Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

quote:

Orijinalden alıntı: efkan19

3 gündür rom yüklemekten sıkıldım beyler.Hepsinde farklı farklı sıkıntılar.İşi bilen üstadlardan ricam kullanabileceğim şarj ve performans konusunda en iyi rom şuan hangisidir?Herkese iyi günler.

Orjinal en son sürüme döndüm. Apex launcher kurdum sadece. Ekran açık 3 saat kesin görüyorum yoğun kullanımda.

Hocam yani telin ilk romu değil mi?Oysa niyeyse ikonlar falan bana çok basit geliyor.Bana başka bir rom önerebilir misin sana zahmet?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efkan19 -- 10 Eylül 2013; 18:22:39 >
  • quote:

quote:

quote:

3 gündür rom yüklemekten sıkıldım beyler.Hepsinde farklı farklı sıkıntılar.İşi bilen üstadlardan ricam kullanabileceğim şarj ve performans konusunda en iyi rom şuan hangisidir?Herkese iyi günler.

Orjinal en son sürüme döndüm. Apex launcher kurdum sadece. Ekran açık 3 saat kesin görüyorum yoğun kullanımda.

Hocam yani telin ilk romu değil mi?Oysa niyeyse ikonlar falan bana çok basit geliyor.Bana başka bir rom önerebilir misin sana zahmet?

Apex launcher kur ikonlar falan değiştirirsin. Başka rom olarak Nexus veya Gamerz 1.9

• quote:

quote:

Ben nexustayım en azından yoğun kullanimda 5 saat ekran suresi görüyorum ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta oldu yeni rom yok bakalım gelecek bombalar neler olacak
  • PC me SONY PC COMPANİON yükledim ve telefonumu Xperia C olarak görüyor ve YAZILIM GÜNCELLEMESİ YAPMANIZ GEREKİYOR ,yazıp yönlendiriyor

Bi denesem mi acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrixice

quote:

quote:

Ben nexustayım en azından yoğun kullanimda 5 saat ekran suresi görüyorum ;)

Sorunları olmasa bende geçeceğim fakat en basitinden ışık sensörü sorunu çok can sıkıcı

• nexus rom ile 6 bucuk saat ekran 5 saat wifi 1 saat 3G veri gördüm
    toplam 35 saat pilde..
    valla çok iyi dayanıyor benim batarya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytakbudak

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2366986
    konuyu inceler misiniz?

anlayamadım ?
    neden :)
  • Arkadaşlar eğer 1.9 dan daha hizli diyorsaniz hemen kuracagim. Ara yüze pek önem vermem fakat hiz epey önemli taktir edeceğiniz gibi :D, bide son bir şey 1.9 3 çekirdek mi kullaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 11 Eylül 2013; 11:48:58 >
  • merhaba burak hocam
    set cpu ile işlemci frekansında düşürme yönünde ayarlamalar yapsak batarya ömrünü uzatmak için herhangi bir problem olur mu ?
    mesela max frekansı 1200 den 800 e düşürsem bir zararı olmaz değil mi ? pil ömrüne katkısı olacaksa tabiki :)

nexus rom kullanıyorum hocam.
  • cortex a7 zaten 4çekirdekli işlemciler arasında güç tüketimi son derece düşük olan bir işlemci bence beklediğin verimi alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadeve

cortex a7 zaten 4çekirdekli işlemciler arasında güç tüketimi son derece düşük olan bir işlemci bence beklediğin verimi alamazsın

denemekten zarar gelmez bence gözle görülür fark olur bende şarza taktım telefonu dolunca deneyeceğim
  • Nexus romunda ekran kilidinin duvar kağıdı değiştirilemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BurakY35

Nexus romunda ekran kilidinin duvar kağıdı değiştirilemiyor

Gravityboxdan degistiriliyor

• nexus rom'da hazır kurulu gelen GravityBox programında Lockscreen Tweaks bölümü altından değiştirilebiliyor ekran kilidi duvar kağıdı.
  • quote:

cortex a7 zaten 4çekirdekli işlemciler arasında güç tüketimi son derece düşük olan bir işlemci bence beklediğin verimi alamazsın

test ediyoruz bakalım

test sonucuna göre
    en düşük parlaklık wifi ile 4 dk da %1 azalırken şuan 5.35 te %1 azalıyor.
    % 25 şarj dan tasarruf edilmiş oldu..

750mhz cpu hızı nexus rom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoSeriouS -- 11 Eylül 2013; 16:06:45 >
  • Verim dememden kasıt (yapmış olduğunuz tasarruf)/(performans kaybı) oranı ne derecede, bu önemli.
    Basit bir fizik hesabı artık mühendis olmamın verdiği bir alışkanlık sanırım ama bu gibi şeylere siz de dikkat etmelisiniz bence yoksa zaten sen bunun frekansını 600mhz e de çekersin ama elde ettiğin performans seni mutlu etmez bu da verimi düşürür.

Örneğin 600mhz da kullanıyorum pili 2 gün gidiyor ama lanet olsun hiç bir oyun oynanmıyor gibi bir söylem mesela yaptığınız işlemin verimini verir ki bu tamamen negatif yönlü bir sonuç. Geçişlerde yavaşlık ve oyunlarda donma gibi problemler karşınıza çıkabilecek olası problemler.

Tabi dediğim gibi bu sorunlarla ne kadar karşılaiacağınızla ile ilgili de bir durum

Şimdi sallıyorum normal haliyle oyunlarda 40fps alıyorken 750mhz de bu 32 fps oldu gözle görülür donma yok gpu hızında oynama yapmadım bu nedenlede akışlarda sorun çıkmadı da diyebilrsiniz böyle bir test ile hem güç tüketimi yönetimi hemde performans verilerini ortaya dökerek verimi ortaya çıkarırsınız ama sadece kaç dk da %1 azaldığı ile test yaparsanız bu gerçekten eksik bir deney olur. Çünkü açıkladığım gibi tüm diğer yan etkileri de sonuca dahil etmekle bir verimden söz edilebilir.

Ama amacınız sadece ve sadece tasarruf ise hiç bir performans beklentiniz yoksa tabi ki yaptığınız işle tasarruf elde edebilirsiniz.

Yapabileceğiniz bir diğer işlem cpu yu ekran kapandığında uyutmaktır bunuda işlemciyi ondemand yani türkçesiyle talep üzerine çalışma moduna getirerek sağlayabilirsiniz google playde bir çok uygulama ile rootlu telefonunuza bu işlemi kolayca yapablirsiniz. böylelikle de işlemci frekansı ile oynamadan sadece işlemcinin davranışını değiştirerek bile güç tüketimini telefon kilitliyken "neredeyse" sıfırlayabilirsiniz.

• Yeni romlardan bugunde haber yok
    :(

• quote:

Ama amacınız sadece ve sadece tasarruf ise hiç bir performans beklentiniz yoksa tabi ki yaptığınız işle tasarruf elde edebilirsiniz.

hocam iyi yazmışsında beni ilgilendiren tek cümle burası.
    oyun oynamam.
    performans peşinde değilim.
    internet sms ve konuşma olarak %90 ağırlıklı kullanıyorum. biraz müzik canım sıkılırsa 2 tane oyun var zaten içinde

yaptığımız testte benim kullanım ağırlığına göre yaptım eksikliği ise sadece kesin sonuç olup olmadığı.. 3 aşağı 5 yukarı bir değer.

ayrıca 750mhz de antutu dan 10075 puan aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoSeriouS -- 11 Eylül 2013; 19:29:11 >

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.