Şimdi Ara

Goblins vs Gnomes (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
3
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şaşırtıcı derece 15 kartta 3 rare 1 epic cıktı
    warlock kartı çıkmaması üzen bir detay oldu gerçi :/
     Goblins vs Gnomes Goblins vs Gnomes

• Yeni paketin ilk legendary karti: Vol'jin. Mage,lock falan cikaydi iyiydi. Priest hic oynamam nerdeyse.
    Birgun oynamak umuduyla,tozlu sayfalar arasindaki yerini aldi. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rcknrll kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim; Main Priest oynayan biri olarak muhtemelen craftlayacağım bir kart.
  • sneed's old shredder ve Gazzlove legendary olarak ilk 27 packte cikti... 3000 dust var neye craft yapsam acaba?..:D
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim hocam. Diğer konuda da yazdım; bence şu an craft için acele edilmemeli. Metanın oluşması beklenmeli.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ilk paketten malganis thnx blizzard

Goblins vs Gnomes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 10 Aralık 2014; 8:30:17 >
  • thevincent kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim, bu patch şanslı geldi bizim foruma
  • normal packlerimin aynısı oldu 3 rare :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loucetius

şu pack hediye olayı nedir?
    Ben bir yazı göremedim ama dönüyor bir muhabbet.

yeni gvg gelince herkese 3 pack hediye veriyorlar ondan bahsediyorum
  • 21 kartta Shaman, Warrior, Rogue ve Mage epic kartları çıktı. Shaman legendarysini alırsam murloc destesi yapma plânım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 paket 2 lg ikisi de blingtron -.- onlarca aynı kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 10 Aralık 2014; 10:19:11 >
  • 4 destede 3 epic 1 leg çıktı
    mekgineer thermaplugg çıktı acaba diyorum bozsam mı ? ölen enemy minionlar için leper gnome çıkartıyor.9 manalık bir kart o manada board ne kadar dolu olur bilemedim .Tecrübeli arkadaşlar bir fikir verirse sevinirim.Warrior oynuyorum bu arada.
  • ungalath kullanıcısına yanıt
    Şahsen, Legend kartların bozdurulmaması taraftarıyım ki bu kartlar henüz daha çok yeni. Kesinlikle elde tutulmalı.
  • Eğer çok çok acil derecede dust lazım değilse, legendary bozdurmamak lazım ama yine de siz bilirsiniz tabi.
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Darisi basiniza. Dun bir deck yapayim dedim,basic kartlardan oteye gidemedim. Su deckler oturunca sagdan soldan kopya cekerim artik. Hoş vol'jin nasil kullanilir pek bir fikrim yok ya.
    Aklima gelen karsiya bir priestin gelipte hp combosu yapmasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saolun beyler öyle yapayım o zaman.
  • Su her tur +1 att alan minion çok imba arenada sırf onun yüzünden priest oynuyor sanki millet. Ne zaman kaybetsem o minon ı removelayamadigim için iyice buffliyorlar ve oyunu bitiriyor. Şimdi ben de aynı şeyi yapıyorum, işe yarıyor. Ayrıca arena kart rate leri mi değisti? Bayaği bir druid denedim hiç swipe çıkmadı eskiden 3 swipe ile falan oynardım, adam gibi aoesiz oynamak çok zor.

• Bana bu druidin beast legendarysi geldi bedava packlerden .Gelen kartlar içinde en zayıf leglerden birisi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 10 Aralık 2014; 12:23:12 >
  •  Goblins vs Gnomes

Golden legendary bi kart çıktı ama pek iyi değil galiba sizce satıyımmı beyler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Malorne başarılı bi' legend değil mi yahu neden kimse beğenmiyor?
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.