Şimdi Ara

Göbek Eritme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aydır ağırlık çalışıyorum gelişme için ancak göbeğim de duruyor bir yandan.Eskisi kadar olmasada yediğime dikkat etmediğim için şu aralar arttı.3 ayda eski halime göre gözle görülür gelişme var tabikide ama göbek durduğu için hiç hoş durmuyor.Vücud geliştirmeye 1-1.5 ay ara verip sadece kardiyo mu çalışmalıyım sizce?

Bisiklet-Koşu bandı-İp atlama 1 saat boyunca? Bir de kardiyo yaparken protein tozu kullanmaya devam etsem mi yağ yakımına yardımcı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 25 Şubat 2013; 15:30:45 >

• Kardiyo en iyi etkiyi vücut geliştirmeyle desteklenirse gösterir. Tavsiyem 1 gün vücut 1 gün kardiyo çalış. 1 gün de hiçbirşey yapma.
    Asıl yapman gereken beslenmeye ayar çekmek, sağlıklı beslenmek.
    Protein tozu yağ yakıcı ya da kas yapıcı değildir. Sadece pratik, kana çabuk karışan(wheyler için), düşük kalorili protein kaynağıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

3 aydır ağırlık çalışıyorum gelişme için ancak göbeğim de duruyor bir yandan.Eskisi kadar olmasada yediğime dikkat etmediğim için şu aralar arttı.3 ayda eski halime göre gözle görülür gelişme var tabikide ama göbek durduğu için hiç hoş durmuyor.Vücud geliştirmeye 1-1.5 ay ara verip sadece kardiyo mu çalışmalıyım sizce?

Bisiklet-Koşu bandı-İp atlama 1 saat boyunca? Bir de kardiyo yaparken protein tozu kullanmaya devam etsem mi yağ yakımına yardımcı olur mu?

Cardio muhabbeti max. 45 dak. olsun geçmesin , erkeklerde kas yıkımına yol açar.
    İp atlama en iyi cardio hareketi ama ip atlamak zordur, basket oynadığım yıllar sağlam atlardım ama artık yok :))
    Protein tozu ancak , kas yıkımını aza indirmek için kullanılır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.