Şimdi Ara

Goblins vs Gnomes (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
3
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3 pack 3 rare
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt
    Şu resmi küçültsek hocam?
  • Kartlar kendi içinde tutarlı lakin haricen kullanıldığında diğer decklere entegre olacak çok az sayıda kart var. Mech üzerine güzel deckler kurulabilir. Şu an pek randıman alamasam da deniyorum bir şeyler

Tamamdır @gokg.
  • Rarelerimi alıp gidiyorum.
  • [simage] Goblins vs Gnomes

Şu kart op değil mi bayağı randıman alıyorum bu karttan.İlk kez söylemiyorum bunu kimse tınlamadı ben de resim koyayım dedim. Bence tam op kart tempo undertaker priest deckinde uçuyor.Çoğu decke de gider bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark4Void -- 10 Aralık 2014; 22:04:11 >

• Ben Zoo'ya girmesinden çok korkuyorum bu kartın inşallah farketmezler

@ANDREI teşekkür ettim hocam
  • Arenaya girerken seçenek olsaydı eski veya yeni packi seçip öyle girseydik ödül olarakta seçtiğimiz packden verseydi , iyi olmaz mıydı sizce?
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Bu sabah aldım bu ekran görüntüsünü yabancı bir arkadaşın oyunundan, çoktan farkedilmiş
  • Hediyelerle beraber 13 paket açtım 2 epic ve 1 golden common dışında bişey çıkmadı ayrıca hediyelerden de 3 rare 12 common çıktı onuda belirteyim :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KraLmaNia10 kullanıcısına yanıt
    27 hakkın daha var hocam; 40 pack, 0 Legend, 3 Epic, 0 Golden kart
  • Bedava gelen 3 deck + 2 arena deck sonuc : 2 leg (aynı paketten cıktı sasırtıcı bi sekilde fakat bolvar ve neptulon ne yazıkki...) epic yok

• -S2K- kullanıcısına yanıt
    İnadına bırakmıyorum oyunu

Tebrik ederim. Bu sefer ben gibi yakınan takım üyesi azaldı epey, şanslı geldi patch foruma
  • Flame Leviathan çıktı, denemek için hiç oynamadığım mage denedim bir oyun. Rakibin hiç minyonu yokken çektim ve 3 minyonum öldü, o oyundan sonra dustladım

• GvG decklerinden profesyoneller ne yapmış görebileceğimiz bir site var mı acaba?
  • antonidasi 3 kere cikartmis olarak. birde sneeds'i ucledim... arkadas bu kadar olur yaa
     Goblins vs Gnomes
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Üçlediğiniz Sneed's olsun hocam iyi kart Gerçi ne olduğu farketmiyor desteye 1 tane koyabildikten sonra hepsi aynı dust
  • Hobgoblin adlı kartı bugün 3-4 maçımı kaybettirdi ve bende 2 adet desteme yerleştirdim.
    Sizde ne oluyor demeyin sonra.
  • Evliya duası almadan pack acmam artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harashi kullanıcısına yanıt
    O kart freeze mage için dostum minion yok deckte neredeyse olanlar da loot hoarder, mad scientist falan ölmesini umursamayacağın kartlar. Hani freeze mage için de ne kadar iyi tartışılır ama diğer deckler için zarar direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark4Void

[simage] Goblins vs Gnomes

Şu kart op değil mi bayağı randıman alıyorum bu karttan.İlk kez söylemiyorum bunu kimse tınlamadı ben de resim koyayım dedim. Bence tam op kart tempo undertaker priest deckinde uçuyor.Çoğu decke de gider bence.

bu kart her decke gider ve çok tehlikeli bir kart bulursam zoo da deneyeceğim dusta kıyıp voljin yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 12 Aralık 2014; 1:23:58 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.