Şimdi Ara

GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0 [25.07.2013] (316. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.013
Cevap
51
Favori
373.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tema için çok saol fakat tema benim istediğim gibi bir tema değil simgeler çok kötü gözüküyor. Xperia nın nesini seviyor millet anlamış değilim zaten. Başka tema biliyor musun? Gm discovery temaları paylaşan site biliyor musun? Veya forumda biliyorsan söylersen bizde aramasak. Telefona kendimiz tema yapabileceğimiz uygulama var mı? Yani android temasını alıp evirip çevirip diğer temalardan buna eklenti yapıp Mesela mesaj bölümü android temasında çok klasık çok sade hep beyaz renk bunun yerine Business temasında ki mesaj görüntüsünü koyup kullanma imkanımız var mı bilgisi olan cevaplasın veya bunu yapabilen varsa bana android temasına business temasındaki mesaj bölümünün görüntüsünü ekleyip yollasın süper olur walla :D
  • onlarada gerekenı yazdım bak gor
    terbıyesızlık yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkprnc

onlarada gerekenı yazdım bak gor
    terbıyesızlık yapma

Arkadaşım düzgün konuşur musun?
    Bu son mesajım konuyu kirletmemek amacıyla tartışmayacağım sizinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkprnc

Yav arkadas ayiptir ya
    Adamin kendi rom konusunda baska rom yayinliyorsunuz
    Cok iyiyse ac bi konu yayinla
    Buradan yayinlamak niye
    Madem sana cok guzel geldi orada anlat
    Baskasina atifta bulunma
    Bu adam rom yapinca en iyi o biraz sessiz kalinca basliyo atarli genclik
    Azcik nankorluk yapmadan durun
    Yok zaten iyi niyetliyse paylasimin git konu ac

ben sadece yardımcı olmaya çalıstım arkadas bişey sordu cevap verdım
    ayrıca su yazdıgı yorumla atarlı olan sensın burak hocaya saygım sonsuz yaptıgı çalısmalara kötü diyen olmadı zaten aksıne dedıgın gıbı önde sadece yardımcı olmak amacımız ayrıca burak hoca romunu yayınlayana kadar bununla ıdare edıyoruz bende bunu kullanıyorum ama sabırsızlıkla burak hocanınkını beklıyorum...

'atarlı gençlık' ifadesine gelınce su yazdıgın yorumu bı okumanı tavsıye ederım kım atarlı anlarsın

biraz sakin olmayı dene kasma bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Android@bi -- 8 Eylül 2013; 1:46:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne o sen buranın güvenlik görevliliğine, bekçiliğine falanmı başladın? Millete terbiyesizlik yapma diyeceğine sen önce bi terbiyeni takın! Yerler senin o giderlerini... He ben aşırı delikanlıyım klavyeden ötelerinede geçer giderim, bana vız gelir tırıs gider diyorsan özelden atayım adres telefon

• Soyledigime kiziyorsunuz ama durum ortada
    Ben bu forumu ilk gunden beri takip ediyorum ve su anda yapilan daha oncede yapildi surekli ayni hikaye sirf bu yuzden burak arkadasimiz costumizeri yayindan kaldirdi
    Soyledigiim cok acik kimsenin zoruna gitmesin forumuda daha fazla kirletmeyelim varsa bir oneriniz fikriniz acin baska bir rom konusu orada anlatin bu kadar
    Allah rahatlik versin herkese
    Bu konuda baska romu anlatmak yanlis

• quote:

Orijinalden alıntı: nesbar

sorunsuz rom zaten yok yaklaşık 4-5 tane rom yükledim hepsinin belli başlı sorunları var bana güzel gelen başkasına berbat gelebilir zevk renk meselesi sonuçta , rom yükleme cwm ile 3 dk herkez tüm romları yükleyip kararını kendisi verebilir .

tsubasa kardeş, yanlış konudasınız. bununla ilgili olan konuya geçin orda paylaşın lütfen. bu romun yeri burası değil. karışıklık oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatpo -- 8 Eylül 2013; 11:25:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatpo

quote:

Orijinalden alıntı: nesbar

sorunsuz rom zaten yok yaklaşık 4-5 tane rom yükledim hepsinin belli başlı sorunları var bana güzel gelen başkasına berbat gelebilir zevk renk meselesi sonuçta , rom yükleme cwm ile 3 dk herkez tüm romları yükleyip kararını kendisi verebilir .

tsubasa kardeş, yanlış konudasınız. bununla ilgili olan konuya geçin orda paylaşın lütfen. bu romun yeri burası değil. karışıklık oluyor.

+1
  • Ya o xperia v1 diye paylaştığınız şey mediatekin base yazılımının üstüne xperia launcher ve birkaç simge eklenmiş bir custom yazılım. Bunun sony ile hiç bir ilgisi yok. Eğer bu yazılımı kullanmaya devam ederseniz piliniz bozulacaktır.
    Bizim paylaştığımız Xperia Orijinal ROM Mediatek değil Sony tarafından üretilmiştir ve Xperia C'den alınıp Honami özellikleri eklenmiştir. Bu farkı anlamayacak olanlar yada benim telefonum değersiz pilini bozsamda bişey olmaz diyenler kendi başına kullansın yada başka bi başlık altında bunları paylaşsın. Zaten elle tutulur bir özellik olsa ben eklerim yazılımlarıma.

Gel gelelim aynı adam Xperia HD V2 isimli bir yazılım paylaştı. Bunu yapmadan önce benim custom yazılımımı editleme izni aldı. Adam benim yazılımımın kütüphanelerini ve kernelini değiştirdi desteklediği telefonlar için belki içine biraz daha 3. parti uygulama ekledi ve yayınladı. Kendi başınıza ne yapıyorsanız yapın ama bu konu bana ait ve buranın bir amacı var. Buranın amacı Secret Edition isimli yazılımımla ilgili paylaşımlar görüldüğü üzere. Zaten sırf bu karışıklık nedeniyle yeni bir forum açmaya karar verdim.

Bundan sonra benim çalışmalarımı kötüleyip hunharca benim recovery modumu kullanarak iki zip çalışmasını flashlayacaklarada hakkım helal değildir.

Ayrıca şunu unutmayın hiçbir geliştirici birşeyleri kendini ıspatlamak yada birşeyleri daha iyi yaptığını göstermek için yapmıyor. Türk milleti herşeyde olduğu gibi bunuda sidik yarışına dönüştürüp antutulara bilmemnelere sokuyor. 6589 ile 22.000(1.722mhz) antutu ve 58 fps nenamark2(1238mhz) alan başka bir geliştirici var ise onuda bilmiyorum ama ben bu yarışa dahil değilim bunu unutmayın. Sen beğendiysen sana güzeldir. Bende bu çalışmaları belirli bir kitle için yapıyorum. O kitle dışında iseniz windows ve linux için ctrl + w osx için cmd + q tuşlarını kullanarak vedalaşabilirsiniz.

Yakında görüşmek dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgon -- 8 Eylül 2013; 11:58:54 >

• adamın hasısın Burak hocam
    eline diline saglik.. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam sonuna kadar haklı..
  • burakgon kullanıcısına yanıt
    çok güzel açıklama olmuş
  • Arkqdaslar secret edition 2.0 da goruntuyu tam ekrana sigdiramiyorum varmi bi yolu caresi

• Tarayıcıda yazı yazarken niye ağırlaşıp geç geliyor harfler
    Kaç tane tarayıcı ve farklı klavye denedim hepsinde aynı, yazı yazarken harfler geç geliyor. Tasarruf vs. kapatırsam biraz düzeliyor ama yine de bi not programındaki gibi akıcı değil.
  • Burak hocam overclock u 3.parti yazılımla mı yaptınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Ya o xperia v1 diye paylaştığınız şey mediatekin base yazılımının üstüne xperia launcher ve birkaç simge eklenmiş bir custom yazılım. Bunun sony ile hiç bir ilgisi yok. Eğer bu yazılımı kullanmaya devam ederseniz piliniz bozulacaktır.
    Bizim paylaştığımız Xperia Orijinal ROM Mediatek değil Sony tarafından üretilmiştir ve Xperia C'den alınıp Honami özellikleri eklenmiştir. Bu farkı anlamayacak olanlar yada benim telefonum değersiz pilini bozsamda bişey olmaz diyenler kendi başına kullansın yada başka bi başlık altında bunları paylaşsın. Zaten elle tutulur bir özellik olsa ben eklerim yazılımlarıma.

Gel gelelim aynı adam Xperia HD V2 isimli bir yazılım paylaştı. Bunu yapmadan önce benim custom yazılımımı editleme izni aldı. Adam benim yazılımımın kütüphanelerini ve kernelini değiştirdi desteklediği telefonlar için belki içine biraz daha 3. parti uygulama ekledi ve yayınladı. Kendi başınıza ne yapıyorsanız yapın ama bu konu bana ait ve buranın bir amacı var. Buranın amacı Secret Edition isimli yazılımımla ilgili paylaşımlar görüldüğü üzere. Zaten sırf bu karışıklık nedeniyle yeni bir forum açmaya karar verdim.

Bundan sonra benim çalışmalarımı kötüleyip hunharca benim recovery modumu kullanarak iki zip çalışmasını flashlayacaklarada hakkım helal değildir.

Ayrıca şunu unutmayın hiçbir geliştirici birşeyleri kendini ıspatlamak yada birşeyleri daha iyi yaptığını göstermek için yapmıyor. Türk milleti herşeyde olduğu gibi bunuda sidik yarışına dönüştürüp antutulara bilmemnelere sokuyor. 6589 ile 22.000(1.722mhz) antutu ve 58 fps nenamark2(1238mhz) alan başka bir geliştirici var ise onuda bilmiyorum ama ben bu yarışa dahil değilim bunu unutmayın. Sen beğendiysen sana güzeldir. Bende bu çalışmaları belirli bir kitle için yapıyorum. O kitle dışında iseniz windows ve linux için ctrl + w osx için cmd + q tuşlarını kullanarak vedalaşabilirsiniz.

Yakında görüşmek dileğiyle.

Adam hakli beyler dagilin.baska forumda acsan geliriz hocam.baska telefon desteklesen onuda alirim :) android kullandigim surece sende rom yaptigin surece bu durum kendi adima degismez.androidi sayende daha guzel sekilde kullaniyoruz.emeklerine tekrar tesekkurler :)

• Bildiğiğm kadarıyla telefonun hali hazırda usb otg desteği yok, bu desteği sağlayabilmenin bir yolu var mı acaba? @burakgon
  • Bu telefonu inceliyorum.Gerçekten çok hoş ve görüyorum ki yazılımsal olarak desteği de eksik olmuyor.Bİr ara ölü piksel ile ilgili bir şeyler duymuştum ama burada böyle bir sorundan bahseden olmamış.Şarjı kaç gün gidiyor normal kullanımda ve garanti olarak desteği veren firma kim ?

Saygılar
  • GM Discovery Android temasına business temasındaki mesaj bölümünü ekleyip paylaşabilir misin? :) android teması mesaj bölümü çok sade çünki sinirimi bozuyor ya :) Resim ekledim o resimdeki mesaj bölümünün android temasında olmasını istiyorum diğerleri çok sade duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 14EfSaNe14 -- 8 Eylül 2013; 19:59:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: universteli

Bu telefonu inceliyorum.Gerçekten çok hoş ve görüyorum ki yazılımsal olarak desteği de eksik olmuyor.Bİr ara ölü piksel ile ilgili bir şeyler duymuştum ama burada böyle bir sorundan bahseden olmamış.Şarjı kaç gün gidiyor normal kullanımda ve garanti olarak desteği veren firma kim ?

Saygılar

Sorularınızın cevabı bu konuda =>http://forum.donanimhaber.com/m_76663488/mpage_435//tm.htm#80933818

İyi akşamlar...
  • 
Sayfa: önceki 314315316317318
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.