Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • stok rom un cwm ile yüklenilebilen versiyonu varmı ? veya açık kaynak kodu varmı ? eğer varsa biraz düzenleme yaparak stok görselliğe bağlı kalıp modlayalım ortaya güzel birşeyler çıkabilir
  • yorum 2 kez yayınlanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakY35 -- 9 Eylül 2013; 0:38:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakY35

stok rom un cwm ile yüklenilebilen versiyonu varmı ? veya açık kaynak kodu varmı ? eğer varsa biraz düzenleme yaparak stok görselliğe bağlı kalıp modlayalım ortaya güzel birşeyler çıkabilir

1- evet var burdan indirebilirsinhttp://yadi.sk/d/O-ljEt4c8RoBL
    2-kaynak kodu yok
  • Test

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thestell

Tarayıcıda yazı yazarken niye ağırlaşıp geç geliyor harfler
    Kaç tane tarayıcı ve farklı klavye denedim hepsinde aynı, yazı yazarken harfler geç geliyor. Tasarruf vs. kapatırsam biraz düzeliyor ama yine de bi not programındaki gibi akıcı değil.

Çözümü yok mu bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XWING

test , neden kimse yazmıyor yahu?

Sayfayı kirletmek istemiyoruz burak hoca paylaşırsa romu geliriz gereksiz kirlilik yapmayalım.

• Yeni haber veya rom gelene kadar bu konuda kirlilik olmaz herhalde

• Arkadaşlar flash ile orjinal roma döndüm supersu yetki vermiyor root lu programlara ve full unroot dedigimde ise silmiyor kendisini

• Kılıflar geldi arkadaşlar Sanalpazar açtım :-)

http://www.sanalpazar.com/General-Mobile-Discovery-Silikon-Esnek-Kilif-Jelatin__isp10123803

Buda DHL linki

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79545084&p=1#79545084

• Ayni sıkıntıyı dün yaşadım spflash toolla orjinali yükleyip ilk is unroot yaptım sonra telefonu tekrar root yaptım ve sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkprnc -- 9 Eylül 2013; 19:37:59 >
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    hocam hat çekimi yanında yazan şu 3G yada g yazısını kücültme şansımız varmı acaba lütfen artık cevap verin her şey iyi ama bu beni deli ediyor çünkü cok
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitbukulmez -- 9 Eylül 2013; 21:59:57 >
  • iyi forumlar arkadaşlar şöyle bir sorum olacak secret edition 2.0 kullanıyorum roma gömülü apex launcherı pro yapma sansımız varmı acaba
  • umitbukulmez U kullanıcısına yanıt
    1. sayfa 2. yazı

"Apex Launcher Pro'yu yüklemeye çalışınca şimdiki durumda çakışıyor ve yükleyemiyor cihaz. System dizinindeki apex launcher apk sını silmeye kalktıgımda gömülü olduğu için doğal olarak launcher sapıtıyor. Güvenli bir şekilde bu gömülü olan Apex launcher apk sını Pro versiyon ile değiştirmenin yolunu tarif edebilirseniz sevinirim.

Terminal emulatoru indir ve aç aşağıdaki komutları sırayla yaz.
    su (bu komutu yazınca izin isteyecek izin ver)
    mount -o remount,rw /system
    rm /system/app/Apex*
    buakdar. "
  • benmi beceremedim olmuyor kelimelerin aralarında boşluk varmı yokmu no such file or directory uyarısı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitbukulmez -- 10 Eylül 2013; 10:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkanwap

1. sayfa 2. yazı

"Apex Launcher Pro'yu yüklemeye çalışınca şimdiki durumda çakışıyor ve yükleyemiyor cihaz. System dizinindeki apex launcher apk sını silmeye kalktıgımda gömülü olduğu için doğal olarak launcher sapıtıyor. Güvenli bir şekilde bu gömülü olan Apex launcher apk sını Pro versiyon ile değiştirmenin yolunu tarif edebilirseniz sevinirim.

Terminal emulatoru indir ve aç aşağıdaki komutları sırayla yaz.
    su (bu komutu yazınca izin isteyecek izin ver)
    mount -o remount,rw /system
    rm /system/app/Apex*
    buakdar. "

Apex pro apk dosyasını es file explorer ile system/app içine taşıyın ve eski dosyanın üzerine yazın.
  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    titanium backup la daha saglam olur... neyse bunlar sorun degil . halen guncellemeyi bekliyoruz herhalde test asamasında...
  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozkan-Ozturk -- 10 Eylül 2013; 14:48:26 >
  • 3 gündür rom yüklemekten sıkıldım beyler.Hepsinde farklı farklı sıkıntılar.İşi bilen üstadlardan ricam kullanabileceğim şarj ve performans konusunda en iyi rom şuan hangisidir?Herkese iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efkan19

3 gündür rom yüklemekten sıkıldım beyler.Hepsinde farklı farklı sıkıntılar.İşi bilen üstadlardan ricam kullanabileceğim şarj ve performans konusunda en iyi rom şuan hangisidir?Herkese iyi günler.

Orjinal en son sürüme döndüm. Apex launcher kurdum sadece. Ekran açık 3 saat kesin görüyorum yoğun kullanımda.
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.