Şimdi Ara

Gizlilik,Katillik Konulu Offline Rpg Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarda bir çok online oyun oynadım.Fakat offline oyunlardan daha fazla zevk alıyorum.Nasıl desem oynadıysanız,Team Fortress 2'deki Spy karakterinin oyunlaştırılmış versiyonu,gizlilik,suç(seri katil olabilir) veya ajanlık konulu oyunlar falan önermenizi istiyorum.Bir de şöyle bir şey lazım,ingilizcem iyidir,konuşabilirim,yazışabilirim falan ama,öyle yoğun ingilizceye bağlı oyunları oynayamam. Yardımcı olmanızı rica ediyorum,şimdiden teşekkürler...

Bu arada eklemek istiyorum,bilgisayarda kasma,yeterliliksizlik durumu yok,8 gb ram,3.08 ghz falan,işlemci intel öyle yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fedaroza -- 8 Kasım 2012; 11:39:53 >

• Hitmanin yeni cikacak oyunu tarzina uygun olabilir ama yine emin degilim baska cevaplara da bak sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

Hitmanin yeni cikacak oyunu tarzina uygun olabilir ama yine emin degilim baska cevaplara da bak sen.
    Önerin için teşekkür ederim fakat o zamana kadar beni oyalayabilecek bir oyun biliyor musun ? Assasin's Creed ve Prince Of Persia serilerini beğenerek oynamıştım,fakat Prince Of Persia sanki AC'ye göre biraz sönük kalmıştı.

Orijinalden alıntı: Fedaroza

Önerin için teşekkür ederim fakat o zamana kadar beni oyalayabilecek bir oyun biliyor musun ? Assasin's Creed ve Prince Of Persia serilerini beğenerek oynamıştım,fakat Prince Of Persia sanki AC'ye göre biraz sönük kalmıştı.

Alıntıları Göster
    Deus Ex Human Revulation var. Bütün oyunu gizlice oynayabilirsin.
    Fallout 3, New Vegas, Skyrim gene tamamen suikastçi şeklinde oynamana izin verir.
    Günümüze yakın tarihte geçen Alpha Protokol 'de iyidir gizlilik ve suikast konusunda ama kontrolleri biraz "gariptir"
    RPG olmasa da yeni çıkan Dishonored da tam bir suikast oyunudur.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Deus Ex Human Revulation var. Bütün oyunu gizlice oynayabilirsin.
    Fallout 3, New Vegas, Skyrim gene tamamen suikastçi şeklinde oynamana izin verir.
    Günümüze yakın tarihte geçen Alpha Protokol 'de iyidir gizlilik ve suikast konusunda ama kontrolleri biraz "gariptir"
    RPG olmasa da yeni çıkan Dishonored da tam bir suikast oyunudur.

Alıntıları Göster
    Sağol Yarbayım!Tanıtımlarına bakıp en çok ilgimi çekene başlamayı düşünüyorum,tekrardan sağol :)

Bu arada bana yardımcı olacak arkadaşlara bir şey daha söylemek istiyorum,daha çok yakın dövüşe önem veriyorum yani öyle silah falan fazla olmazsa sevinirim.Daha çok bıçak,veya olur ya hani suikast için,tabanca olabilir en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fedaroza -- 8 Kasım 2012; 12:08:16 >

• quote:

Sağol Yarbayım!Tanıtımlarına bakıp en çok ilgimi çekene başlamayı düşünüyorum,tekrardan sağol :)

Bu arada bana yardımcı olacak arkadaşlara bir şey daha söylemek istiyorum,daha çok yakın dövüşe önem veriyorum yani öyle silah falan fazla olmazsa sevinirim.Daha çok bıçak,veya olur ya hani suikast için,tabanca olabilir en fazla

Alıntıları Göster
    Saydıklarımın hepsinde sadece yakın dövüş silahlarıyla takılabilirsin :) Bir tek Alpha Protokol'de çok efektif değiller.
    En iyi yakın dövüş ve suikast animasyonları Dishonored'da, Dues Ex de yakın dövüş silahı olarak kolundan çıkan bıçaklar var sadece ama yetiyor onlarda.
    Falloutlar ve Skyrim de silah çeşitliliği baya fazla. Özellikle New Vegas tatmin eder bıçaklar konusunda (şiş kebap diye kılıç var :))

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Saydıklarımın hepsinde sadece yakın dövüş silahlarıyla takılabilirsin :) Bir tek Alpha Protokol'de çok efektif değiller.
    En iyi yakın dövüş ve suikast animasyonları Dishonored'da, Dues Ex de yakın dövüş silahı olarak kolundan çıkan bıçaklar var sadece ama yetiyor onlarda.
    Falloutlar ve Skyrim de silah çeşitliliği baya fazla. Özellikle New Vegas tatmin eder bıçaklar konusunda (şiş kebap diye kılıç var :))

Alıntıları Göster
    Sanırım O yeni çıkan oyun sıcak geliyor,dediğim gibi AC tarzına uyuyor biraz anladığım kadarıyla.Bir bakıyım denemekte fayda var,yardımlarınız içinde çok teşekkürler

(Diğer önerileri de alabilirim arkadaşlar,daha uygun bir öneri olmadığı takdirde sanırım Dishonored'a başlayacağım)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELEX (ACTION-RPG) -PC ANA KONU-
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sanırım O yeni çıkan oyun sıcak geliyor,dediğim gibi AC tarzına uyuyor biraz anladığım kadarıyla.Bir bakıyım denemekte fayda var,yardımlarınız içinde çok teşekkürler

(Diğer önerileri de alabilirim arkadaşlar,daha uygun bir öneri olmadığı takdirde sanırım Dishonored'a başlayacağım)

Alıntıları Göster
    ingilizcen de var.
    Dishonored ++
    kolay geldin.

Orijinalden alıntı: parcali

ingilizcen de var.
    Dishonored ++
    kolay geldin.

Alıntıları Göster
    Vampire: Bloodlines oynayıp Nosferatu karakteri aç. Tam gizlilik, tam RPG, tam cinayet işte.

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Vampire: Bloodlines oynayıp Nosferatu karakteri aç. Tam gizlilik, tam RPG, tam cinayet işte.

Alıntıları Göster

biraz eski ama idare et

• quote:

Orijinalden alıntı: magicans

biraz eski ama idare et

Alıntıları Göster
    HER KONUDA SKYRIM DEMEKTEN BIKTIM GİT VE SKYRIM OYNA EVLAT PİŞMAN OLMAYACAKSIN

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlo

HER KONUDA SKYRIM DEMEKTEN BIKTIM GİT VE SKYRIM OYNA EVLAT PİŞMAN OLMAYACAKSIN

Alıntıları Göster
    Assassin's Creed serisini oynamadıysan kesinlikle oyna.Ama boş boş oynama senaryoyu anlayarak oyna, yaşa diyorum yani
    Ve birde namıdiyar Hitman var o da çok sağlam oyundur onu da tavsiye ederim.
    Max Payne var bide o da güzel oyna işte bunları

• quote:

:D bence vampire bloodlines yeni başlıyanlar için karışık bir oyundur zaten üstüne nosferatu iyce zorlaştırır :D paso kanalizasyon nereye kadar :P

hani rpg arıyorsan illa ki saf olarak da ajanlık yapıyım diyorsan deus ex ve alpha protocol oyna ama rpg şart degilse dishonered da en iyi alternatiflerden (şurda liste var istedigin tarz illa rpg girmicek diyorsan : http://www.giantbomb.com/stealth-kill/92-2181/games/ )

• quote:

Orijinalden alıntı: utku191

quote:

:D bence vampire bloodlines yeni başlıyanlar için karışık bir oyundur zaten üstüne nosferatu iyce zorlaştırır :D paso kanalizasyon nereye kadar :P

hani rpg arıyorsan illa ki saf olarak da ajanlık yapıyım diyorsan deus ex ve alpha protocol oyna ama rpg şart degilse dishonered da en iyi alternatiflerden (şurda liste var istedigin tarz illa rpg girmicek diyorsan : http://www.giantbomb.com/stealth-kill/92-2181/games/ )

Alıntıları Göster
    eeee aslında AC'yi bitirdim,bu arada bazı önerilerin sanki grafikleri sönük kalıyor,Dishonored güzel,şu an elimde hemen hemen oynamışım gibi bilgi var oyun hakkında. Skyrim hakkında hiç bir şey bilmiyorum,oynayanlardan biraz bilgi almak istiyorum,konusu ne,amacımız ne,kimi canlandırıyoruz,bana oyun hakkında bilgi bulabilecek varsa,burada da paylaşırsa gerçekten çok yardımcı olmuş olur :) yalnız eklemem gereken bir şey var,XP kullanıyorum :( bu arada forumdaki bir bağlantı hatasından dolayı cevap verememiştim,hepinizden özür dilerim

• quote:

eeee aslında AC'yi bitirdim,bu arada bazı önerilerin sanki grafikleri sönük kalıyor,Dishonored güzel,şu an elimde hemen hemen oynamışım gibi bilgi var oyun hakkında. Skyrim hakkında hiç bir şey bilmiyorum,oynayanlardan biraz bilgi almak istiyorum,konusu ne,amacımız ne,kimi canlandırıyoruz,bana oyun hakkında bilgi bulabilecek varsa,burada da paylaşırsa gerçekten çok yardımcı olmuş olur :) yalnız eklemem gereken bir şey var,XP kullanıyorum :( bu arada forumdaki bir bağlantı hatasından dolayı cevap verememiştim,hepinizden özür dilerim

Alıntıları Göster
    Dishonered da olabilir aslında gayet iyi bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Dishonered da olabilir aslında gayet iyi bir oyun.

Alıntıları Göster
    Dishonored ve Deus Ex:HR tam senlik oyunlar hepsinde nereyi araştırsan bir yer çıkıyor okunacak bir sürü şey kitaplar , mektuplar dolu ikisi de ve ikisini de gizli olarak oynaması çok zevkli.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Dishonored ve Deus Ex:HR tam senlik oyunlar hepsinde nereyi araştırsan bir yer çıkıyor okunacak bir sürü şey kitaplar , mektuplar dolu ikisi de ve ikisini de gizli olarak oynaması çok zevkli.

Alıntıları Göster
    Dishonored'da konu olarak sanırım adamımız hain damgası yemiş,intikam alacak.Yalnız oyun gereksinimlerine baktım Vista/Windows 7 diyor,ben bilgisayara Windows 8 Format attırıcam.O zaman çalışır mı bu oyun ?

Dishonored'da konu olarak sanırım adamımız hain damgası yemiş,intikam alacak.Yalnız oyun gereksinimlerine baktım Vista/Windows 7 diyor,ben bilgisayara Windows 8 Format attırıcam.O zaman çalışır mı bu oyun ?

Alıntıları Göster
    Manhunt
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Deus ex HR. Tavsiye ederim. En zor seviyede oyna seve seve gizliden gideceksin. Ayrıca rpg öğeleri çok iyi olmasada şehirler de serbest dolaşım mümkün. Karakterini ve silahlarını gizliliğe göre modifiye edebilirsin. 2 kez oynattı kendini. Bosslar bana her oyunda olduğu gibi kolay geldi . O da benden kaynaklanıyo büyük ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

OMEN BY HP17-CB0005NT-6ZR92EA-9750H-16GB DDR4 2666 MHZ RAM- RTX 2070 8GB GDDR6-512 GB SSD+ 1TB 7200 RPM-17.3 FHD IPS 144 HZ G-SYNC

XIAOMI MI 5S PLUS 6GB/128GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: light in th dark

Deus ex HR. Tavsiye ederim. En zor seviyede oyna seve seve gizliden gideceksin. Ayrıca rpg öğeleri çok iyi olmasada şehirler de serbest dolaşım mümkün. Karakterini ve silahlarını gizliliğe göre modifiye edebilirsin. 2 kez oynattı kendini. Bosslar bana her oyunda olduğu gibi kolay geldi . O da benden kaynaklanıyo büyük ihtimalle
    :) Pek gizli değil ama oynayanınız varsa Watchmen'da baya oynatmıştı kendini bana :) Fakat öyle konusu falan pek uzun değil,zaten kısa bir oyundu.Bu arada önerilerinizin çoğunu deneyeceğim,bence gidip oyuncuların raflarına bakmak yerine sizlere sormalıydım.Hepinize çok teşekkür ederim.Bu arada Vampire Bloodlines güzel midir,beni tatmin edebilir mi ? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fedaroza -- 9 Kasım 2012; 22:58:37 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.