Şimdi Ara

pvp mmo oyun önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
79
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar.


    PvP mmo oyunlarını seviyorum ancak karakter gelişiminin uzun sürmesinden, boss kesmekten, para biriktirmeye çalışmaktan, trade atmaktan, fazla mesai harcamaktan nefret ediyorum. Rakion gibi açık dünyası olmayan (zindan görevleri vs ayriyeten olabilir) yalnızca pvp odaklı oyun önerebilme şansınız var mı? Daha önceden yalnızca 2 adet böyle oyun oynadım. Rakion ve Kurtzpel. Biliyorsunuz ki rakionda oyuncu eksikliği var. Ve çok eski bir oyun. Kurtzpel de ise aynı şekilde eşleşmek için, maç girmek için 10 dakika beklemekten sıkıldım. Çok az oyuncu olduğu için rankınız düşük olsa bile oyunu yalayıp yutmuş kişilerle eşleşiyorsunuz vs.


    Bu tarz oyunları ne diye aratabileceğimi de bilmiyorum. pvp rpg yazıyorum ancak çıkanlar genelde açık dünyalı mmorpg oluyor. Önerileriniz varsa bekliyorum. Veya nasıl aratacağımı belirtirseniz.


    Teşekkürler şimdiden.





  • Tekrar PvP mmo oynama isteği duyuyorum. Yıllardır Archeage'e bağımlıydım ve her dakikasını sevdim ama yüksek seviyede rekabet edebilmek için p2w gereksinimlerini karşılayamadım. Balinalara ayak uydurmak için bile ayda birkaç kez kaydırma yapmak zorunda kalıyordunuz ve bu artworkık kitaplarda yer almıyor çünkü pahalı sorumlulukları olmayan genç bir yetişfamily members değilim.


    Bir süre BDO oynadım ancak aynı P2W sorunlarıyla karşıl. A.ştım.


    Albion'u çıokışından itibaren bir yıl kadar oynadım ancak MOBA'lara benzerliği nedeniyle bundan oldukça sıkıldım.


    PvP dengesini ciddiye alan, harika dövüş sistemlerine sahip, aktif (ve tercihen yüksek popülariteye sahip) bir oyuncu tabanına sahip olan ve uzun vadeli oyuncuları yakalamanın bir yolu olan herhangi bir mmog var mı?


    Önerilerinizi bana atın.

    TutuApp
    TutuApp - Download TutuApp APK for Android & iOS (iPhone/iPad)
    https://tutuapp.uno



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovel -- 15 Haziran 2024; 14:13:28 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.