Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16gb modeller için bir şeyler yapılacakmı acaba? malum hiçbir rom 16 gb modellere olmuyor, bir de bu rom sayfalarına 16 gb modeler için uyumsuzdue uyarısı yapılomalı çünkü, spflash ile yüklemeye kalktığınızda cihazınız tuğla oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Forum yenileniyor ve dokunmatik recovery modu geliyor. Tabiki sadece kabul edilen üyeler faydalanabilecek.

Dokunmatik Recovery

Ben boyle bayram hediyesi gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    Burakon hocam sensiz olmuyor be. ceyber71khan ile birlikte devam edin allah rizasi için bu ROM geliştirme işine.seviyesiz ve nankör insanlara da takmayin.meyve veren ağaç her daim taşlanir unutmayın.

• quote:

Forum yenileniyor ve dokunmatik recovery modu geliyor. Tabiki sadece kabul edilen üyeler faydalanabilecek.

Hakikatende bayram hediyei olacak bu siz nankör insanlara bakmayın hocam ve buradaki nankör insanlara bakalım siz o nankörleri kabul etmeyince nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OctaCore -- 10 Ekim 2013; 15:20:02 >

• Öpülmüş sıpaya dönerler artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailsss

Öpülmüş sıpaya dönerler artık

Aynen öyle olacaklar
  • Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

Hayır tekrar root istemiyor. güncellemeden önce root atarak graviti box kurmuştum bu güncelleme gelen özelliklerin çoğu zaten vardı. graviti box kurmanı tavsiye ederim. rom kurmadan birsürü özellik geliyor.(bildirim ışığı dahil). ve bu güncellemeden sonra yine aynı şekil herşey devam ediyor.

Orijinal cwm yüklemeden güncelleme hata veriyor akabinde root etmen lazım süper su komutu çalışmıyor yoksa..

yanılıyorsun yada yanlış birşey var. ben orjinal CWM kurmadan, rootlu cihazımı güncelledim ve dediğim gibi herşey aynı şekil devam ediyor. (ben bu güncellemeden önce telnuma sadece rootlayıp graviti box ve supersu kurmuştum. custom rom yüklememiştim..) indirme linki gece daha hızlı çalışıyor akşamdan güncellemeyi başlattım sabah kalktım kurulum istedi kurdum.
  • Burak hoca gidince ben de foruma girmez olmuştum.simdi ise acaba Burak hoca ne yazmis ne yayinlamis diye hep forumu takip ediyorum.çapulcu guzellerine elveda

• quote:

kabul edilen derken? amaç sanırım sorun çıkartanları elemek. koşullar nedir? Nasıl kabul edilebiliriz?
  • Burak hoca tarafindan yayinlanan romlari sizdirmamak. Kimseyle paylasmamak vs. Kabul edilecek olanlari burakgon disinda kimse bilmiyor :)
  • forum.pittech.com

Forumumuza gelebilir herkes. ROM'lar sadece bu forumda kalacak. Ben gereksizleri ayıklarım. :-)

Dediğim gibi youtube, başka forumlar yada bloglarda paylaşılırsa ve gereksiz insanların buna ulaşması sağlanırsa ozaman devam etmem.

Forum henüz düzenleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 10 Ekim 2013; 17:39:28 >
  • quote:

forum.pittech.com

Forumumuza gelebilir herkes. ROM'lar sadece bu forumda kalacak. Ben gereksizleri ayıklarım. :-)

Dediğim gibi youtube, başka forumlar yada bloglarda paylaşılırsa ve gereksiz insanların buna ulaşması sağlanırsa ozaman devam etmem.

Hocam site açılmıyor :(
    Edit, Sonununu net ile değiştirin girecektir
    forum.pittech.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OctaCore -- 10 Ekim 2013; 18:07:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egowest

Şuanda "burakgon"un yayınladıgı xperia romundayım. Günde 10-15 dk telefon görüşmesi. max 10 mesaj. en az 3 saat müzik. bazende internet derken son şarj durumu bu. Stamina modun çok iyi şekilde çalıştıgını söylemek dogru olacak sanırım. ekran kapandıgında telefon derin uyku moduna geçiyor ve hiç şarj tüketmiyor. secret editon'u hiç denemedim ama şuan iniyor birde onu deniyecegim.

edit : resim düzenleme
    @egowest ekran süresini koysaydın keşke

Bu arada burak hocam geri dönmüş galiba vatana millete hayırlı olsun
    Sebepsiz gülümsüyorum şu an acaba ne romu gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 10 Ekim 2013; 18:35:00 >

• quote:

forum.pittech.com

Suan kayit oldum eski site sanirim kaldirildi admin onayli uye alimi yaparsaniz daha iyi olcagini dusunuyorum..iyi calismalar
  • Oh ya telefon hayata döndü resmen, süper haber Hayırlı olsun, çok teşekkürler hocam
  • içimden konuya bi bakayım neler olmuş diye geçirdim şimdi evde sevinçten uçuyorum. burak hocam geri dönmüş hoş gelmiş sefalar getirmiş.
  • quote:

forum.pittech.com

• forum.pittech.com mu yoksa forum.pittech.net mi? Ben google da aradım .net uzantılısı çıktı oraya kayıt oldum doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

forum.pittech.com mu yoksa forum.pittech.net mi? Ben google da aradım .net uzantılısı çıktı oraya kayıt oldum doğru mudur?

.net olacak hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkanwap

quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

Arkadaşlar, ben daha sonra rom kurarım diye diskime aktarmıştım orada duruyordu.
    Ben hala stock kullanıyorum, maalesef custom rom hiç yüklemedim, neden derseniz bana göre sorunsuz rom çıkmadığından uğraşmak istemedim.

yamayı da kaydetmişim fakat dediğim gibi kurmadımhttp://yadi.sk/d/uoLMYSzK9uEqy

sorunsuz rom anlayışıma göre nexus v2 çıkmıştır ve halen sorunsuz kullanıyorum.

Benim nexustayken kalibrasyo nyapmama rağmen %50den pat diye 20ye iniyor, düzeltemedim bu durumu. Orjinalde şarj edip nexus yüklesem sorun yok ama nexustayken şarj edince sapıyor

• 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.