın,arenada iyi değilsen gold bile harcama.Yeni gelecek kartlar metayı değiştirdiğinde naxxların hiçbir önemi kalmayabilir.Yeni kartlar geldikten sonra açarsın eğer metada kalırsa halen naxxlar.
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Hocam parayla almayı düşünüyorsanız zaten problem değil yeni kartların gelişinden sonrada açabilirsiniz şimdi 120 karttan bahsediliyor burda gördüğümüz az bi kısmı meta ne kadar değişir her decke giren belcer loatheb gibi önemli kartlar önemini yitirir mi tabi bunlar kartlar çıkmadan belli olmaz ama benim şahsi görüşüm oyuna sonradan eklenen ve gelmesi garanti olan kartlar sonuçta naxx kartları paranızı verip alıyosunuz kartları bu yeni kartlar packten çıkıcak sonuç olarak herkez direk elde edemicek ben naxxdaki bazı kartların önemini yitirmiceğini düşünüyorum ama şu açıdanda bakmak gerekir naxx ile az bi kart geldi normal decklerin üstüne eklenti oldu naxx kartları bu yeni gelen kartlar deckleride kökünden değiştirebilir.
  • silencelar cok onem kazanacak... Bence ozellikle PRiestteki Mass Dispel, yeni duzende kral olacak:D

    Expansionun cikis tarihi belli mi? Aralikta denildi sanki?
  • Sanırım expansion'a kadar yapabildiğim kadar arena yapacağım Toz biriktirip açacak değerde expert kart kalmadığından, altınlarla paket almak da mantıklı olmadığından expansiondan sonra expert setlerle alakam kesilmiş olacak. Öte yandan yeni expansion rng ağırlıklı olup competitive bazda ihtiyaç duyulacak kartların oranı az olacak gibi duruyor. Öyle olmasa bile arena kasılarak yine g&g kartlarının çoğunu elde edebileceğiz. Madem g&g kartlarının önemli olan kısmını her halükarda elde edebileceğim, bari kalan az sürede daha sonra yapamayacağım karlı yolla (arenayla) expert sete son dokunuşları yapayım, bi daha yüzüne bakamayacağım zaten. Dolayısıyla millet altın/toz biriktirirken ben altın kasıp arenaya yatırıcam

    Belki bu düşünce kafasına yatan olur diye buraya da yazayım dedim.




  • gokg kullanıcısına yanıt
    hocam bende de şuan 450 gold var çoğu expert kart açık birkaç epic ve leg eksiklerim var sadece,bende sürekli arena kasıp gelen packleri açmakla uğraşmayı düşünüyorum.Hiç gold kullanmadan bir dahaki ay gelecek packleri beklemek çok saçma geliyor yani zevk almak için oynama olayını öldürüyor.Goldu bi dahaki aya saklamak da istiyorum bi açıdan fakat mesela bugün arenaya yatırdığımdan daha fazlasını aldım arenadan.Eğer işler kötü gitmezse zaten arenadan genelde verdiğimiz goldu çıkarıyoruz o yüzden en iyi yöntem dediğiniz gibi gözüküyor.
  • Ben gold biriktiriyorum... suan 1200 altin var. oyun cikana kadar 1500 yaparim.. 1500 altin=15 pack demek... ayrica suanda 3800 dust var... 15 packtende 200 dust filan cikarsa 4000 dust ediyor...sanirim ilk basta para harcamadan idare ederim...:) Ondan sonra da gorev yaptikca arenaya dalarim...
  • Classic pack fiyat ne kadar olacakmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.