Şimdi Ara

Giyim için harcadığınız paraya acıyomusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben çok alışveriş yapıyorum, bide acımam yani gider beğendiğimi alırım parasına bakmam, tabi abartmadan. (Gömleğe 100, pantolona, ayakkabıya 150-200 falan veririm beğenirsem)

Neyse bayram bahanesiyle babamdan para istedim alışveriş için, daha yeni almadınmı, bu ne lüks falan filan dedi, yok para falan dedi, bende saçma sapan ev arsa ıvır zıvır alıyosun, sonra yok borcum var yok param yok diye sitem ediyosun dedim. Bu sabah masaya bırakmış 500 lira. Bende yarın gidip hepsini harcıycam, ama vicdanımda pek rahat değil gibi... Babama diyorumki bak ben senden bişey istemiyorum gidipte benim için yatırım falan yapma, git kendin için harca diyorum dinlemiyo, sonra annemle bana para konusunda hep fırça çekiyo. Yok çok harcıyosunuz yok bilmemne. Bilmiyorum benmi abartıyorum.

Siz acıyormusunuz alışverişe verdiğiniz paraya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takam kafana
  • Oğlum gömleğe 100 ayakkabıya 150 200 büyük paralar değil ki zaten

• 500 ne lan bayan misin birader

• Görende 4 5 milyara takım falan aldın sanacak.

• Iyy fakir.
  • Hayır acımam, 3 ay içerisinde 500 tl harcadım en az ama hiç pişman değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çerez parası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Oğlum gömleğe 100 ayakkabıya 150 200 büyük paralar değil ki zaten

Ya yok hocam lcw defactodan falan 15e tişört 30a gömlek falan almıyorum yani, onu belirtmek için dedim. Zarada sezonda bi gömlek 100lira ayakkabı 200 lira, gider beğenirsem alırım yani direk, tabiki uçuk paralar değil bunlar, ama baba parasıyla alınca içim biraz garip oluyor işte.@Mirliv-a@Mirliv-a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive. -- 14 Temmuz 2015; 0:12:10 >
  • Hic bir sey almadim 2 yil nerdeyse.Bu yaz 600 u buldu pisman degilim.Haftaya 200 daha gomerim

• Arsa, ev ıvır zıvır mı? Yaş 11 filan herhalde, geleceğe yatırım denen şeyi araştır yakışıklı

• Yılda 150 tl'yi geçmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Arsa, ev ıvır zıvır mı? Yaş 11 filan herhalde, geleceğe yatırım denen şeyi araştır yakışıklı

Adam abartıyo 4 tane ev var, daha gidip ev almaya çalışıyo. Gelmiş 48 yaşına bu saatten sonra birazda rahat etmesi lazım değil mi? Kendi için harcaması gerekmez mi? Yaşım 22 ama senin 11 olma ihtimali yüksek

• 500 ne la hayvan gibi şey yapıyonuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.

quote:

Arsa, ev ıvır zıvır mı? Yaş 11 filan herhalde, geleceğe yatırım denen şeyi araştır yakışıklı

Adam abartıyo 4 tane ev var, daha gidip ev almaya çalışıyo. Gelmiş 48 yaşına bu saatten sonra birazda rahat etmesi lazım değil mi? Kendi için harcaması gerekmez mi? Yaşım 22 ama senin 11 olma ihtimali yüksek

Öncelikle 27 yaşındayım. Sen kazık kadar olmuşsun, halen babandan para istiyorsun sonra gelip burda mırın kırın ediyorsun. Ev, arsa işlerine ıvır zıvır diyorsun. Bunu yapan kişi zihnen 11 yaşındadır ötesi yok

• Tam bir israfsin . Dövülesice

500 lirayla 6 ay giyinirim

• quote:

quote:

Ben de senin gibi düşünüyorum bu konuda ancak onun fikrine de saygı göstermen gerekir. Belki kendisi bu aşamaya gelene kadar gençliğinde çok sıkıntı çekmiştir ya da imkansızlıklar yüzünden yapamadığı bazı şeyler içinde kalmıştır ve senin böyle bir durum yaşamanı istemiyordur. Bence git konuş babanla öncelikle para konusunda özür dile. Ben olsam geri veririm o parayı babamın kalbini kırmaya değmez. Veya o parayla kendine değil babana bir şeyler al, sizin de rahat yaşamanızı istiyorum de.

Ben giyime değil de yemeğe harcadığım paraya acıyorum. Hani gidip adam gibi ama gerçekten kaliteli yemek yesem içime oturmaz ama fast food vb. ye o kadar para vermek koyuyor.

• quote:

quote:

quote:

Öncelikle 27 yaşındayım. Sen kazık kadar olmuşsun, halen babandan para istiyorsun sonra gelip burda mırın kırın ediyorsun. Ev, arsa işlerine ıvır zıvır diyorsun. Bunu yapan kişi zihnen 11 yaşındadır ötesi yok

Konuyu nerden nereye getiriyosun? Öğrenciyim okuyorum napayım istemeyimmi babamdan para? Arsa ev işlerine ıvır zıvır demem seni niye rahatsız etti onu anlamadım? Evet onlar benim için ıvır zıvır şeyler, benim yapım böyle, ama sen paraya tapan ve malının kölesi olan bir tipsin anlaşılan. Senin gibi insanlar o kadar boş geliyorki anlatamam, şu aptal ölümlü hayatta, dünyanın tüm güzelliklerini gezip görmek, hayatı yaşamak varken, siz gidip arsa alıyorsunuz 30 sene bekliyorsunuz değerlensin diye, sonrada ölüp gidiyosunuz. Çok mantıklı gerçekten.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield.

Oğlum gömleğe 100 ayakkabıya 150 200 büyük paralar değil ki zaten

Ya yok hocam lcw defactodan falan 15e tişört 30a gömlek falan almıyorum yani, onu belirtmek için dedim. Zarada sezonda bi gömlek 100lira ayakkabı 200 lira, gider beğenirsem alırım yani direk, tabiki uçuk paralar değil bunlar, ama baba parasıyla alınca içim biraz garip oluyor işte.@Mirliv-a@Mirliv-a

Yok hocam babanızın verdiği tepkiye dedim ben.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Konuyu nerden nereye getiriyosun? Öğrenciyim okuyorum napayım istemeyimmi babamdan para? Arsa ev işlerine ıvır zıvır demem seni niye rahatsız etti onu anlamadım? Evet onlar benim için ıvır zıvır şeyler, benim yapım böyle, ama sen paraya tapan ve malının kölesi olan bir tipsin anlaşılan. Senin gibi insanlar o kadar boş geliyorki anlatamam, şu aptal ölümlü hayatta, dünyanın tüm güzelliklerini gezip görmek, hayatı yaşamak varken, siz gidip arsa alıyorsunuz 30 sene bekliyorsunuz değerlensin diye, sonrada ölüp gidiyosunuz. Çok mantıklı gerçekten.

Ben tek başına yaşamıyorum, düşünmem gereken bir ailem var. Ölünce onlar yaşamayacak mı? Tuz buz mu olacak bu toprak? Dünyadaki en büyük zenginlik topraktır. Fizyokratik biriyim. Ama senin bencil biri olduğun gayet açık. Bu kadar sığ düşünceli olan biriyle daha tartışmam. İyi bak kendine genç :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.