Şimdi Ara

Sanal para almak için ödenen gerçek para ne oluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanal para almak için ödenen gerçek para ne oluyor. Bitcoin aldım diyelim benim param bu kodu yazan şirketemi gidiyor. Birde herkes btc ye yatırım yapmak istiyor her parayı bastıranda alıyor. Yıl sonu 100bin dolar olur diyenler var. Hal böyle iken bekeyip kazanmak yerine kim satıyor elindeki btc yi.

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Yıl sonu 100 bin dolar olacağı garanti değil de ondan satıyorlar. Bu işin ne olacağını kimse bilemez. Yarın bir olumsuz haber çıkar 10 bini görür veya tam tersi de olabilir.

hocam nisan 2020'de 45 bin olan btc şimdi nasıl 360 bin oluyor, ben mi yanlış anladım

Başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 11 yaşındaki Mustafa Erçetin (9 Kasım 2022) ve 9 yaşındaki Muhammed Muaz (11 aralık 2024) kudurarak ölmesinler diye uyutuldular.Köpekler uyutulmasın diye çocuklar uyutuluyor!
    Hakan FİDAN
    Türkiye için: Nükleer silah!
    Kıbrıs, Müslüman Türk milletinin küfürden alınmış mülküdür tıpkı Anadolu gibi: Kapalı Maraş imar olsun!
  • Evet çok kafa karıştırıcı bir durum yatırım yapıyoruz ama ne olduğunu bilmiyoruz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.