Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @burakgon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrixice -- 6 Ekim 2013; 18:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Aldığım toplamda 40 lira donate ile amerikaya kaçtım arkadaşlar tıpkı bir imam gibi. Bu süreçte kimse başka cihazların yazılımlarını çalamamış anlaşılan. Kaynak kodundan compile hiç edilememiş (nedense) (yoksa kaynak kodu yokta ondanmı acaba?). Ortada compile edilecek bi kaynak kodu yokken bilgin bilgin konusan arkadaslar vardı hani. Daha ilk burayı terk ettiğim gün orjinal romu bile yanlış kurdurup 100'lerce telefon bozdunuz. (Cyber71khan'a bir lafım yok o sizin için emek veriyor.) Atıp tutan arkadaşlar okadar vasıfsızki eve geldiğinde çorabını çıkarmaya üşenip uzanırken başkasının bıraktığı yerde çalışıyor olmasına "halla hallah yaw bukadar zor degildir çalıyor para topluyor" şeklinde tepki gösteriyor. Şeytan misali. Kendine arkadaş arıyor yada bu şekilde ilgi çekmeye çalışıyor. Benim garibime gidense bu vasıfsızlara destek olan insanların türemesi oldu. Elimde 8-10 adet ROM birikti. Şifreli bir bölümde bunları paylaşabilirim. Üyelikleri elimle kabul edicem. Bu şekilde devam edebiliriz. (Eğer kabul ettiğim üyeler rom linklerini public olarak paylaşırsa üyeliği iptal edilir. Başa cıkılmaz şekilde yayıldıysa paylaşmayı durdururum.) Herkese iyi sabahlar.

sevindiri bir haber geldi sonunda

• Sonunda efsane geri geldi :) Çok sevindirici bir haber :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OctaCore -- 6 Ekim 2013; 18:36:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Aldığım toplamda 40 lira donate ile amerikaya kaçtım arkadaşlar tıpkı bir imam gibi. Bu süreçte kimse başka cihazların yazılımlarını çalamamış anlaşılan. Kaynak kodundan compile hiç edilememiş (nedense) (yoksa kaynak kodu yokta ondanmı acaba?). Ortada compile edilecek bi kaynak kodu yokken bilgin bilgin konusan arkadaslar vardı hani. Daha ilk burayı terk ettiğim gün orjinal romu bile yanlış kurdurup 100'lerce telefon bozdunuz. (Cyber71khan'a bir lafım yok o sizin için emek veriyor.) Atıp tutan arkadaşlar okadar vasıfsızki eve geldiğinde çorabını çıkarmaya üşenip uzanırken başkasının bıraktığı yerde çalışıyor olmasına "halla hallah yaw bukadar zor degildir çalıyor para topluyor" şeklinde tepki gösteriyor. Şeytan misali. Kendine arkadaş arıyor yada bu şekilde ilgi çekmeye çalışıyor. Benim garibime gidense bu vasıfsızlara destek olan insanların türemesi oldu. Elimde 8-10 adet ROM birikti. Şifreli bir bölümde bunları paylaşabilirim. Üyelikleri elimle kabul edicem. Bu şekilde devam edebiliriz. (Eğer kabul ettiğim üyeler rom linklerini public olarak paylaşırsa üyeliği iptal edilir. Başa cıkılmaz şekilde yayıldıysa paylaşmayı durdururum.) Herkese iyi sabahlar.

çok şükür ya
    hocam hoşgeldin

• burak bey hg. faceden bir msj atmıştım soru sormuştum cvp vermediniz sanırım. bir bakarmısınız?
  • Merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldım üzerinde iki tane imei var kutunun faturanın üzerinde 1 tane var imei faturanın üzerindeki imei yi yazınca telpa garantili diyor ancak diğerini yazınca garanti çıkmıyor.
    *#06# yapınca da 2 tane imei çıkıyor bunun nedeni nedir acaba neden böyle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BöcekBaşı

Merhaba arkadaşlar telefonu yeni aldım üzerinde iki tane imei var kutunun faturanın üzerinde 1 tane var imei faturanın üzerindeki imei yi yazınca telpa garantili diyor ancak diğerini yazınca garanti çıkmıyor.
    *#06# yapınca da 2 tane imei çıkıyor bunun nedeni nedir acaba neden böyle?

Telefonunuz çift hatlıdır ayrıca telpadan baktığınızda tek IMEI gözükür gayet normaldir...

• Bu forumlarda hep Gamerzrom 1.9 ve GamerzROM Secret Edition 2.0 tavsiye edilmiş. son zamanda Discovery-v6000 yayınlanmış. şimdi pittechblogspot'da Canvas4 ve Nexus 2 yayınlanmış ve özellik olarak birazda öne çıkmış. Ben GM Discovery tlfnumu yeni aldım ve doğru baktıysam içinde v6000 vardı bir güncelleme yaptım, discovery_0101_v6106 oldu. Ancak kilit menüsünde direk msja gidememe, ekran kilidine uygulama veya widget ekleyememe, bildirim ışığı, T9 alfanumerik klavye, androidde uygulamaların geri-ok tuşuyla kapanmayıp arka planda açık kalması gibi olumsuz eksik yönleri var. bunların bir kısmı ilave programlarla çözülüyor ama buda zaten 1GB olan ROM ve Ram'ı bitiriyor. dolayısıyla bu custom romlardan hangisini kuralım. Tecrübe sahibi ve görmüş denemiş arkadaşlardan öneride bulunan olsada ona göre bir işe kalkışsam diyorum :) ayrıca bu sitelerde GamerzRom Secret Edition2.0 linkini bulamadım GamerzROM_Discovery_Secret_v2.0 buldum indirdim. bu ikisi aynı rommu? bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Fazla oldu ama son olarak... bu telfnnun uygulama belleğini root programlarıyla yada bu tip özel programlarla arttırmanın bir yolu varmı? malum 1GB ve şuan 720MB dolu- 280MB boş görünüyor.. Teşekkürler Slmlar

• quote:

Orijinalden alıntı: sozmert

Bu forumlarda hep Gamerzrom 1.9 ve GamerzROM Secret Edition 2.0 tavsiye edilmiş. son zamanda Discovery-v6000 yayınlanmış. şimdi pittechblogspot'da Canvas4 ve Nexus 2 yayınlanmış ve özellik olarak birazda öne çıkmış. Ben GM Discovery tlfnumu yeni aldım ve doğru baktıysam içinde v6000 vardı bir güncelleme yaptım, discovery_0101_v6106 oldu. Ancak kilit menüsünde direk msja gidememe, ekran kilidine uygulama veya widget ekleyememe, bildirim ışığı, T9 alfanumerik klavye, androidde uygulamaların geri-ok tuşuyla kapanmayıp arka planda açık kalması gibi olumsuz eksik yönleri var. bunların bir kısmı ilave programlarla çözülüyor ama buda zaten 1GB olan ROM ve Ram'ı bitiriyor. dolayısıyla bu custom romlardan hangisini kuralım. Tecrübe sahibi ve görmüş denemiş arkadaşlardan öneride bulunan olsada ona göre bir işe kalkışsam diyorum :) ayrıca bu sitelerde GamerzRom Secret Edition2.0 linkini bulamadım GamerzROM_Discovery_Secret_v2.0 buldum indirdim. bu ikisi aynı rommu? bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Fazla oldu ama son olarak... bu telfnnun uygulama belleğini root programlarıyla yada bu tip özel programlarla arttırmanın bir yolu varmı? malum 1GB ve şuan 720MB dolu- 280MB boş görünüyor.. Teşekkürler Slmlar

Telefonunuz hayirli olsun hocam iyi gunlerde kullanin. Secret edition 2.0 oldukca guzel ve stabil bir romdur su an onu kullaniyorum ve burak hocanin cikardigi butun romlari denedim. Bana en uygunu simdilik bu.

Uygulama hafizasini arttirmanin yolu oldukca basit tek yapmak gereken kendinize uygun bir Sd kart almak ve uygulamalari ayarlar menusunden Sd karta tasimak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Telefonunuz hayirli olsun hocam iyi gunlerde kullanin. Secret edition 2.0 oldukca guzel ve stabil bir romdur su an onu kullaniyorum ve burak hocanin cikardigi butun romlari denedim. Bana en uygunu simdilik bu.

Uygulama hafizasini arttirmanin yolu oldukca basit tek yapmak gereken kendinize uygun bir Sd kart almak ve uygulamalari ayarlar menusunden Sd karta tasimak.

cvp için teşekkür ederim. 32GB class10 kart aldım ve uygulamaların hepsini kart üzerine kurdum ancak kurulan programların cache'leri ve sistem dosyaları bu romu bu hale getiriyor sanırım.
    Birde GamerzROM_Discovery_Secret_v2.0 ile bahsedilen secret edition aynımı diye sormuştum. yani direk GamerzROM secret edition 2.0 olarak link bulamadım ve GamerzROM_Discovery_Secret_v2.0 buldum indirdim. aynıysa sorun yok. malum, burak bey "benim yapmadığım romları kurmayın" demişti. aynıysa onu kurcam hemen. aynı değilse elinde GamerzROM secret edition 2.0 olan arkadaş bir şekilde yollayabilirmi? teşekkür ederim.

• quote:

quote:

cvp için teşekkür ederim. 32GB class10 kart aldım ve uygulamaların hepsini kart üzerine kurdum ancak kurulan programların cache'leri ve sistem dosyaları bu romu bu hale getiriyor sanırım.
    Birde GamerzROM_Discovery_Secret_v2.0 ile bahsedilen secret edition aynımı diye sormuştum. yani direk GamerzROM secret edition 2.0 olarak link bulamadım ve GamerzROM_Discovery_Secret_v2.0 buldum indirdim. aynıysa sorun yok. malum, burak bey "benim yapmadığım romları kurmayın" demişti. aynıysa onu kurcam hemen. aynı değilse elinde GamerzROM secret edition 2.0 olan arkadaş bir şekilde yollayabilirmi? teşekkür ederim.

Ayni hocam. O romu kurduktan sonra Tr yamayi da ayni rom kurar gibi kurmalisiniz.
    Link Tr yamadir. Romu kurdugunuzda telefonu acin dili secip ayarlarinizi yapin. Tekrar recovery menuye alip ayni rom kurar gibi flashlayin.
    http://yadi.sk/d/10kDmI5CAXHdk

• Yeni alınan bir discovery e yapılması gerekenler neler peki arkadaşlar?
  • quote:

quote:

quote:

Ayni hocam. O romu kurduktan sonra Tr yamayi da ayni rom kurar gibi kurmalisiniz.
    Link Tr yamadir. Romu kurdugunuzda telefonu acin dili secip ayarlarinizi yapin. Tekrar recovery menuye alip ayni rom kurar gibi flashlayin.
    http://yadi.sk/d/10kDmI5CAXHdk

İlginize teşekkür ederim. hemen başlıyorum. Üzüldüğüm tarafı şu telnnu bi 15 gün daha bekleyip alsaymışım, bakarmısınız az bi ücret farkıyla 16GB çıkmış ve sanırım bunda öyle 1-GB ROM derdi de yoktur sanırım.. Hemde birtane aldım beğenip birtane daha aldım. :))

• sozmert kullanıcısına yanıt
    hocam 2 taneyi ne yapacaksin ayiptir sormasi

• Birini hediye almıştım malum evli çoluk çocuk sahibi olunca :) aldığın birşeyi 2-3 almak lazım geliyor ..
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    iyi günler burak hocam.
    Belki hatırlarsınız telefonu ilk alınca çince sitelerden birsürü araştırma yapıp göndermiştim. Ki siz sonraki dönemde en iyi kaynaklar oldunuz :) İnsanlar kadir kıymet bilmiyor atıp tutuyorlar. Onların yüzünden diğer kullanıcıların rom desteği olmadan kalması hiç iyi birşey değil. Ama sizi fazlasıyla zorladılar farkındayım. Yeni kararınızın çok doğru olduğunu düşünüyorum. Beni de listenize ekleyebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcasd1006 -- 8 Ekim 2013; 10:14:24 >
  • Hocam benide grubunuza alırsanız sevinirim.GM Discovery sahibi oldugumdan beri sizi takip ediyorum ve ROM larınızı severek kullanıyorum.Sizin sayenizde linux kullanmayada başladım.Sizin gibi Discoveryi güzelleştirmeye çalışan çok az insan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Combobox

Hocam benide grubunuza alırsanız sevinirim.GM Discovery sahibi oldugumdan beri sizi takip ediyorum ve ROM larınızı severek kullanıyorum.Sizin sayenizde linux kullanmayada başladım.Sizin gibi Discoveryi güzelleştirmeye çalışan çok az insan var.

GM Discovery zaten güzeldi.. belki daha güzel olabilir...
  • Evet hocam bende onu kastettim

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.