Şimdi Ara

Göbekliler Mekik Çekmeyin (Tecrübe içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
10.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şekil A

Göbekliler Mekik Çekmeyin (Tecrübe içerir)
  • göbek eritmek için ilk baş yanlardan başlayın spor'dan sonra 2 saat ağır yiyecekler yemeyşn 2saat kadar karbonhidrat yakımı olur yerseniz bişey yakmaz üstüne bindirirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 7 Nisan 2012; 22:15:17 >
  • Göbek eritmek icin mekik cekiyorsanız o gobek gitmez.. Mekik karın kaslarını şekle sokar.. Göbek eritmek icin diyet ve kardio şart.. Yağsız ve şekersiz beslenin, sabah akşam 1er saat tempolu yürüyün ve öğünlerde az yiyin 1-2 aya göbek falan kalmaz.. Tabi mekiğe devam..
  • Bir Allahın kuluda çıkıp dememişki mekik göbek falan eritmez... Mekik kasının tek bir amacı vardır karın kaslarını geliştirmek yani sözüm ona bölgesel yağma diye birşeyde yoktur yani... Konuyu açan arkadaşın dediği gibi evet alttan karın kaslarınız çıktıkça göbeğiniz dahada büyük gözükebilir ama bu çok düşük bir olasılıktır çünkü okadar çok genişletmek kolay değildir bel çevresindeki kas 1 cm kalınlaşana kadar spor yapmış birisi zaten 5 10 cm göbeği eritmiş olur bile yani ancak diyet yapmayıp ne olsa spor yapıyorum diye yemeğe abanırsa bu şahız ozaman arkadaşın dediği gibi olur ama göğüs lere abanırsanız kapatır demekte yanlış olur illaki belli oluyo sizin meme uçlarınızın yağlı olması işfa ediyor yanlardan fırlayan yağlar işfa ediyor... Tek çözüm Kardiyo antrenmanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

Çok saçma geldi.Karın kasının amacı göbeği belli şekle sokmak yani sarkan et parçasını sıkılaştırmak.Göbeği iteleyecek kadar kas kim yapmış.Bütün spor hocaları bilmiyor bir sen biliyorsun

Ayni hocalar diyeti de şart koşarlar. Tabi diyeti kim dort dortluk uygulamis orasi malum. Ben mekik cekmeyin demiyorum zaten sonra cekin diyorum. Sen yapiyorsan sorun yok. Ben kendi tecrübemi aktardim. Sen bildigin gibi yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi göbeği eritmek için mekik çekelimmi çekmeyelimmi?
  • Vücut yağ oranı fazla ise zaten karın kasları adonis kanat görünmeyecegi için kardiyo yapıp yaglardan kurtulunca agırlık altına girilip hacimlenmek daha sağlıklı.Yağlı vücut yagsız vücuda göre agır oldugu için egzersizlerde tekrar sayısınıda etkiler verimsiz bi çalışma olur
  • Günde 200 mekikle kaç kalori yakılır ortalama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Beyler 82 kiloyum 1.73 boy var afedersiniz göğüslerim kadın memesi gibi ve göbek çok belli oluyor dambıl aleti var 5 kglik bunlarla kilo verebilirmiyim? .

Eğer kadın memesi kıvamındaysa Jinekomasti olmuş olabilirsin. Çünkü 10 kilo falan fazlan var. Kadın memesi olması için 20 30 kilo fark olması lazım.
  • kilo vermek ve vücudu aynı anda geliştirmek fit görünmenin en ideal ve doğal yoludur. çeşitli diyetler ve egzersiz programları ile kombine edilebilir fakat ben size en çok etkili olan ve deneyip sonuç aldığım 2 sistemi söyleyeyim.

1- Protein Diyeti

bu diyette sadece protein ağırlıklı besinler tüketiyoruz. asla hamur işi-yağda kızarmış bir şey-abur cubur-yağlı et yemiyoruz. bu esnada vücudu çok aşırı yormamak kaydı ile tüm vücudu eşit oranda çalıştırıyoruz. çalışmanın son bölümünde ise istediğiniz bir bölge varsa orayı birazcık zorlayacak şekilde çalışıyoruz.

bu diyette neler yiyebilirsiniz : haşlanmış yumurta-yulaf-yoğurt-haşlanmış tavuk/kırmızı et-balık-peynir-ayran-sınırsız SU(en az 2lt)

fakat bu diyette asla kendinizi zorlamayın çünkü zayıf bünyelerde ciddi rahatsızlıklara yol açabilir. ilk 2 gün sizin için sorunsuz geçtiyse kontrollü bir şekilde devam edin.

2- Azar Azar

herşeyden yemek serbest fakat normal öğün miktarınızın yarısı ya da 3 de biri kadar ve asla aşmadan. tatlı-kola-aşırı hamur işi yasak. bunun yanında eğer benim gibi dayanıklı bir bünyeniz varsa olabildiğince spor. ağırlık falan basmadan sadece spor yapın. koşun-basketbol-futbol-yüzme vb.

dip not : ben hep 2. diyeti uyguladım ve yazın verdiğim kiloları kışın aldım bu yüzden 1. diyet daha mantıklı geldi. bir arkadaşım bu diyet ile 1 ayda net 4 kilo verdi. fakat çok disiplinli bir şekilde kurallara uymuş.

kilo vermek sadece besin miktarını değiştererek/azaltarak değil aynı zamanda spor yaparak başarılı ve doğaldır.

umarım faydalı olmuştur.

• gobek icin mekik de nerden cıktı ilk once duzenli kosu veya kardiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

quote:

Çok saçma geldi.Karın kasının amacı göbeği belli şekle sokmak yani sarkan et parçasını sıkılaştırmak.Göbeği iteleyecek kadar kas kim yapmış.Bütün spor hocaları bilmiyor bir sen biliyorsun

Ayni hocalar diyeti de şart koşarlar. Tabi diyeti kim dort dortluk uygulamis orasi malum. Ben mekik cekmeyin demiyorum zaten sonra cekin diyorum. Sen yapiyorsan sorun yok. Ben kendi tecrübemi aktardim. Sen bildigin gibi yap.

Hani saygısızlık yapmak istememiştim yaptıysam affola.Ancak ben öyle karın kası yağı ileri alacak kadar kas yapacak çok az insan var ki öyle bir karın kası görmedim ben daha

• quote:

quote:

quote:

Hani saygısızlık yapmak istememiştim yaptıysam affola.Ancak ben öyle karın kası yağı ileri alacak kadar kas yapacak çok az insan var ki öyle bir karın kası görmedim ben daha

Ben de oyle 10 santim ileri itecek demedim. Ama bende bariz sisme oluyor. Dikkat edersen bulk bodycilerde de bu sisme cok gorulur. Ozellikle kasi one dogru kastiginda. Herkeste olmasi beklenemez zaten

• Arkadaşın dediği gibi müsabaka diyetine girmemiş müsabık bodycilerin karın kasları (özellikle kışın) adeta göbek gibidir hatta öyle böyle değil resmen göbeklidirler:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TR_DiabLo_TR

Onun yerine göbeğinizi içine çekerek mekik çekin.Göbek o zaman erir.

Göbekli olanlar mekik çekince karın kasları kalınlaşıyor ve üstteki yağ dokusunu ileri iterek daha fazla göbekli görünüme yol açıyor.

Karnı içe çekince mide ile ilgili problemler yaşanabiliyor.

katılıyorum göbeği olan mekiğe abanırsa karnı dahada dışarı çıkar
  • hazır yeri gelmişken bende bir soru sorayım göğüs kasını evde nasıl geliştirebiliriz?bunu düzenli olarak yaparsak kaç ayımızı alır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert!

hazır yeri gelmişken bende bir soru sorayım göğüs kasını evde nasıl geliştirebiliriz?bunu düzenli olarak yaparsak kaç ayımızı alır ?

Evde tam olarak gogus kası zor şınavlarla vs belli bir seviyeye gelebilir sadece ayrıca sadece gogus değil tum vucudu çalıstırmanız daha iyi olur yoksa ortaya sacma sapan bir goruntu çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNstoppablee

quote:

Orijinalden alıntı: Mert!

hazır yeri gelmişken bende bir soru sorayım göğüs kasını evde nasıl geliştirebiliriz?bunu düzenli olarak yaparsak kaç ayımızı alır ?

Evde tam olarak gogus kası zor şınavlarla vs belli bir seviyeye gelebilir sadece ayrıca sadece gogus değil tum vucudu çalıstırmanız daha iyi olur yoksa ortaya sacma sapan bir goruntu çıkabilir

evde kendi imkanlarımla spor yapmaya çalışıyorum koşu bandında koşu ip atlama mekik gibi bunlara birde şınavı eklesem göğüs kaslarım gelişirmi gelişme gösterir mi ?

• Ben hem diyet hem mekik abanıyorum. Sorun olur mu ki öyle ? 1,67 boy 67 kilo var.
  • 1 saat bisiklet surmek ile 1 saat yurumek ayni etkiyi gosterir mi? Bisiklet ile gobek eritilebilir mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.