Şimdi Ara

Gitar caldim diye komsu okuz gibi bagirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar cok icimden geldi duygusal takiliyordum gozlerim yasli vesaire. Derken komsu okuz gibi bu saat gitar calma saati mi laaan dingir dingir diye bagirmaya basladi sustum baktim bu hala bagiriyor tamam be sustuk ya lan diye bagirdim. Sanki gitar calmanin saati olurmus. Hayir yani ayiptir soylemesi kotude calmiyorum. Klasik gitardi finger picking dogaclama yapiyordum mi minorde. Kendimi cok kotu hissediyorum hangi komsuydu bilmiyorum. Arkadaslar moralimi duzeltmeniz lazim sizce kim hakli? Adamin hayvan gibi bagirmasi yanlis degil mi insanca soylese birakirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Lama -- 18 Ağustos 2014; 1:31:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komsu zebaniye donusur daha bu saatte calma...

• Acayip sinirlendim

• Bu saatte gitar mı çalınır lan insanlar uyuyup işe gidicek bide seni mi dinlesinler.

• Aşıktır sana
  • Sen gece yarısı apartmanda gitar çal adamda tatlı ukusundan uyanıp sana lütfen gitar çalma güzel kardeşim desin.. Bi tarafına sokmadığına dua et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celal322 -- 18 Ağustos 2014; 1:38:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Gitar caldim diye komsu okuz gibi bagirdi
  • Ben olsam shotgun ile sıkmıştım.
  • komşun haklı ne o gece yarısı tın tın tın.kafa bu
  • si minör dene, ya da parça çal
  • Adam haklı.Bu saatte gitar çalınmaz. Yarın pazartesi. herkesin mesaisi var bırak da uyusun azcık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goriotbaba

Adam haklı.Bu saatte gitar çalınmaz. Yarın pazartesi. herkesin mesaisi var bırak da uyusun azcık.

Hocam tamam erken kalkmak zorunda olabilirde sunun surasinda komusuyuz biraz alttan alsa olecek mi zaten gitari elime almamla bagirmasi bir oldu topu topu 10 dk falan caldim. Yarin bir gun aynisi basima gelse vallahi sesimi cikarmam cikarirsam adam degilim. Kalkip cami kapamak cok mu zor. Insanlar baskalarinin kalbini kirmak icin yer ariyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Lama -- 18 Ağustos 2014; 1:48:31 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • apartman hayatını kim uydurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

gecenin bu vakti ne gitarı bide duygusal takılıyomuş şimdi pilajda Akdeniz akşamlarını soyluyosundur sen en nefret tip xd xd xd xd xd xd xd xd xd

Merak etme hocam o donemleri atlatali cok oldu

• Yaptigi tam bir terbiyesizlik

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

quote:

Orijinalden alıntı: goriotbaba

Adam haklı.Bu saatte gitar çalınmaz. Yarın pazartesi. herkesin mesaisi var bırak da uyusun azcık.

Hocam tamam erken kalkmak zorunda olabilirde sunun surasinda komusuyuz biraz alttan alsa olecek mi zaten gitari elime almamla bagirmasi bir oldu topu topu 10 dk falan caldim. Yarin bir gun aynisi basima gelse vallahi sesimi cikarmam cikarirsam adam degilim. Kalkip cami kapamak cok mu zor. Insanlar baskalarinin kalbini kirmak icin yer ariyor

10 dakika az diyorsun ve adamın bu sıcakta camı kapatmasını bekliyorsun.

Sen apartman kurallarına uyup bu saatte çalmasan gitarı daha iyi olmaz mı ? Onu bırak milletin camı kapatmasını bekliyorsun fakat sen millete ses gitmesin bari deyip, camı kapatayım demiyorsun.

Akşam 10-11 olsa neyse diyeceğim ama adam sonuna kadar haklı.

• Bu saatte senin ağzına bile mıçarım afedersin,millet senin ergenliğinden dolayı konforu mu bozulucak. Kişisel algılama
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Bu saatte senin ağzına bile mıçarım afedersin,millet senin ergenliğinden dolayı konforu mu bozulucak. Kişisel algılama

Hocam yapma etme bu nasil bir ithamdir? Cok dalgindim disaridan yeni geldim gitarima sarildim hemen. Ne olmus yani? Keske benim gibi dusunceli kisilerle komsu olsam. Insan biraz dusunceli hareket etmeli. Yarin birgun pisman olacagi seyler yapmamali. Gerci ben kin tutan bir insan degilim. Ne olursa olsun ya sesimi cikarmam yahutta kibarca uyaririm.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.