Şimdi Ara

GM ELİTE KULLANICI İNCELEMESİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.017
Cevap
33
Favori
38.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun, telefonunuzu güle güle iyi günlerde kullanın. 2 konuyu merak ediyorum, cevabını biliyorsanız ve paylaşırsanız sevinirim;
    1) Bu telefonda şarj 3g-wirelessvs. açıkken ve aktif kullanımda geceleri kapatmadan uçak moduna almadan ne kadar gidiyor? LG G2 model telefonda bu saydığım özellikler açıkken ve doya doya kullanımda 40 saatin altına düşürememiştim, bu telefonda durum nasıl?
    2) Telefon menüsünde 3g üzerinden görüntülü görüşme seçeneği varmı, Tango vs. gibi uygulamalarla görüşmekten bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın, direk rehbere girip kişi detayını açınca görüntülü görüşme seçeneği çıkıyormu, görüntülü görüşme deneyiminiz oldumu?
    Cevap için şimdiden teşekkürler.
  • Hayirli olsun guzel cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz daha yorum beklıyoruz..

bu arada ben sorularımın cevabını aldım. sağol kardeş.
  • Guzel bir inceleme olmus

• Resimleri mobilden göremiyoruz düzenleme sanşınız varmı

• O nasıl bie telefon öyle note 3 fln tanımaz bu gidişle .

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SantiagoMunez25

Beyler Dikkatli olun GM sirketinin uyelerinden biri olabilir telefon hakkında hep olumlu şeyler yazmis akilli olun arz talep meselesi bu telefon talep olmazsa telefonun fiyatida düşecektir biraz sabredin

Gelmiş 2 senelik üyelik ile hakkımda atıp tutuyorsun. Ben beş senedir bu forumdayım. GM yokken biz vardık buralarda.

Eğer tarafsız olmadığımı düşünen varsa hemen konudan defolup gidebilir.

Tarafsiz degilsin ustam kusra bakma

Sen nasil bir inceleme bekliyorsun? Telefonun olumlu ve olumsuz yönlerini kendimce yazıyorum. Telefonu yerden yere vurmami mi bekliyorsunuz anlamıyorum ki.

Dediğim gibi beğenmeyen takip etmesin. Zorla okutturmuyorum.

Ben incelemeden bahsetmedim nese kapatalim

• Hocam ilk sorunuza cevap vermek oldukça zor.Çünkü daha dün aldım telefonu.4-5 gün sonra bu konuda net bir şey diyebilirim.Fakat size şöyle bir örnek vereyim. Şimdi sabah şarjım %100'dü. Sabahtan beri 30-45 dakika arası internette dolaştım. Bir buçuk saat wifi, 15 dakika civarı da 3G açık kaldı. 15 dakika civarı telefon görüşmesi yaptım. Şarj şu an %80'de. Hocam 3G üzerinden görüntülü görüşmeyi ben bulamadım. Baya aradım rehberde ama görüntülü ara diye bir seçeneğe rastlamadım. @Toprak_80

Teşekkür ederim. @Redlife35 @Torquoise

Rica ederim. @Hukukcu Polis

Hocam resimleri mobilden görünecek şekilde nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum.Nasıl yapıldığını söylerseniz resimleri düzenlerim. @clopin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 28 Mart 2014; 13:51:10 >

• quote:

Hocam ilk sorunuza cevap vermek oldukça zor.Çünkü daha dün aldım telefonu.4-5 gün sonra bu konuda net bir şey diyebilirim.Fakat size şöyle bir örnek vereyim. Şimdi sabah şarjım %100'dü. Sabahtan beri 30-45 dakika arası internette dolaştım. Bir buçuk saat wifi, 15 dakika civarı da 3G açık kaldı. 15 dakika civarı telefon görüşmesi yaptım. Şarj şu an %80'de. Hocam 3G üzerinden görüntülü görüşmeyi ben bulamadım. Baya aradım rehberde ama görüntülü ara diye bir seçeneğe rastlamadım. @Toprak_80

Teşekkür ederim. @Redlife35 @Torquoise

Rica ederim. @Hukukcu Polis

Hocam resimleri mobilden görünecek şekilde nasıl düzenleyeceğimi bilmiyorum.Nasıl yapıldığını söylerseniz resimleri düzenlerim. @clopin

Pil bana çokda kötü gözükmedi normal kullanımda rahat rahat yetecek gibi duruyor tabi bütün gün açıp online oyun oynamayacaksak ki ona hiç bir tel dayanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clopin -- 28 Mart 2014; 14:07:35 >

• Ana mesaja güncelleme

- Telefonun ekran parlaklığını otomatik ayarlamasını hiç beğenmedim.Aydınlık ortamlarda karanlık, karanlık ortamlarda aydınlık oluyor ekran.
    - CPU-Z sonuçlarını ekledim. @BllCkr
    - Telefonun ekran görüntülerini ekledim.

Bana da kötü gelmedi. Ben bir günü rahat çıkarırım diye düşünüyorum. @clopin
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşım, takipteyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

Hayırlı olsun güle güle kullanın arkadaşım, takipteyiz :)

Teşekkür ederim hocam.

Arkadaşlar incelememin sonuna geldim.Telefonun kamerasından fotoğraf eklememe gerek olduğunu düşünmüyorum.Zaten Mesut Bey'in Elite ile çektiği onlarca resimlik bir galeri var.Oraya göz atabilirsiniz.

Eklememi istediğiniz, cevaplamamı istediğiniz başka soru varsa cevaplamaya çalışırım. Şimdilik benden bu kadar.

İyi forumlar...
  • KoTuTuRK kullanıcısına yanıt
    Zopo modelleri gelecek yakında Türkiye'ye onlara bakabilirsiniz.
    Onlara sd-kart takılıyor.

Edit: Galiba Discovery 2'de de sd-kart girişi vardı ama emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 28 Mart 2014; 14:27:38 >
  • mobilde antutu ram resimleri gozukmuyor duzeltme yaparmisiniz lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: emir1391

mobilde antutu ram resimleri gozukmuyor duzeltme yaparmisiniz lutfen

Hocam daha önce de belirttim.Nasıl düzelteceğimi söylerseniz düzeltirim.Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum.
  • Hmm ya fotolari gormek istiyorum goremiyorum kardes foto linklerini baska resim sitesine upload et olur belki

• Evet gozukuuyor tesekkur ederim bende bu telefondan alicam telefoncum bana pazartesi gunu gelecegini fiyatinin 1099 tl civari olicagini soyleyince sasirdim ama sanmam 1099 a saticagini

• Yanılmamışım 2500 Mah Bataryayı kapatabilmek GM s800 ü 2.15 ghze downclock etmiş

ilginiz için teşekkürler ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Yanılmamışım 2500 Mah Bataryayı kapatabilmek GM s800 ü 2.15 ghze downclock etmiş

ilginiz için teşekkürler ayrıca

Yani konuyu biraz acarmisin.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.