Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: akin.eralp

arkadaşlar telefonu root ettikten sonra cwm kurulmuyor bi türlü discovery custimizer ile tıklıyorum iniyor kuruyor ama sonra yine telefonun kendi c

Arkadaşım Discovery customizer ile uğraşma, bende onu denedim ama recovery modunda başlatamadım. MobileuncleTools ile kolay yolu dene. "wersin3230" arkadaşın dediği gibi yap.

Ben "gamerzrom1.5--1.9--2.0--.2.2, Canvas4 ve nexus1.0--2.0 hepsini kurdum denedim en iyisi Gamerzrom 2.0 ancak bütün kurduğum romlarda garip bir olay oldu. telefonu ekran kilidini açıp beklemedeyken görünmez bir el menüleri açıyor biryerlere basıyor, arama yapıyor, tuşlarda dokunma esnasındaki renk değişimleri görülebiliyor yani kendi kendine telefona birşeyler oluyor. ben ekrana dokunmadığım halde bunları yapıyor.
    Bu konuda bilgisi olan yada başına böyle birşey gelen varmı. şunuda söylemeliyim enson yine Gamerzrom 2.0 kurdum 4 gündür onu kullanıyorum bu dediğim olaylar ilk iki gün oldu ancak son iki gündürde olmuyor. ama ben yinede telfn kendi kendine birilerini arar diye rahat değilim.
    Bunun çözümünü bilen varsa paylaşırsa sevinirim. (custom romları burada anlatıldığı gibi yani "wipedata, wipe cache reset yaparak kurdum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sozmert -- 23 Ekim 2013; 10:00:08 >

• Arkadaşlar benim telefonum aldığım günkü gbi. Şimdi Rom yüklemeyi düşünüyorum. Araştırmama göre en stabil ve hızlısı GamerzROM_Discovery_Secret_v2.0 galiba.
    Yalnız bunun 2.2 side çıktımı bilmiyorum.

Asıl sormak istediğim;
    Ben şimdi
    GamerzROM_Discovery_Secret_v1.0
    GamerzROM_Discovery_Secret_v2.0 dosyalarını indirdim.
    Acaba önce GamerzROM_Discovery_Secret_v1.0 olanı yükleyip GamerzROM_Discovery_Secret_v2.0 dosyasını da güncelleyeceğim mi yoksa direk orijinal rom dan GamerzROM_Discovery_Secret_v2.0 ye mi geçicem.
  • LETHALDOZE L kullanıcısına yanıt
    2.2 si var ama ingilizce. Bazı arkadaşlar 2.0 ın tr yamasının 2.2 dede sorunsuz çalıştığını söylemişti.

direk 2.0 kurulur. Ve yeniden başlatmada google yazısını görünce kapatılır telefon, üstüne tr yama flashlanır.yeniden başlatılır. sabredip 5dakika felan beklemek gerekir. Oldu da açışmadıysa telefon recoveryde tekrar wipeler yapılır yeniden başlatılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasak_ask3434 -- 22 Ekim 2013; 4:32:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetbaycan

2.2 si var ama ingilizce. Bazı arkadaşlar 2.0 ın tr yamasının 2.2 dede sorunsuz çalıştığını söylemişti.

direk 2.0 kurulur. Ve yeniden başlatmada google yazısını görünce kapatılır telefon, üstüne tr yama flashlanır.yeniden başlatılır. sabredip 5dakika felan beklemek gerekir. Oldu da açışmadıysa telefon recoveryde tekrar wipeler yapılır yeniden başlatılır.

Eyvallah çok sağolun cevap için.
    Bakalım arkadaşın xperıa arc s in içine etmiştim. Sonra eski haline zor döndermiştim
    Ama böyle detaylı anlatımlar yoktu onlarda.
    2 sorum daha var cevaplarsan sevinirim.
    1- tr yamayıda rom gibi aynı şekilde yapıyorum değilmi. Flaslama dediğiniz aynı sey mi oluyor.
    2- telefonun hafıza kartındaki verilerim silinecekmi. Silinecekse iki tane oyunum var epey ilerlediğim. Real racing 3 ve şu candy crash seker oyunu. Onlar yedeklenirmi kaldığım yerden devam için.

1- evet hocam "install from sd card" ile iki zip dosyasınıda aynı şekilde kuruyoruz.
    2- Hafıza kartındaki verilere hiçbişey olmaz. Sadece telefonda android sistemin kurulu olduğu hafıza sıfırlanır.
    Oyun yedeklerini,save dosyalarını nerede saklar bilmiyorum çok aram yoktur oyunlarla hocam, net bilgi veremiyorum o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetbaycan

1- evet hocam "install from sd card" ile iki zip dosyasınıda aynı şekilde kuruyoruz.
    2- Hafıza kartındaki verilere hiçbişey olmaz. Sadece telefonda android sistemin kurulu olduğu hafıza sıfırlanır.
    Oyun yedeklerini,save dosyalarını nerede saklar bilmiyorum çok aram yoktur oyunlarla hocam, net bilgi veremiyorum o yüzden

Sağ olasın. My backup die bi program indirdim yükledim. Yedekleme programıymış. Bakalım çalışacakmı.
    Birde hafıza kartında yedek die bi klasör var içinde mesajlar ve rehber yazıyor iki ayrı dosya. Galiba rehber ve mesajlarım gitmeyecek.
    şimdiye kadar mesajlarımı hiç saklamadım hocam. rehbere gelince her daim sim hafızasını kullanığımdan kaybım olmaz ama yinede bilgisayarımda yedeği durur ne olur ne olmaz.
  • iyi günler arkadaşlar 2 gün önce telefonu aldım bir gün kullandım ve arayuz hoşuma gitmedi kendi zevklerime uygun rom olarak bu romu gördüm telefomu rotlayıp cwm den romu kurdum tr yama yaptım çok rahat bir şekilde kullanıyorum tek sıkıntım orjinal rom kullanırken ekran görüntüsü çok keskin ve güzeldi ama bu romda bunu göremedim sizde de bu sorun varmı yoksa benim ekranda mı bir sıkıntı oluştu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

http://forum.pittech.net/index.php?topic=747.msg2715#new

Yandex linki çok yavaş. Üyeliği olan kendi diskine kaydedip linki paylaşabilir mi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iSpeedy

quote:

Orijinalden alıntı: ozankardes

http://forum.pittech.net/index.php?topic=747.msg2715#new

Yandex linki çok yavaş. Üyeliği olan kendi diskine kaydedip linki paylaşabilir mi arkadaşlar ?

Eee o zaman yine aynısı olacak bir şey fark etmeyecek ki
    Herkesin diski kendine, onun için başkasının kendi diskine alıp, oradan verdiği bağlantı da yavaş olacaktır (mantıklı düşündüğünde).
    Bu nedenle ya oradan yavaş yavaş indireceksin ya da "indiren bir arkadaş veya bağlantının sahibi başka sitelere rapid hotfile mediafire vs. yükleyebilir mi?" diyeceksin. Ya da sen yandex hesabı açıp kendi diskine kopyalayıp oradan hızlıca indireceksin.

BEYİN BEDAVA =>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 28 Ekim 2013; 14:01:46 >

• haviconi kullanıcısına yanıt
    Yazdığına göre bu konuda yenisin ya da yandex diskte tecrüben yok heralde . Neyse gereksiz de olsa uğraşın için teşekkürler.
  • nexus2, atom ve muiu dan sonra bu romu deniyorum. ancak dikkatimi çeken 2 nokta var, cevaplarsanız sevinirim;

1-wifi bağlı olduğunda simgenin mavi olması gerekiyor sanırım ama benim bi kaç sn sonra gri oluyor ama bağlantı kopmuyor yine de?

2- 8-10 uygulama yükledim ama dahili hafıza azaldı uyarısı veriyor ama teli bilgisayara bağlayınca dahili hafıza bomboş görünüyor, keza tel içinden de bakınca boş görünüyor. bunların sebebi ve çözümü nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

nexus2, atom ve muiu dan sonra bu romu deniyorum. ancak dikkatimi çeken 2 nokta var, cevaplarsanız sevinirim;

1-wifi bağlı olduğunda simgenin mavi olması gerekiyor sanırım ama benim bi kaç sn sonra gri oluyor ama bağlantı kopmuyor yine de?

2- 8-10 uygulama yükledim ama dahili hafıza azaldı uyarısı veriyor ama teli bilgisayara bağlayınca dahili hafıza bomboş görünüyor, keza tel içinden de bakınca boş görünüyor. bunların sebebi ve çözümü nedir acaba ?

1. Wifi aktifken gri olur. Veya tam tersi.

2. Dahili hafıza dediği sisteme ayrılan hafıza. Forumdaki Partition artırma yöntemiyle bu uyarının önüne geçebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba arkadaşlar. yukardaki durum çubuğunda gözüken " G " harfinin ne olduğunu bilen var mı? ve bunu ordan nasıl kaldırabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

nexus2, atom ve muiu dan sonra bu romu deniyorum. ancak dikkatimi çeken 2 nokta var, cevaplarsanız sevinirim;

1. Wifi aktifken gri olur. Veya tam tersi.

2. Dahili hafıza dediği sisteme ayrılan hafıza. Forumdaki Partition artırma yöntemiyle bu uyarının önüne geçebilirsiniz

ayarlardan depolama bölümünde; dahili hafiza 0,99 gb, tel hafızası 2gb ye yakın bişey bir de harici hafıza var. normal mi böyle gözükmesi. bir de bi üstteki arkadasın verdiği fotolarda wifi simgesi mavi ama bende sürekli gri ilk 1-2 saniye haric

• quote:

Orijinalden alıntı: yacopo

merhaba arkadaşlar. yukardaki durum çubuğunda gözüken " G " harfinin ne olduğunu bilen var mı? ve bunu ordan nasıl kaldırabiliriz?

bilen yokmu arkadaşlar? birde bu romda 3g servisini kullanamiyorum. nasil açabilirim bunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G = GPRS cihaz 3g dışına çıktığında çıkar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

G = GPRS cihaz 3g dışına çıktığında çıkar ...

o zaman bu 3g yi nasil aktif hale getiricem ben? avea online işlem merkezinde telefonun 3g desteklemediğini gösteriyor. saniyorum bu romdan kaynakli. ve bunun cozumude gravityboxdan yapiliyor. ama nasil bilen yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gravitiybox kuruluysa telefon iyileştirmelerinden yavaş 2g uyarısını kapat yazan yeri tıklayıp dene bakalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 5 Kasım 2013; 14:58:58 >
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.