Şimdi Ara

Goblins vs Gnomes (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
3
Favori
14.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi nasıl kötü buluyorsunuz şu kartı? 7 manaya diğer kartların bi atak-can değerlerine baksanız. Kart ölümsüz ayrıca. 3 paket de 4c1r çıkınca şu yorumlar kontrolden çıkarıyor insanı
  • Malorne a kotu diyen arkadaslar muhtemelen kartın acıklamasını kavrayamamıs olacak 7 manaya 9 7 bi karttan bahsediyoruz . silence yada transfrom yemedigi surece destenize geri donucek.bgh vs yada herhangi bi spelle yada trade le olurse destenize geri donucek rastgele. elinize degil deckinize. he tabi direk oldurulurse size tempo kaybı yaşatır tabiki ama yinede bi cok control destesinde iş yapabilir. meta olusmadan konusmak cok dogru olmaz ama bu statlara ve costa yakın olan the beast oldugunde karsıya 3 /2 minion cıkartıyor bu ise destenize geri donuyor daha ne olsun =) 4 u arenadan 3 u blizzarddan 7 pack actım bir epic bile cıkmadı bir golden common bile yok ayıptır
  • blizzardınv erdiği decklerin ilkinden ölünce random legandary summon layan legend geldi. ikincisinden de rakibin elindeki kart kadar manası düşen 8/8 lik giant geldi, bi tanede golden common...
    arenadan da gvg booster ları çıkıyor sanırım hep. bana iyi geldi bu gvg
  • Ss almak sonradan aklıma geldi ama ilk açtığım destede Gahz'rilla çıktı :D Şu sıralar control warriora takmış durumdayım ama kesinlikle istediğim kartlardan biriydi.Bu arada 2600'den fazla dust var acaba baron geddon veya alextrasza mı craftlasam diye düşünüyorum ama karar veremedim.
  • gokg kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Kart bence OP bile sayılabilir. Şu anda tüm kartlar arasında Malorne'un özelliğine sahip başka bir tane daha kart yok. Oyunu fatigue'e taşı ve Malorne ile kazan direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SametUğur

Ss almak sonradan aklıma geldi ama ilk açtığım destede Gahz'rilla çıktı :D Şu sıralar control warriora takmış durumdayım ama kesinlikle istediğim kartlardan biriydi.Bu arada 2600'den fazla dust var acaba baron geddon veya alextrasza mı craftlasam diye düşünüyorum ama karar veremedim.

baron geddon craftlamanı tavsiye etmem rush deck counterı olarak kullanılıor board clearence dan dolayı ancak 7 manaya gelene kadar zaten ananı aglatıor o deckler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Abi nasıl kötü buluyorsunuz şu kartı? 7 manaya diğer kartların bi atak-can değerlerine baksanız. Kart ölümsüz ayrıca. 3 paket de 4c1r çıkınca şu yorumlar kontrolden çıkarıyor insanı

Kart bana çok yavaş geldi atacam removal yemeden ölecekte çekecem falan gideri olurda öyle çoğu oyunda iş yapacak bir karakter değil gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 pack, 4rare. Varsa daha iyisi, kapışalım!..

Ekleme; 0 golden, 0 epic, 0 legend. Belirtmek istedim sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DgnByz -- 10 Aralık 2014; 20:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DgnByz

3 pack, 4rare. Varsa daha iyisi, kapışalım!..

Ekleme; 0 golden, 0 epic, 0 legend. Belirtmek istedim sadece.

3 pack'ten 5 legend çıkan var yabancı forumlarda elemana piyango çıkmış

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Peygamber soyu diye sadaka verirlerdi türk olsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loucetius

Peygamber soyu diye sadaka verirlerdi türk olsa

peygamber soyundan gelse bu kadar şans olmaz gerçi 1 pack'ten 2 legend çıkaran türkler tanıyorum , bu eleman bu olayı 3 kere yapmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylemeyi unuttum bana 5 rare 1 epic çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da 1 packten 2 legendary çıkmıştı. 1 tanesi golden Millhouse diğeri Nat-Paggle idi.
  • Dr. Boom çıkardım 3 packten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sith_Lord

Bana da 1 packten 2 legendary çıkmıştı. 1 tanesi golden Millhouse diğeri Nat-Paggle idi.

Bana daha aynı packten 2 tane epic çıkmadı siz nasıl yapıyorsunuz yaw

• 40/0
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

40/0

Ciddi misin? GVG nin packlerinden mi aldın 40 tane?
  • ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Evet, benim için gayet olağan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Evet, benim için gayet olağan

Tüh yav, çok talihsiz ama bir o kadar da komik

Benim de açasım var ama gvg için değeceğinden şüpheliyim. O kartları hiç bir desteme bile sokmayabilirim ama zaman gösterir tabi
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.