Şimdi Ara

GM DİSCOVERY ALACAKLAR BU YAZİYİ OKUMADAN ALMASİN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazi 20Ağustostan beri kullaniyorun. (5senedir Android kullanıyorum) Cihaz da isinma var diyenler ya android hic kullanmamis yada s4 falan kullanmiş. Bu fiyata boyle pil performansı. Çok iyi. Performansına kimse laf edemez. Ama bu telefon şarj soketi kronik bozuk neden mi 1,5ayda soket 2kere bozuldu. 50tl bayildim. 2.bozulmasinda çok dikkatli kullandigim halde bozulduğunu belirtmek isterim. Yani şarj soketi kronik arizali. Şuan ki aklim olsa nexus4 alirdim. 650, 700tl çöpe atacak kadar zengin misiniz . 3.bozulmasinda hakem heyetindeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım benim telefon okunmuş olarak geldi.

Vallahi diyorum bak.. Kulaklık'tan şikayetçiydiniz Mesut Çevik incelemesin de kötü gibi bir tabir kullandı. Aldırış etmedim aldım telefonu kulaklığı gayet güzel yemin ediyorum bak, bilgisayarda kullanıyorum şuan kulağımda takılı.

Şarj soketi dediniz 2 ay oluyor telefonumu alalı, belki 2.5. Ama hiç sorun olmadı ben hayvan gibi kullanırım telefonumu yani napayım nazik davranamıyorum. Ama hiç bir şey olmadı. Bi tek sizde oluyor galiba sorun ?
  • Şarj soketi bozuk falan değil, ayrıca kulaklik berbat. Telefonda hic sorun yasamadim şimdiye kadar, belki sans biraz.. Simdi geriye tek beni kaç sene idare edecek sorusu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

Şarj soketi bozuk falan değil, ayrıca kulaklik berbat. Telefonda hic sorun yasamadim şimdiye kadar, belki sans biraz.. Simdi geriye tek beni kaç sene idare edecek sorusu var

Sen savunmaya devam et 1,5ayda 2kere bozuldu. Şuan bilgisayardan gormuo USB yakinda yine bozulur. Soket bozulunca telpa magduruyum diye konu acinca hatirlatirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

Sanırım benim telefon okunmuş olarak geldi.

Vallahi diyorum bak.. Kulaklık'tan şikayetçiydiniz Mesut Çevik incelemesin de kötü gibi bir tabir kullandı. Aldırış etmedim aldım telefonu kulaklığı gayet güzel yemin ediyorum bak, bilgisayarda kullanıyorum şuan kulağımda takılı.

Şarj soketi dediniz 2 ay oluyor telefonumu alalı, belki 2.5. Ama hiç sorun olmadı ben hayvan gibi kullanırım telefonumu yani napayım nazik davranamıyorum. Ama hiç bir şey olmadı. Bi tek sizde oluyor galiba sorun ?

Şarj. Soketi sorun kullananların 2/3 un de var. Kulaklik ise ssenelerdir sennheiser kullaniodum. Senneheiser bozulunca telefonunkini kullanıyorum . baslarda kulagim agridi çok. Agir ama performans konusunda benden geçer. Not aldi. Samsung ve HTC nin kulakliklarindan çok iyi bir kulaklik . agir olmayaydi iyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: terminator282

quote:

Şarj soketi bozuk falan değil, ayrıca kulaklik berbat. Telefonda hic sorun yasamadim şimdiye kadar, belki sans biraz.. Simdi geriye tek beni kaç sene idare edecek sorusu var

Sen savunmaya devam et 1,5ayda 2kere bozuldu. Şuan bilgisayardan gormuo USB yakinda yine bozulur. Soket bozulunca telpa magduruyum diye konu acinca hatirlatirim

Telpa ile discocery i ayni kefeye koymayin.Telpa mağduru S4 sahibi arkadaslarim da çok var. Sadece diacocery e ait bir firma değil telpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 15 Aralık 2013; 4:15:38 >
  • quote:

quote:

quote:

Telpa ile discocery i ayni kefeye koymayin.Telpa mağduru S4 sahibi arkadaslarim da çok var. Sadece diacocery e ait bir firma değil telpa

GM bin adresi ile telpanin adresi ayni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • telpa general mobilenin sadece garanti servisini vermiyor . general mobile ile telpa ortaklar. dağıtımını, reklamını , pazarlamasını , garanti servisini telpa yapıyor bu telefonun
  • 2.kez bozuluyo sa sarj soketi kötü ya korktum bak şimdi

• bi kere de discoverynin konusunda s4 veya htc one adi gecmesin disimi kiricam

• quote:

Orijinalden alıntı: 34364346

bi kere de discoverynin konusunda s4 veya htc one adi gecmesin disimi kiricam

CTRL+F yapıp arattım, bu konu içinde HTC ONE yazan ilk sensin. S3 adı çok geçer ama S4 veya htc one görmedim daha önce hiç.

bende ve etrafımdaki 8 tanıdığımda gmd var, henüz kimsede hiçbir sıkıntı yok ama yine de dikkat ediyorum şarj soketine.

pil ömrü süper demiş arkadaş, katılıyorum, S3'ü hergün şarj ediyodum, bunu 2 günde bir şarj eder oldum ki hatta son şarjda 3 gün kullandım:

GM DİSCOVERY ALACAKLAR BU YAZİYİ OKUMADAN ALMASİN !!!

• Şu ana kadar ki tek sıkıntım görüntülü görüşme o da yazılımsal sanırım ama telefonu alınca 600 tl çöpe gitmez fazladan verilecek 600 tl cepte kalır.;-)

• bir de, konu başlığını görünce gerçekten yeni bi durum var dedim girdim.

halbuki gmd ile ilgili herhangi bir konunun birçok yerinde zaten değinilyor olan klasik sorunu yazmışsınız.

dolayısıyla gereksiz bi konu olmuş, gmd alacak adam gmd konusundan 2-3 sayfa okusa 5-6 yerde soket sıkıntısını okur zaten. bi tavsiye edermisiniz konusu açsa direk bu kendisine yazılır zaten.
  • Ben ilk ciktigi zaman aldim sonra cevremden 7-8 kisi aldi kimsede problem yok sadece birisinde bulutlanma oldu o kadar ven nazikte kullanmam cekerim dibinden tutup kabloyu bazen cikmadigi zaman saga sola sallayip cekerim soketi bir sorunum.yok su ana kadar olmadiysa dahada olmaz

• quote:

quote:

senin elinde bozulduysa hepsi kötü o zaman git iphone yada htc one yada s4 al bozulursa o telefon da kötü yok böyle birşey ya bu ne biçim bi yaklaşımdır...

Elektronik ürün şans işidir arkadaşım bundan haberin yok mu ???

benim bi abime aldırdım aynı telefonu ve 3-4 aydır canavar gibi kullanıyor beni görünce her seferinde teşekkür ediyor. ( dediğim gibi şans işi. )

• sarj aletinin tırnaklısını kullanıyorum hemen çıkmasın diye geceleri çıkıyordu orjinali söketteki kronik arıza belli partide herhalde. bende sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catlax66 -- 15 Aralık 2013; 11:22:41 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Cihazi 20Ağustostan beri kullaniyorun. (5senedir Android kullanıyorum) Cihaz da isinma var diyenler ya android hic kullanmamis yada s4 falan kullanmiş. Bu fiyata boyle pil performansı. Çok iyi. Performansına kimse laf edemez. Ama bu telefon şarj soketi kronik bozuk neden mi 1,5ayda soket 2kere bozuldu. 50tl bayildim. 2.bozulmasinda çok dikkatli kullandigim halde bozulduğunu belirtmek isterim. Yani şarj soketi kronik arizali. Şuan ki aklim olsa nexus4 alirdim. 650, 700tl çöpe atacak kadar zengin misiniz . 3.bozulmasinda hakem heyetindeyim

ARızaların hepsi sana denk gelmiş. yazık yaa.

• Ben 3 ay gmd kullandım. Kendi kablosu çok zorluyordu şarj soketini bende yumuşak giren çıkan bitane aldım hiç sorun olmadı. Şuan s2 kullanıyorum . Gmd yi satma sebebim video çekimindeki kasmalardı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 15 Aralık 2013; 11:54:53 >
  • Bence bazı kişiler kullanmayı bilmiyorlar. Bende hiçbir sıkıntı yok.

• quote:

Cihazi 20Ağustostan beri kullaniyorun. (5senedir Android kullanıyorum) Cihaz da isinma var diyenler ya android hic kullanmamis yada s4 falan kullanmiş. Bu fiyata boyle pil performansı. Çok iyi. Performansına kimse laf edemez. Ama bu telefon şarj soketi kronik bozuk neden mi 1,5ayda soket 2kere bozuldu. 50tl bayildim. 2.bozulmasinda çok dikkatli kullandigim halde bozulduğunu belirtmek isterim. Yani şarj soketi kronik arizali. Şuan ki aklim olsa nexus4 alirdim. 650, 700tl çöpe atacak kadar zengin misiniz . 3.bozulmasinda hakem heyetindeyim

Allah Allah yaaa arkadasım duzgun kullan su telefonu bılmıyorsun demekkı sende kullanmayı,bılmıyormusun bu dıscovery yaa bak ne dıyorum KOSSSKOOCAAA DISCOVERY yılların markası,telefona camur atma bılmıyormusun bu telefon en saglam en hızlı note 3 den ıphone 5s ten sony z1 den ustun teyy Allahım yaa,hem kullanmayı beceremıosun hemde telefona burda camur atıyosun bılyomusun bu forumda dıscovery elestırılmez,elestırıosan ya sana denk gelmıstır o cıhaz yada sen hor kullanmıssındır,telefonun servısın hıc sucu yoktur senın gıbı alıp kullanamamıs bır suru kullanıcı var ama onlarda kullanamamıs,velhasıl kelam dıscovery candır,onu alan ısı bılır almayan samsungdan htcden lg den 1000-2000 lıraya kazık yemıstır o yuzden bu telefonu elestırıoudur...

GM DİSCOVERY ALACAKLAR BU YAZİYİ OKUMADAN ALMASİN !!! GM DİSCOVERY ALACAKLAR BU YAZİYİ OKUMADAN ALMASİN !!! GM DİSCOVERY ALACAKLAR BU YAZİYİ OKUMADAN ALMASİN !!! GM DİSCOVERY ALACAKLAR BU YAZİYİ OKUMADAN ALMASİN !!! GM DİSCOVERY ALACAKLAR BU YAZİYİ OKUMADAN ALMASİN !!! GM DİSCOVERY ALACAKLAR BU YAZİYİ OKUMADAN ALMASİN !!! GM DİSCOVERY ALACAKLAR BU YAZİYİ OKUMADAN ALMASİN !!! GM DİSCOVERY ALACAKLAR BU YAZİYİ OKUMADAN ALMASİN !!! GM DİSCOVERY ALACAKLAR BU YAZİYİ OKUMADAN ALMASİN !!!

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.