Şimdi Ara

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
33
Favori
38.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel telefon fakat GM yetkilileri insanları kazıkladı ve şuanda çoğusu yeni telefonun özelliklerinin kırpıldığını bilmiyor ve 1100 tl den 1300 dolar kuru düşmüşken satmak gerçekten akla zarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih069

ilk zamnalar bahsedilen 3+1 ram yalan mı oldu
    sadece 3gb mi ram var telde
    hiçbir yerde +1 ramden bahsedilmior.

evet hocam 3+1 ramde hayal oldu 3 gb ram ile geliyor şunu söyleyeyim şuanda telefon özelliklere göre iyi fiyatı var fakat bizi enayi yerine koymaları ve umut vermeleri insanı gerçekten kızdırdı
  • Bu akşam pil performansını paylaşacağım. Bunun haricinde başka sorunuz varsa alabilirim.

Konudaki çok bilmiş arkadaşları da dışarı alalım. "GM milleti kazıkladı yok, telefon çöp, efendim fiyat pahalı" gibi düşüncelerinizi kendinize saklayın. Bu konu inceleme konusudur.Tartışma çıkarmak için uğraşmayın lütfen.
  • Stewie G. kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam cevap için
    tüm o değişikliklere rağmen belki dedim
    ama olmayacak işlemci ram ilk duyurulduguna gore dusuk bataryanın sıkıntı yarabileceği herkesçe dusunuluyor
    şahsen tipinide beğenmemiştim sd kart girişide yok
    hala iyi bir telefon fiyatına göre
    ama bunca eksi beni kaybetti

hoşçakal elite
  • Gorilla Glass 3'ün kalitesini merak ediyorum.Acaba telefonun ekranına yüzükle yumruk attığınız bir video çekebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Marston

Gorilla Glass 3'ün kalitesini merak ediyorum.Acaba telefonun ekranına yüzükle yumruk attığınız bir video çekebilir misiniz ?

ok.
  • quote:

Gorilla Glass 3'ün kalitesini merak ediyorum.Acaba telefonun ekranına yüzükle yumruk attığınız bir video çekebilir misiniz ?

Saçmaladınız iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.galaxy s5 fiyati 2.300 bu garbinkinin 2 katı. Bilmedigim için bsoruyorum 1100 tl lik donanımsal fark varmı aralarinda gerce

• Hocam öncelikle hayırlı olsun merak ettiğim bir konu var hiç bir yerde yazmıyor cihazın tek sim kartlı olduğunu düşünüyorum doğrumu acaba çift sim kart söz konusumu?Ayrıca hepsiburada gibi sitelerden daha önce hiç alışveriş yapmasak bile çeşitli indirimlerle 1100 tlye cihazı alabilirmiyiz?
  • Tek sim kart takılıyor.Çok yakında 1100 TL'ye çeşitli kampanyalar ile alabilirsiniz. @mustafa 09
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

ok.

Herhangi ofansif bir şey söylemedim, yani telefon kötüdür, şudur, budur demedim.Arkadaş teknosa'ya gitmiş, Xperia'nın bir telefonuna adam cam kalitesini göstermek için telefonun ekranına yüzükle yumruk atmış da bizimkinde ne olurdu acaba diye düşündüm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vhkm

S.galaxy s5 fiyati 2.300 bu garbinkinin 2 katı. Bilmedigim için bsoruyorum 1100 tl lik donanımsal fark varmı aralarinda gerce

S5 binlira olsa anca alınır elite bile ondan daha iyi

• Saol :)
  • Batarya performansını ekledim.
  • İyi akşamlar madem herkes burda toplanmış bi kaç soruda ben sorayım dedim. yardımcı olursanız çok sevinirim. bu telefonu uzun zamandır bekliyodum. ilk başta 800 ac muhabbetleri dönüyodu. sonra snapdragon işlemciyi çıakrmadı 800 olcak dediler. şimdi piyasada telefonu arıyorum bugün 5-6 bayi aradım 3 ünde cihaz var ama beyaz renk yok. telpa yı aradım sordum beyaz renk hangi bayiye yolladınız diye. daha gelmedi beyaz renk hiç bi bayide bulamazsınız dediler. ne zaman gelir sorumada 1 ay dediler.

şimdi ana sorum şu olcak biz daha sonra çıkacak elite lite modelini bundan daha ucuz ve daha düşük özellikli bi telefon oalrak biliyoruz.

ama bu resimde olduğu gibi lte modeli 800 ac işlemci 32 gb rom 3gb ram VE beyaz renk seçeneği ile mi gelecek acaba ?

bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ

• Elite Lite modeli 16 GB hafıza, 2 gb ram ve snapdragon 800 ile gelecek.

Elite'in beyaz rengi de Nisan'ın ortasından sonra çıkacak. @s3z41
  • hocam o fotonun lite'a ait olduğundan eminmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Elite Lite modeli 16 GB hafıza, 2 gb ram ve snapdragon 800 ile gelecek.

Elite'in beyaz rengi de Nisan'ın ortasından sonra çıkacak. @s3z41

teşekkürler. bunu sormamdaki sebep zaten teknolojiye yetişecek kadar paramız yok alırkende adam akıllı telefon arıyoruz. mevcut özelikler iyi ama gm tutarda benim dediğim gibi bi cihaz çıkarırsa fiyatıda bundan biraz daha pahalı olur. oda almadığımıza değmez. ama bunu alırsakta onu alamayız. Bu konudan emin olmadan da adım atmak istemiyorum. Gm da ne yapacağını bilmiyo gibi çünkü.
  • Beyler TV2'de Elite tanıtılıyor. Bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa 09

hocam o fotonun lite'a ait olduğundan eminmisin

General mobile in kendi paylaştığı video dan aldım resmi. Videoda ki cihaz gionne olduğu belli..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.