Şimdi Ara

Göbekliler Mekik Çekmeyin (Tecrübe içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
1
Favori
10.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz geliyor, şu göbeği eritip dar t-shirt giyerim diye spor salonuna yazılanlardansanız, bu tavsiyemi dinleyin. Eğer gerçekten üstünüze oturan bir t-shirt yada benzer birşey giydiğinizde aynaya bakınca bir balkon görüyorsanız, sakın salonda karın kaslarına abanmayın. Aslında abanırsanız bu kıyafetler çok daha kötü görünecektir. Karın yerine göğüs kaslarınıza abanın ki göğüs dışarıda durup altta bulunan göbeğinizi örtsün. Bir süre sonra göbeğiniz ufaltıp dışarıdan belli olmayacak şekle getirdiğinizde (diyet ile) mekiğe başlayabilirsiniz. Tecrübe ile sabittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: TR_DiabLo_TR

Onun yerine göbeğinizi içine çekerek mekik çekin.Göbek o zaman erir.

Göbekli olanlar mekik çekince karın kasları kalınlaşıyor ve üstteki yağ dokusunu ileri iterek daha fazla göbekli görünüme yol açıyor.

Karnı içe çekince mide ile ilgili problemler yaşanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycloner -- 7 Nisan 2012; 21:23:30 >
  • quote:

dalak bagirsak dagilsin icerde sonra
  • quote:

İnanan olur bence
  • Sadece sana özel olabilir ben direkt yağı yakabilen görmedim. Ama dediğim gibi, göbeğiniz ufaksa dediğiniz olur.
  • doğru çözüm

benim de göğüs kaslarım çok gelişkin olduğundan göbek göze batmıyor. göbekliyken standart insan görünümüne dönüyorum göğüs kaslarıyla beraber :P

omuzlar da geniş olunca geçmişte aldığım kortizonlara bağlıyorlar bu gelişkinliği halbuki salona gittim ben de yıllar önce :)

ama yağsız olarak sağlıklı kalmak en iyisi. zaten göğsü geliştirene kadar göbek de gider herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çikinoy -- 7 Nisan 2012; 21:34:34 >
  • göbeği bir yere kadar saklar tabi ama mekiğin faydası da yabana atılmaz bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler 82 kiloyum 1.73 boy var afedersiniz göğüslerim kadın memesi gibi ve göbek çok belli oluyor dambıl aleti var 5 kglik bunlarla kilo verebilirmiyim? .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kozmik Radyasyon

doğru çözüm

benim de göğüs kaslarım çok gelişkin olduğundan göbek göze batmıyor. göbekliyken standart insan görünümüne dönüyorum göğüs kaslarıyla beraber :P

omuzlar da geniş olunca geçmişte aldığım kortizonlara bağlıyorlar bu gelişkinliği halbuki salona gittim ben de yıllar önce :)

Aynen bende de durum aynı. Göğüsler göbeğin önüne perde çekmiş vaziyette gibi oluyor. Tabi buna uygun kıyafet bulmak şart. Daracık body giyersek olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • göbeği bir yere kadar saklar tabi ama mekiğin faydası da yabana atılmaz bence
  • arkadaşlar ben fast food da çalıştıgım için bendede göbek çıktı ben gögüs kaslarını çıkarmak istemiyorum sadece göbek gitsin istiyorum mekik in faydası yok mu yani? başka alternatifler varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: n55s-s1194v

göbeği bir yere kadar saklar tabi ama mekiğin faydası da yabana atılmaz bence

Ben kendi tecrübelerimi yazdım. Herkes kendinde farklı sonuclar alabilir. Mekik bende hiçbir şekilde yağ yakmıına ilk aşamada fayda sağlamadı. Diyetle ufalttiktan sonra fayda sağlıyor bende
  • Şimdi burası DH olunca, insanın inanası gelmiyor. Zira son zamanlarda başkalarını yanlış yönlendirince iyi bir şey yaptığını sanan kişiler türedi etrafta.

Ben de göbeği eritmek için mekiğe yükleniyordum ama acaba bu arkadaşın dediği gibi göğüs bölgesine mi yüklensem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

arkadaşlar ben fast food da çalıştıgım için bendede göbek çıktı ben gögüs kaslarını çıkarmak istemiyorum sadece göbek gitsin istiyorum mekik in faydası yok mu yani? başka alternatifler varmıdır ?

Diyet şart arkadaşım. Yaktığın kalori miktarını arttırarak da eritebilirsin sana kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaso3597

Beyler 82 kiloyum 1.73 boy var afedersiniz göğüslerim kadın memesi gibi ve göbek çok belli oluyor dambıl aleti var 5 kglik bunlarla kilo verebilirmiyim? .

Dambıl ile kilo mu verilir bre mübarek ?

Aksine kilo alırsın kas dokun artıcağı için.

Git bir spor salonuna yazıl spor yap diyet ile beraber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean Jacques Sarbi

Şimdi burası DH olunca, insanın inanası gelmiyor. Zira son zamanlarda başkalarını yanlış yönlendirince iyi bir şey yaptığını sanan kişiler türedi etrafta.

Ben de göbeği eritmek için mekiğe yükleniyordum ama acaba bu arkadaşın dediği gibi göğüs bölgesine mi yüklensem?

Üçyüzden fazla mekik çekiyordum günde ama hiç göbek eritmedi. Göbeğim daha da büyük görünmeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

quote:

arkadaşlar ben fast food da çalıştıgım için bendede göbek çıktı ben gögüs kaslarını çıkarmak istemiyorum sadece göbek gitsin istiyorum mekik in faydası yok mu yani? başka alternatifler varmıdır ?

Diyet şart arkadaşım. Yaktığın kalori miktarını arttırarak da eritebilirsin sana kalmış.

Spor salonları işe yarar mı peki bu konuda. Ben işe girmeden önce kilo alamayan 65 kiloda biriydim şuan 70 kiloyum ama göbek var işte. Bunu eritmek için spor salonları işe yarar mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Spor salonları işe yarar mı peki bu konuda. Ben işe girmeden önce kilo alamayan 65 kiloda biriydim şuan 70 kiloyum ama göbek var işte. Bunu eritmek için spor salonları işe yarar mı ?

Elbette işe yarar ama diyet yaparak da verebilirsin

• quote:

quote:

quote:

doğru çözüm

Aynen bende de durum aynı. Göğüsler göbeğin önüne perde çekmiş vaziyette gibi oluyor. Tabi buna uygun kıyafet bulmak şart. Daracık body giyersek olmaz.

aslında sporu bırakıp da şeklini bozanlar için bu yol iyi oluyor ama en iyisi yağsız kalmak sağlıklı olmak. kilo vücuda çok baskı yapıyor yaşam kalitesini düşüyor.

Katılıyorum.

• Çok saçma geldi.Karın kasının amacı göbeği belli şekle sokmak yani sarkan et parçasını sıkılaştırmak.Göbeği iteleyecek kadar kas kim yapmış.Bütün spor hocaları bilmiyor bir sen biliyorsun
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.