Şimdi Ara

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
33
Favori
38.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Menüdeki takılmalara video incelemede de değinmişlerdi acil bir güncelleme ile bu sorunu düzeltmeleri lazım hem 1300 tl vericem hemde galeri ve menülerde gezerken takılmalar yaşıcam akıl karı değil
  • Cehaletimi bağışlayın..Bu telefona harici kart takılıyormu acaba
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam takılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: SantiagoMunez25

Beyler Dikkatli olun GM sirketinin uyelerinden biri olabilir telefon hakkında hep olumlu şeyler yazmis akilli olun arz talep meselesi bu telefon talep olmazsa telefonun fiyatida düşecektir biraz sabredin

Gelmiş 2 senelik üyelik ile hakkımda atıp tutuyorsun. Ben beş senedir bu forumdayım. GM yokken biz vardık buralarda.

Eğer tarafsız olmadığımı düşünen varsa hemen konudan defolup gidebilir.

Sadece sana demedİm yanlis anlama boyle şeyler olabilir diyorum dikkatli olmak lazim diyorum telefonun fiyati düşmesi isin karalama kampanyası yapılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Hocam kusura bakma da berbat bi inceleme olmuş. Her şey karman çorman, fotoğrafı geçtim paragraf başı dahi yok insanın gözü korkuyor.

Şimdi oldu mu?
  • acer_sahibi77 kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim...Çok heveslenmiştim ama bu cihaz çöp oldu benim için
  • Benimde bir isteğim olacak. Telefonun ekranına güzel bir duvar kağıdı koyup çekme imkanınız var mı? Kırmızı tonları iyi olabilir. Koyu renkli bir duvar kağıdı seçebilirsiniz. O bayanın balonlarla çekilen resmi gerçekten ekranı hiç güzel göstermiyor. Silik bir fotoğraf kullanmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyg
    Klavyeyi yuklemek icin baska bir sey gerekli mi root vb ? Direk yukleyebilir miyiz ?

standart ayarda market dışından uygulma kurmaya izin vermiyor android, kurulum sırsında bana o ayarı açtı, root gerekmese kaynağı belli olmayan uygulamaları kur diye bir seçenek var, onu işaretlemek lazım.
  • takip yazip mesaj kasmayin. konu copluge donuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmariacci -- 28 Mart 2014; 2:02:28 >
  • Belki işinizi görür...

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ

http://yadi.sk/d/oMoBNRVVLLdtR

Eğer paylaşım uygun değil ise (yasaksa) ilgili arkadaşlar mesajımı silebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKENAD -- 28 Mart 2014; 2:44:57 >

• fotoğraf gerçekten iyi

• swype +dragon gerçekten süper bir klavye programı, kelime düzeltmeleri vs şimdiye kadar kullandığım programlar içinde en iyisi.
  • Ne soyleyecegimi sana soracak degilim. Her soze maydanoz olmak da yeni moda oldu. Adam kabul edip editledi sana da pide yemek duser.

@QRX simdi olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Beyler Dikkatli olun GM sirketinin uyelerinden biri olabilir telefon hakkında hep olumlu şeyler yazmis akilli olun arz talep meselesi bu telefon talep olmazsa telefonun fiyatida düşecektir biraz sabredin

Gelmiş 2 senelik üyelik ile hakkımda atıp tutuyorsun. Ben beş senedir bu forumdayım. GM yokken biz vardık buralarda.

Tarafsiz degilsin ustam kusra bakma

• Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

quote:

Tarafsiz degilsin ustam kusra bakma

Sen nasil bir inceleme bekliyorsun? Telefonun olumlu ve olumsuz yönlerini kendimce yazıyorum. Telefonu yerden yere vurmami mi bekliyorsunuz anlamıyorum ki.

Dediğim gibi beğenmeyen takip etmesin. Zorla okutturmuyorum.

• kamera sı biraz kötü gibi görünüyor açıkcası?
  • Dostum telefonun şebeke durumu değerlendirme fotolarında 2 barda gozukuyor.Benım dıscoveryde ornegın kabatas uskudar arası motor seferlerınde sebeke alamıyorum ınternet veya gorusme sıfır..Telefonun sebeke sınyal sevıyesı nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

kamera sı biraz kötü gibi görünüyor açıkcası?

Mesut Beyin fotoğraf çekimlerihttp://www.donanimhaber.com/mobil/galerileri/General-Mobile-Elite-Fotograf-Galerisi.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

kamera sı biraz kötü gibi görünüyor açıkcası?

Mesut Beyin fotoğraf çekimlerihttp://www.donanimhaber.com/mobil/galerileri/General-Mobile-Elite-Fotograf-Galerisi.htm

oha fotoğraf kalitesi süpermiş
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.