Şimdi Ara

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
33
Favori
38.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QRX

Hocam ilk sorunuza cevap vermek oldukça zor.Çünkü daha dün aldım telefonu.4-5 gün sonra bu konuda net bir şey diyebilirim.Fakat size şöyle bir örnek vereyim. Şimdi sabah şarjım %100'dü. Sabahtan beri 30-45 dakika arası internette dolaştım. Bir buçuk saat wifi, 15 dakika civarı da 3G açık kaldı. 15 dakika civarı telefon görüşmesi yaptım. Şarj şu an %80'de. Hocam 3G üzerinden görüntülü görüşmeyi ben bulamadım. Baya aradım rehberde ama görüntülü ara diye bir seçeneğe rastlamadım. @Toprak_80

Teşekkür ederim. @Redlife35 @Torquoise

Rica ederim. @Hukukcu Polis

Hocam resimleri mobilden görünecek şekilde nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum.Nasıl yapıldığını söylerseniz resimleri düzenlerim. @clopin

Gayet iyi buraz dahada artar bence pil yeni henüz, ama millet istiyoki saatlerce oyun oynayayim ama bitmesin yok ole bisey benim oyun meraklisi arkadas g2 bile gunde 2 defa sarj ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• foto kalitesi bekledigimden iyi çıktı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SantiagoMunez25

Beyler Dikkatli olun GM sirketinin uyelerinden biri olabilir telefon hakkında hep olumlu şeyler yazmis akilli olun arz talep meselesi bu telefon talep olmazsa telefonun fiyatida düşecektir biraz sabredin

Gelmiş 2 senelik üyelik ile hakkımda atıp tutuyorsun. Ben beş senedir bu forumdayım. GM yokken biz vardık buralarda.

Eğer tarafsız olmadığımı düşünen varsa hemen konudan defolup gidebilir.

Tarafsiz degilsin ustam kusra bakma

Sen nasil bir inceleme bekliyorsun? Telefonun olumlu ve olumsuz yönlerini kendimce yazıyorum. Telefonu yerden yere vurmami mi bekliyorsunuz anlamıyorum ki.

Dediğim gibi beğenmeyen takip etmesin. Zorla okutturmuyorum.

Sen ona aldırma Piranha'nın adamı o

• quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Yanılmamışım 2500 Mah Bataryayı kapatabilmek GM s800 ü 2.15 ghze downclock etmiş

ilginiz için teşekkürler ayrıca

Sizce Lg G2 mi elit mi? G2 nin eksik yönleri nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazin44

quote:

Yanılmamışım 2500 Mah Bataryayı kapatabilmek GM s800 ü 2.15 ghze downclock etmiş

Yani konuyu biraz acarmisin.

Açacak birşey yok bence GM nin yaptığı birşey de değildir büyük ihtimal ama
    Gionee stock olarak 2.26 ghz de çalışan s800 ü 2.15 ghz frekansına düşürmüş sarj için büyük ihtimal
    (yine yeterli değil ama)

• quote:

Orijinalden alıntı: Gustave Flaubert

quote:

G2 yi yaklaşık olarak 2 haftadır kullanıyorum bir kere cihaz ısınıyor ama bence problem değil bu öyle dh incelemsindeki frame atlamaları da yaşamadım hiç bir oyunda sadece antutu sonucunu düşürür herhalde ısınma onun dışında ses kaydında bir kaç problem varmış lg nin uygulamaya çalıştığı ses teknolojisi nedeniyle bunun dışında şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım

• quote:

quote:

quote:

Gionee stock olarak 2.26 ghz de çalışan s800 ü 2.15 ghz frekansına düşürmüş sarj için büyük ihtimal
    (yine yeterli değil ama)

Orx arkadasin verdigi bilgilere gore gayet iyi sen hangi teli kullaniyorsun merak ettim 5,5 inc ve full hd ekrana gore gayet iyi 2500 mh buyuk basari. İyi optimize var gmd olduğu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Cöp.

Ok. İşte bunlar hep kıskançlık.
  • quote:

quote:

quote:

G2 yi yaklaşık olarak 2 haftadır kullanıyorum bir kere cihaz ısınıyor ama bence problem değil bu öyle dh incelemsindeki frame atlamaları da yaşamadım hiç bir oyunda sadece antutu sonucunu düşürür herhalde ısınma onun dışında ses kaydında bir kaç problem varmış lg nin uygulamaya çalıştığı ses teknolojisi nedeniyle bunun dışında şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım

Tahmini olarak ne kadar sürede ısınıyor? ek olarak siz kaça aldınız? şu ses problemleri tam olarak nedir bilgilendirirseniz sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

(yine yeterli değil ama)

Orx arkadasin verdigi bilgilere gore gayet iyi sen hangi teli kullaniyorsun merak ettim 5,5 inc ve full hd ekrana gore gayet iyi 2500 mh buyuk basari. İyi optimize var gmd olduğu gibi

Lg g2 kullanıyorum ama olayın bununla en ufak bir alakası yok
    3 saat ekran süresi alan bir telefona nasılsın optimize ve 2500 mah büyük başarı dersiniz anlamak güç.
    Ben sadece shiftdelete incelemesinde 2.15 ghz de çalıştığını görmüştüm ancak mesut çevik 2.26 demişti ve attığım mesaja cevap vermemişti ben cevabımı aldım tartışmaya gerek yok ben 6+ ekran süremle gayet memnunum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

(yine yeterli değil ama)

Lg g2 kullanıyorum ama olayın bununla en ufak bir alakası yok
    3 saat ekran süresi alan bir telefona nasılsın optimize ve 2500 mah büyük başarı dersiniz anlamak güç.
    Ben sadece shiftdelete incelemesinde 2.15 ghz de çalıştığını görmüştüm ancak mesut çevik 2.26 demişti ve attığım mesaja cevap vermemişti ben cevabımı aldım tartışmaya gerek yok ben 6+ ekran süremle gayet memnunum

Gmd 1800,mh ile gayet basarili oldugu gibi ben yazilima cok inaniyorum sade arayuz ,abartilmamis ve şişirilmemis olunca performans sunabiliyor ama tabiki şu an tam bisey.soylemek doğru değil.

• Zaten genellikle telefonlarda pili sömüren orijinal launcher ve üreticiden gelen programlardır. Birçoğu da işe yaramadığı halde.
    Sırf bu yüzden bir daha samsung kullanmam almam diyenler çoktur, mutlaka bu konuda da bazı arkadaşlarımız vardır. LG ler de durum nedir bilemiyorum.
    Bence pil konusunda çokta sıkıntı yaşatmayacaktır elite, yoğun kullanımda günü çıkarması söz konusu olur ve o da yeter diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tahmini olarak ne kadar sürede ısınıyor? ek olarak siz kaça aldınız? şu ses problemleri tam olarak nedir bilgilendirirseniz sevinirim

Pm atıcaktım atamadım
    Telefonu yaklaşık 1470 liraya güraks dan aldım kapıda ödeme ile 32 GB
    Ayrica ısınma problemi incelemelerde çok fazla vurgulandı ama oyunlarda filan ısınsa bile performans düşüyor gibi şeyler yok ve ısınma sorunu da kesinlikle cihazın kompakt bir yapıda olması ile alakali.neredeyse çerçevesiz bir ekran yapacaksın içine 3000 Mah batarya koyacaksın bide s800 canavarı olacak bir zahmet ısınsın o kadar
    Performans sorunu dedikleri şey sadece şu olabilir mesela telefonu kapatırsın yarım saat kalır açıp bir antutu çakarsın 36000 çıkar ama 3 saattir Full Ekran açıkken antutu yaparsın 33000 çıkar bundan ibaret
    Ses sorununa gelicek olursak ses kaydı esnasında lg nin saçma teknolojisi yakındaki sesleri almaya çalışıyor arkaları yok sayıyor ama uzaktaki birinin sesini almak istediğinde ses gidip geliyor problem bu ama senelerdir hiç kullanmadım ses kaydını benim için problem değil

Ayrica lg g2 ana konusunda
    Legend
    LED Zeppelin gibi ustalar var onlar daha iyi bilgi sunabilir sana

• quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Zopo modelleri gelecek yakında Türkiye'ye onlara bakabilirsiniz.
    Onlara sd-kart takılıyor.

Edit: Galiba Discovery 2'de de sd-kart girişi vardı ama emin değilim.

Hocam halihazirda note 2 kullaniyorum..ekran boyutunun ayni olmasindan ve ozellik olarak birazdaha yuksek olmasindan bu modeli almayi dusundum zoppo yada discovery 2 dusunmuyorum..olmazsa yaza dogru note 3 dusunebilirim..ilginize tesekkurler..

• quote:

quote:

Cöp.

G2 sahibi olarak discoveryi cok kiskaniyorum coooook oyle boyle degil

• quote:

quote:

Cöp.

O troll ü tanımıyormusunuz? Discovery kötülemek için 5 üyelikle gezmiş banlanmış bir zat kendisi.Yine başlamış.
    Hayırlı olsun.Batarya hariç çok iyi telefon elite.
  • quote:

quote:

quote:

Cöp.

G2 sahibi olarak discoveryi cok kiskaniyorum coooook oyle boyle degil

G2 alanlar kendi konularından çok elite konularında takılıyorlar

• Abi 2.16 olsa ne olacak 2.26 olsa ne olacak ? Telefonda grafik tasarımı işine giren oldu da ben mi kaçırdım. 0.10'luk azalma kime ne eksi verecek çözemedim gitti.

Tartışılacak konu; servis nasıl olacak ? Arızada ne tür beklentilere gireceğiz ya da telefonun kronik sorunu çıkacak mı ? Bir çoğumuz bu yüzden bu telefonu almadı, ki buna ben de dahilim. Sırf bu endişelerden dolayı gittim Lg G2 aldım. General Mobile insanları korkutmasaydı böyle, şimdi bu telefon yok satardı yok...
  • CPU-Z her zaman dogruyu soylemez mesela replika cihazlarda samsung exynos yazıor aslında mtk :)
  • ilk zamnalar bahsedilen 3+1 ram yalan mı oldu
    sadece 3gb mi ram var telde
    hiçbir yerde +1 ramden bahsedilmior.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.