Şimdi Ara

Göbeği ne kadar sürede eritirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göbeğim var. Spora yazıldım. Kardiyo kasacam. Göbeği ne kadar sürede eritirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ocağa koyup kısık ateşte 10 dakika ısıt erir.

• Beslenmene de dikkat etmelisin. Bende de hafif bir çıkıntı var. Eritmek için bu sıralar vejeteryan gibi takılıyorum. Daha çok sebze ağırlıklı besleniyorum.
  • Evet beslenmeme de dikkat edeceğim

• Razer kullanıcısına yanıt
    Et tüketin hocam, et tüketip ağırlık kaldırmazsanız spor yaparken hazır kas kütlenizi de eritirsiniz. Ekmek şeker asitli içeceklerden uzak durmanız yeterli bence. Ben her sene bi dönem giderim kilo verince isteksizlik olur bırakırıp kilo vermenin ustası oldum sayılır

• Ter atarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Et tüketin hocam, et tüketip ağırlık kaldırmazsanız spor yaparken hazır kas kütlenizi de eritirsiniz. Ekmek şeker asitli içeceklerden uzak durmanız yeterli bence. Ben her sene bi dönem giderim kilo verince isteksizlik olur bırakırıp kilo vermenin ustası oldum sayılır

Spor yapmiyorum hocam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 ay 17 gün 8 saat 29 dakika 61 saniye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

5 ay 17 gün 8 saat 29 dakika 61 saniye

Peki ya ben doktor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana çay yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viper13

Sana çay yok

Yoksa yoksa göbeğim ölecek mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kere canan hoca diyeti yaparsan zaten zayıf fit olursun.

Deli dana gibi koşmayın,sadece 30 dakka yürüyün diyor.

Ekmek,şeker,meyve vs yemiyecen tamam.
  • Karbonhidrat ve şeker alımını düşür ve günde 30 dakika yürüyüş yap ve bol su tüket + Ayrıca gece yatarken subliminal mesaj içeren müzikler dinleyebilirsin. Bu dinliyeceğin frekans ve karışımlar beyne gerekli sinyalleri göndererek yağları daha hızlı yakmana ve kilo vermene yardımcı olacaktır. Quadible integry serisini öneririm (lose weight fast , lose belly fat , metabolism repair) sağlam ve etkili videolardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antlion

Karbonhidrat ve şeker alımını düşür ve günde 30 dakika yürüyüş yap ve bol su tüket + Ayrıca gece yatarken subliminal mesaj içeren müzikler dinleyebilirsin. Bu dinliyeceğin frekans ve karışımlar beyne gerekli sinyalleri göndererek yağları daha hızlı yakmana ve kilo vermene yardımcı olacaktır. Quadible integry serisini öneririm (lose weight fast , lose belly fat , metabolism repair) sağlam ve etkili videolardır.

müzik olayında ciddi misiniz ?
  • Johny Lesh kullanıcısına yanıt
    evet hocam binaural beats teknolojisini araştırabilirsin ayrıca sadece kilo verme için değil

- sınava hazırlananlar için hafıza arttırma
    - göz bozuklukları düzeltme
    - büyüme hormonu salgısı (HGH)

ve yüzlercesi hepsinin ayrı bir frekans aralığı vardır ve siz sürekli dinleyerek beynin subliminal mesaj almasını sağlıyorsunuz.

Tabi etkisini görmek için her gün olmak üzere en az 1-2 ay yapmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antlion

evet hocam binaural beats teknolojisini araştırabilirsin ayrıca sadece kilo verme için değil

- sınava hazırlananlar için hafıza arttırma
    - göz bozuklukları düzeltme
    - büyüme hormonu salgısı (HGH)

ve yüzlercesi hepsinin ayrı bir frekans aralığı vardır ve siz sürekli dinleyerek beynin subliminal mesaj almasını sağlıyorsunuz.

Tabi etkisini görmek için her gün olmak üzere en az 1-2 ay yapmak gerekiyor

faydasını gördünmü
    Bir de link atarmisin kaybak tam bulamadim
    Biraz baktım göz rengi değiştirme felan çok ilginç iphone uygulaması var mı acaba
    Kaybaklar hep ingilizce yag yakmayida kullanicam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BF9CAADB -- 17 Mart 2017; 7:27:56 >

• Teşekkürler cevaplar için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.