Şimdi Ara

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
33
Favori
38.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar 1.5 ay kullandiktan sonra birkaç ekleme yapma ihtiyaci hissettim.Ürünü hala temin edemiyen kisilerin olmasi uzucu nasil bir satiş politikasidir anlam veremedim.
    1 Ekran isigi azmi sorusu kesinlikle az düzenlenmeli ama ben gunes altinda cok kullanmaya calismadiğim icin problem değil.
    2 wi fi cekimi düsükmü evet bir notebook gibi değil ama evin icinde idare ediyor bu telefonu alipta internet paketi almamak ayip olur 2gb 500 dk 5000 sms 23-25 tl iken :)
    3 gps baglanmasi bile uzun sürüyor tık oturmuyor hemen
    4 arkadasin biri notebook tan ag olusturdum baglanmiyor demis yok baglanabiliyor kablozuz agi notebook umdan yayiyorum ve onu buluyor (o yayina mesafe uzak telefon direk baglanmiyor )
    5 saglam bir guncelleme gelmezse isimiz zor yazmis yukarda bir arkadas haklı :))
    Sonuc olarak ben telefonumdan memlunum ama giderilmesi gereken eksiklikleri var ama daha temin bile sorunken eksikliklerin giderilmesi nekadar sürer bilemem herkeze iyi aksamlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: mutluu

Arkadaslar 1.5 ay kullandiktan sonra birkaç ekleme yapma ihtiyaci hissettim.Ürünü hala temin edemiyen kisilerin olmasi uzucu nasil bir satiş politikasidir anlam veremedim.
    1 Ekran isigi azmi sorusu kesinlikle az düzenlenmeli ama ben gunes altinda cok kullanmaya calismadiğim icin problem değil.
    2 wi fi cekimi düsükmü evet bir notebook gibi değil ama evin icinde idare ediyor bu telefonu alipta internet paketi almamak ayip olur 2gb 500 dk 5000 sms 23-25 tl iken :)
    4 arkadasin biri notebook tan ag olusturdum baglanmiyor demis yok baglanabiliyor kablozuz agi notebook umdan yayiyorum ve onu buluyor (o yayina mesafe uzak telefon direk baglanmiyor )
    5 saglam bir guncelleme gelmezse isimiz zor yazmis yukarda bir arkadas haklı :))
    Sonuc olarak ben telefonumdan memlunum ama giderilmesi gereken eksiklikleri var ama daha temin bile sorunken eksikliklerin giderilmesi nekadar sürer bilemem herkeze iyi aksamlar...

Pcden ağı nasıl olusturdunuz ben Connectify programini kullanıyorum Adhoc bağlantı olduğundan ağı görmüyor Android Adhoc bağlantıları desteklemiyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mavi_hayalet M kullanıcısına yanıt
    MyPublicWifi programını tavsiye ederim, rahat ve kullanışlı.
  • ben de 2 aydır gmd elite kullanıcısı olarak bazı görüşleri yazmak isterim ;
    1- Şarj ile ilgili problem yaşamıyorum. Genelde powersave modunda kullanınca oyundu, internetti, film izlemeydi vs. ekran süresi 4 saati rahat görüyor. Normal olarak da her gün şarj ediyorum.
    2- İşlemci zaten malumunuz, oyunlarda kasma yaşamadan oynanabiliyor. Ama uzun süre oyun oynayınca arkada ısınma oluyor.
    3- wi fi çekim gücünde ben pek sıkıntı yaşamadım. aynı odada bir sorun yok zaten ama araya iki üç duvar girince çekim biraz düşüyor ama ben o şekilde bile wifi üzerinden rahatlıkla film seyredebiliyorum.
    4- diğer tarayılara nazaran chrome oldukça hızlı geldi bana.
    5- bendeki OTG kablo herhalde bozuk, çünkü başka arkadaşlar OTG çalışıyor demiş.
    6- mini HDMI ile görüntüyü, TV ye atabilen var mı ? varsa hem HDMI hem de OTG kablo alacam acilen.
    7- Ekran çok parlak değil arkadaşlar, özellikle güneş ışğında hiç bir şey görünmüyor. Parlaklığı tam açmanız lazım.
    8- Discovery laucnher bence eh işte düzeyinde. Çok daha fazla şey yapılabilecekken, biraz kısıtlamışlar insanları. Samsung dan geçen insanlar için Alışmak zaman alıyor. Yazılımda güncelleme şart. İşe yaramayan bir market ile yüklü geliyor. Ayrıca yine aynı şekilde gereksiz bir oyun market var. İleride güncelleme gelmezse root yapıp, orjinal elifee e7 ye geçecem. Bunları da kaldıracam.
    9- Kitkat halen gelmedi. Gelirse herhalde tadından yenmeyecek.
    10- Başka yaşayan var mı bilmiyorum ama iki telefonum var. İksinde de ayrı ayrı whatsapp yüklü ve gruba tanımı. Gruba mesaj atılıyor. Blackberry ye anında gelen mesaj, dicovery elite a saatler sonra geliyor. Ne yaptıysam güncelleme sıklığını arttıramadım. Derdime bir çare !
    11- ekran kapalı ile iki tıklama ile açılması aktif hale getirildiğinde cebinizde iken kendi kendine ekran açılıyor dikkat edin.
    12- ekran kapalı iken C yapınca kamera açılıyor ama diğer programlar nasıl tanımlanıyor bilmiyorum. Mesela kapalı iken whatsapp nasıl açılır ? yada facebook ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g-1 -- 26 Mayıs 2014; 16:49:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi_hayalet

quote:

Arkadaslar 1.5 ay kullandiktan sonra birkaç ekleme yapma ihtiyaci hissettim.Ürünü hala temin edemiyen kisilerin olmasi uzucu nasil bir satiş politikasidir anlam veremedim.

Pcden ağı nasıl olusturdunuz ben Connectify programini kullanıyorum Adhoc bağlantı olduğundan ağı görmüyor Android Adhoc bağlantıları desteklemiyor çünkü

lenova nootebook ta hali hazirda bir proram vermisler onunla paylasima acabiliyorsun aldigin yayini

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mavi_hayalet

quote:

lenova nootebook ta hali hazirda bir proram vermisler onunla paylasima acabiliyorsun aldigin yayini

Programın adı ne acaba ben de olur mu yukarıdaki arkadaşın bahsettiği program xp de çalışmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: g-1

ben de 2 aydır gmd elite kullanıcısı olarak bazı görüşleri yazmak isterim ;
    1- Şarj ile ilgili problem yaşamıyorum. Genelde powersave modunda kullanınca oyundu, internetti, film izlemeydi vs. ekran süresi 4 saati rahat görüyor. Normal olarak da her gün şarj ediyorum.
    2- İşlemci zaten malumunuz, oyunlarda kasma yaşamadan oynanabiliyor. Ama uzun süre oyun oynayınca arkada ısınma oluyor.
    3- wi fi çekim gücünde ben pek sıkıntı yaşamadım. aynı odada bir sorun yok zaten ama araya iki üç duvar girince çekim biraz düşüyor ama ben o şekilde bile wifi üzerinden rahatlıkla film seyredebiliyorum.
    4- diğer tarayılara nazaran chrome oldukça hızlı geldi bana.
    5- bendeki OTG kablo herhalde bozuk, çünkü başka arkadaşlar OTG çalışıyor demiş.
    6- mini HDMI ile görüntüyü, TV ye atabilen var mı ? varsa hem HDMI hem de OTG kablo alacam acilen.
    7- Ekran çok parlak değil arkadaşlar, özellikle güneş ışğında hiç bir şey görünmüyor. Parlaklığı tam açmanız lazım.
    8- Discovery laucnher bence eh işte düzeyinde. Çok daha fazla şey yapılabilecekken, biraz kısıtlamışlar insanları. Samsung dan geçen insanlar için Alışmak zaman alıyor. Yazılımda güncelleme şart. İşe yaramayan bir market ile yüklü geliyor. Ayrıca yine aynı şekilde gereksiz bir oyun market var. İleride güncelleme gelmezse root yapıp, orjinal elifee e7 ye geçecem. Bunları da kaldıracam.
    9- Kitkat halen gelmedi. Gelirse herhalde tadından yenmeyecek.
    10- Başka yaşayan var mı bilmiyorum ama iki telefonum var. İksinde de ayrı ayrı whatsapp yüklü ve gruba tanımı. Gruba mesaj atılıyor. Blackberry ye anında gelen mesaj, dicovery elite a saatler sonra geliyor. Ne yaptıysam güncelleme sıklığını arttıramadım. Derdime bir çare !
    11- ekran kapalı ile iki tıklama ile açılması aktif hale getirildiğinde cebinizde iken kendi kendine ekran açılıyor dikkat edin.
    12- ekran kapalı iken C yapınca kamera açılıyor ama diğer programlar nasıl tanımlanıyor bilmiyorum. Mesela kapalı iken whatsapp nasıl açılır ? yada facebook ?

Hocam C yapıp facebook ya da whatsapp açmak için Ayarlar\akıllı\akıllı jestler\
    ORDAN aktif edin ve hareketli uyandırmaya basın ordan bir kere basın ve 3 seçenek çıkacak oradan uygulama AC a basın ve nr istiosaniz onu secin

• Aynı sorunu bende yaşadım daha önce
  • Telefonu bugün aldim şuan ondan yaziyorum bu telefonu kötüleyen adamlar ya başka firmanın anonim adamlaridir yada fandir bunun kadar hizli bir telefon geçmedi elime bench aldim acsiz haliyle dünya 1.si

• telefonu 2 kere sarza taktım gece ve sabah kalktığımda telı acarken 2 keresındede pın ıstedı yanı tel kapanıp açılmış sanırım..uçak moduna baktım kapalı..böyle bı durumlara karsılasan varmı..tel acıktı fakat pın ıstıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphonetutkunu

Çok iyi..

Telpa Samsung distribütörlügünü biraktiktan sonra piyasada artik etkin rol oynayamaz diye düsünüyordum. Ama sirasiyla Fatih projesini almasi ve General Mobile ile akilli cihazlarda düsük segmentte yeni bir pazar olusturmasi Telpa nin pazarlama zekasinin en büyük kanitidir.

Tebrik etmek gerekli..

Ayrica teknik servis anlaminda Telpa sektörde en iyisi..

Üründe gerçekten beklenmeyecek kadar iyi.. Çok hosuma gitti..

Bugün bir teknoloji marketinde damisini inceledim..

Alana hayirli olsun simdiden..

http://cepteknolojisi.blogspot.com.tr/2014/06/generalmobile-discovery-elite-32gb-tum.html

http://www.cepteknolojisi.com/?p=140

Attığınız tüm mesajları inceledim. Çoğu reklam amaçlı. Yok telpa en iyi servis yok etkin rol oynamış. Tamam bende Elite almak istiyorum güzel cihaz ama kendinize güldürmeyin. Reklam olduğu için şikayet ediyorum Flood yapmanız da cabası. Heryerde aynı mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megamen98 -- 22 Haziran 2014; 0:31:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: megamen98

quote:

Çok iyi..

Telpa Samsung distribütörlügünü biraktiktan sonra piyasada artik etkin rol oynayamaz diye düsünüyordum. Ama sirasiyla Fatih projesini almasi ve General Mobile ile akilli cihazlarda düsük segmentte yeni bir pazar olusturmasi Telpa nin pazarlama zekasinin en büyük kanitidir.

Tebrik etmek gerekli..

Ayrica teknik servis anlaminda Telpa sektörde en iyisi..

Üründe gerçekten beklenmeyecek kadar iyi.. Çok hosuma gitti..

Bugün bir teknoloji marketinde damisini inceledim..

Alana hayirli olsun simdiden..

http://cepteknolojisi.blogspot.com.tr/2014/06/generalmobile-discovery-elite-32gb-tum.html

http://www.cepteknolojisi.com/?p=140

Attığınız tüm mesajları inceledim. Çoğu reklam amaçlı. Yok telpa en iyi servis yok etkin rol oynamış. Tamam bende Elite almak istiyorum güzel cihaz ama kendinize güldürmeyin. Reklam olduğu için şikayet ediyorum Flood yapmanız da cabası. Heryerde aynı mesaj.

dostum neyin kafasını yaşıyorsun sen..

Neyin reklamını yapmışım.. Telpadan bahsediyorsan telekomünikasyon sektörüne sor bakalım dediklerimin dışında başka bişey diyecekler mi?

GM türkiye dist. telpa. Samsung dist. iken bile telpa en iyiydi yine diyorum ki çok iyi..

Aldığın cihaz 2 gün sonra bozulursa servise yolladığında dediklerimi anlarsın.

Kvk ya yolla malın hiç olana kadar serviste sürünür ama telpaya yolla yasal prosedür neyse onu yaparlar..

Bunuda şikayet et istersen..

Senin yazına fikir vermek için yazanda kabahat.. Bende bu arada telpanın sahibiyim senin üstünden reklam yaparak şirketimin primini arttırmak istiyorum..

Sen önemli birisin çünkü.. Bu arada adın neydi :)

Hocam dediğim şey sizin para kazanmanız falan değil. Alakalı alakasız her konuya ;
    Çok iyi....... Devam eden mesajı kopyala yapıştır yapmışsınız Flood böyle bişi. Adım Enes bu arada

• Telefonu alan arkadaşlar, güncelleme falan geldi mi, şuanki performansı nasıl telefonun? Önceki sorunlarda düzelme var mı bildirimin geç gelmesi gibi? Ya da alıp da pişman olanınız var mı? Kitkat'la ilgili bir haber var mı?
  • böyle telefonmu olur yaa 2 ci şarz aletinide yaktı.adaptör ısnıyordu zaten ve tel kendı kendıne açılıp kapannıyodu sarz ederken.sımdı 3 cuyude yaktı.yakınd apatlayıp evı yakacak dıye korkuyorum.
    sımdı servıse gonderıcem bakacaklar bunda bısey yok sarj yapıyo atacaklar yazılımı yollıcaklar.daha 1 ylık telefonla ugrastıgınamı yanarsın verdıgın parayamı sınırlerının gerılmesınemı.ugras dur sımdı sınoptan istanbula gıtsın gelsın sureklı.sansıma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

böyle telefonmu olur yaa 2 ci şarz aletinide yaktı.adaptör ısnıyordu zaten ve tel kendı kendıne açılıp kapannıyodu sarz ederken.sımdı 3 cuyude yaktı.yakınd apatlayıp evı yakacak dıye korkuyorum.
    sımdı servıse gonderıcem bakacaklar bunda bısey yok sarj yapıyo atacaklar yazılımı yollıcaklar.daha 1 ylık telefonla ugrastıgınamı yanarsın verdıgın parayamı sınırlerının gerılmesınemı.ugras dur sımdı sınoptan istanbula gıtsın gelsın sureklı.sansıma..

Garantiye gönder diye kaç defa dendi sana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dendide insan garantiden geldikten sonra olanları okuyonca garantiye göndermeye korkuyor.bıseyı yaparken başka bıseyı bozma veya yapmadan yazılım atıp göndererek yapııldı vs denmesı.
    ben hereseyı denemek ıcın sabrettim sarz prızınden olduğunu tespıt ettım sonra tuttum kablodan olduğunu duşundum oda degıl.kendım çözmeye calıstım garantiyle uğraşmamak ıcın.ama olmadı.sımdıde bayram gırdı araya.bakalım degısıtıreceklermı telı.
  • ulan bu telpa nası bıyermıs.sımdı bısey yazacaktımda neyse.telefon sarjdayken açılıp kapanıyo dıye yolamıstım forumda yazmıştım bılende bılıyo zaten.okadar açıklama yazım kâğıda adamlar telı aynen arıza bulunamadı dıye yollamıslarya.ellerını surmemısler tele format bıle atmamışlar gogle play hesaplarım hepsı aynen duruyo.yazıkların olsun boşuna beklemısım 20 gun.bu ülkede doğru bı ıs olmazmı.herıfler resmen dalga gecıyolar.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.