Şimdi Ara

GM Discovery Çok Kalitesiz !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bi arkadaşımla birlikte birer GM Discovery aldık ilk açılışta çok kaliteliydi itraf etmeliyim menundum ama 2. ayda benimki benden 2 hafta sonrada arkadaşımınki bozuldu malzeme kalitesi gerçekten çok kötü lise öğrencisiyim bize dağıttıkları tabletin bile malzeme kalitesi daha iyidir hemen arıza veriyo illaki bir yerinden bi arıza çıkarıyo alacak arkadaşlara duyrulur 1 yıl kullanacaksanız 5 ayı garantide geçer neredeyse

• Neresi bozuldu?
    Dogum tarihin 1990 yazıyor,lise ögrencisiyim demişsin.Geçmiş mesajlarında 1 ay önce casper via kullandıgını söylemişsin.Şimdi de 2 aydır discovery kullandıgını söylüyorsun?Geçiniz efenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 25 Ekim 2013; 22:12:41 >
  • yav ve he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi bitmediniz be, zenginseniz gidin ayfonunuzu alın oturun aşağıya, karışmayın millete. Kendim kullanmasam yedirecekler, liseli olduğunu ifşa etmeseydin bari caspercı şakirt.
  • Yani diyonki bozulmayan telefon istiyoruz :))
  • kaçınnnnnnnnnnnnnn aşırı ergen triplerine maruz kalabilirsiniz.
  • GM çakma çin telefonlarından biraz daha kalitelidir.
    replika s3 ü bir ay kullanırsan GMD iki ay gider en az

ama çakma olmayan çin malı THL-Zopo gibi markalar GM den daha kalitelidir. GM onlar kadar kaliteli firmalarla çalışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dikkat liselii :D
  • adam haklı siz neyi savunuyorsunuz kalitesiz bir ürün gm discovery kaliteli diyorsanız atlayın camdan aşağı oksijen almayın
  • gm discovery nin satış müdürü gibi savunmalarını anlamıyorum kaliteli hiç bir tarafı yok liseli olduğumu inkar etmedim zten bana mesaj yazanların kaçı lise bitirdi ?? liselilerin liseli ile dalga geçmesi ayrı bir konu tabi abi başınma gelen olayı anlatıyorum bunu bile ciddiye almayan adamlar var
  • Kaç para verdiler size

• quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

Neresi bozuldu?
    Dogum tarihin 1990 yazıyor,lise ögrencisiyim demişsin.Geçmiş mesajlarında 1 ay önce casper via kullandıgını söylemişsin.Şimdi de 2 aydır discovery kullandıgını söylüyorsun?Geçiniz efenim.

helalsin guzel tespit

• blok 1
  • telefon kalitesiz telefona kaliteli telefon diyen demek ki kaliteli telefon görmemiş telefonu sorunsuz kullanıyorsunuz diye sorunu olanları niye eleştiyorsunuz yok liseliymiş adam 60 yaşında olsa moruk dersiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.