Şimdi Ara

Asosyalligi nasil yendigimi anlatiyorum(eaki halim yeni halimSS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
7
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet su aralar bu tarz konular cok cogaldi ben de umarim sizin bir nebze bu olaydan kurtulmaniza yardimci olabilirim.

Oncelikle asosyal halimden bahsedeyim;
    Istanbul kadikoyde oturan hic mahalle kulturu gormemis disarida top oynamamis hayatim xbox pc basinda gecen bi cocuktum.15 yasima kadar cod basindan ayrilmadim.Dhde takilir fifa cod lol oynardim.Konu disinda aptal saptal konularim vardi.Ovundugum tek sey tek hayat basarim codda kill death oranimdi.Ne disari cikardim ne siniftan cikardim adam akilli ne de baska bisey.
    Aramizda asosyallik duzeyi cok farkli insanlar var bazilari okulda oturdugu siradan bile kalkmiyor bazilari ise kiz konusunda sikinti yasiyo.Bunlarin hepsinin basinda sunu yaparsam ne dusunurler bunu yaparsam ne dusunurler mantigi var.
    Bende de ayni mantik vardi,hala da kucuk de olsa var.Her insanin icinde bu korku vardir ama psikolojide de kanitlandigi uzere korkunun en iyi cozumu uzerine gitmektir.

Yilan korkusu olan birini 1 saat yilanla ayni odaya koyun.Ilk 15 dakika yilandan kacarlar,diger 15 dk yilanla ters koseye otururlar,diger 15 dkda ylanla yakinlasip aslinda zararli olmadigini farkederler son 15 dkda ise onla oynarlar.Bu cekingenlikte de aynidir.Ben de aynilarini dusunuyodum su olsa nolur bu olsa nolur ne dusunur su napar bosu bosuna dayak yemiyim vs kaygilarim vardi.

Simdi size kendim yani su anki normal sosyal halime nasil geldim onu anlaticam ama bazi gereksizlerin anlattigi gibi oo bakin pis asosyaller kac tane kiz goturuyorum tavrinda algilamayin.

Boyle bi insanken bir gun sinifa bi arkadasim geldi sosyal bi cocuk baya dedi beyler soyleyin iste begendiginiz kizlari vs.Soyledim bi kiz erkek dedim soylemez herhalde.Neyse bu kiza gidip soylemis begeniyo fln diye.Ben basladim sovmeye bu cocuga aklimda da cogu asosyalde olacagi gibi korkular var ulan ya kiz lafini yalarsa dalga gecerse o olursa su olursa.Neyse ikinci tenefus bu kizin bi arkadasi gordu beni kantinde herkes mac izliyodu dedi iste ilaydayi ne zaman yapiyoruz sana vs.Ben bi afalladim bilmem dedim.Guldu vs gitti kiz.Bi sonraki tenefus bu kizin yaninda ilayda vardi normalde ilayda cok soguk bi kiz disardan da havali gozukur vs.Hani boyle bakip off kariya bak dencek turden.Neyse bu kiz aldi beni kolumda ilaydanin onune koydu bi anda.Ben utanctan sacmaladim baya su tarz seyler soyledim ya ben oyle dedim de oylesine dedim normal goze hos gelme manasinda yoksa hoslanma falan yok zaten ust sinifsin yanlis anladiysan ozur dilerim vs.Bu guldu tamam sorun yok falan dedi.Ben de gittim.

Bunlarin bana sonradan soyledigine gore tavrimi tatli bulmuslar hani oyle kibar konusmam falan.O yuzfen bi gun sonra iste ilayda geldi naber falan arkadas olduk.

Sonra tabi aklimdan dusunceler gecti ulan dedim bu kiz disardan o kadar zor duruyo nasil yaklasilcagini anlayinca arkadas olmak kolaymis sadece disari oyle Yansitiyomus o zaman ben niye kendimi kasiyorum bu kadar.Ayni izleyenler varsa american beautydeki olaymis aslinda.Ben buyutuyomus kendimi ezikleyip.Sonra acildim ilaydayla takiliyodum bi gun ilaydalarin sinifina girdim ilaydadan cok cok az tanidigim bi kiz vardi ilayda burada mi ya bisey anlatcaktim dedim yok ya ilayda gitti de bana da anlatabilirsin istersen dedi.

Ona anlatirken titredigimi falan hatirliyorum neden oldu bilmem shshshsh.Sonra oyle oyle okuldakilerle arkadas oldum.
    Disaridakilerle de tek tuk tanisiyodum okuldakilerle nargileye gidiyoduk baskalari geliyodu tipim de ortanin ustuydu tanisiyordum vs.

Bu benim asosyalligi yenmemdeki ilk adimimdi.

Neyse olaylar ilerledikce disardan baya baya insanla tanistim ilk opusmemi yasadim sarhosken.Disardan bi kiz partiye cagirmisti orada olmustu.Ilk ciplak kizi gormustum vs vs tum 15-16 senedir yasamadiklarimi bikac haftada yasadim diyebilirim.
    E hal boyle olunca ozguven de artti ozguven surekli gelistirilebilir biseydir fazlasi egoya kacar azi asosyallige ortada tutmak en iyisi.

Sonra spora basladim kurekcilik yaptim 1 yil 2 senedir fittness yapiyorum.Sakal birakmya basladim tipim iyi oldu kaslarimi aldirdim kuafore 40 tl veriyordum kendime bakiyordum.Bi de bisey farkettim ki internet uzerinde hic utangacligim yok.Bu da beni internetten tanismaya iteledi.Guzel bi instagram actim ilk baslarda cok guzel kizlarla konusmuyodum ama sirf sayi olsun diye oyle boyle yaziyodum binevi alistirma yapiyodum.Simdi cok daha iyi bi duzeye geldi 2-3 kez mankenle konustugum bile oldu.Bu instagram dm olayi benim hayatimi degistirdi cidden her gun baska kizlaydim.Konusmayi da ogrendim kendimi ilerlettikce.bazen fazla ileri gittim etiket oldum bazen cok zorladim wpa giremez oldum 25 civari kiz vardi ayni anda.Dm sayesinde milli oldum benzeri seyler yasadim kisaca internet deyip gecmeyin kadikoy boganin ortasinda ilk bulusmanizda beklemeden dudaginizdan opulmeyi bile sagliyor.

Bunlar olurken gercek hayatta hep gozlem yaptim her turlu ortama girdim kavga ortami semt ortami fame ortami klass ortamlar club ortamlari hatta uyusturucu ortamina bile girdim allahtan oradan cok zarar almadan ciktim.Hangi uyusturucunun ne yaptigini hangisinin zararsiz oldugunu kavradim.
    Kisaca 16 sene bi insanin bilgisayarda okusa edinemeyecegi onxa bilgiyi ben haftanin 5 gunu 2 sene boyunca disarida olarak ogrendim.

Ve isin guzeli ben asosyal hayatimdan da cok memnundum takardik kulakliklari 5 kisi makara yapardik.Ama bunu tadinca digerleri bisey ifade etmiyo.Disarida 4-5 tane saglam arkadasim var haftanin her gunu onlarlayiz arada kizlar geliyo arada sevgilim oluyo su anki durum bu.
    Dedigim gibi kimse icinizi bilmek zorunda degil american beautydeki gibi nasil yansittiginiz onemli.Sadece asosyalligi birakcak arkadaslara bi oneri bi insan guveninizi kazanmadigi surece asla guvenmeyin.Insanlari sevin ama guvenmeyin cok farkli seyler
    Tiple ilgisi var diyenler olmus dogru var ama ortalam tip ve uzeri herkes kurtariyo ne tipler tanidim bilseniz kaldirdigi kizlari.Bakim yapin gerisine bakmayin bakim herseydir.Buyrun benim ezki hallerim ve su anki halim:

Her turlu aoruya acigim insallah yardim olmusumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 11 Ağustos 2016; 0:00:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter

• Okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • Didn't read lol

Orijinalden alıntı: ArapŞeyhi

Okumadım
    Okudsbtrmedr

Dostunu yakın tut Düşmanını daha yakın

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka bir şey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın.
  • What s your favorite drink

Orijinalden alıntı: MrCaner

Tipin kötü değilse asosyalliği yenersin zaten. Ama tipi kötü olanlar yenemiyo burda çok örneği var

Hocam her tip guzel olabilir cirkin insan ortalama olabilir ortalama insan yakisikli.
    Ben sakalsizken kaslarimi almiyoken bayhana benziyodum cidden cirkindimTipimi hatirlayanlar bile olur forumdan sbs doneminde bi video cekmistim tek kastim yagli saclarim vardi videodan 100 civari blok yemistim.
    Simsi olgunlastim yuzum toparlandi sacimi yapiyorum sakalim guzel.Tipim duzeldi ciddi anlamda eski fotolarimla alakam yok.
    Bulursam hatta ana mesaja eklerim eski halimi

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fitnisa yazilmis manken ayarlamis

Haasss meyve sulari

Orijinalden alıntı: IRau

Fitnisa yazilmis manken ayarlamis

Haasss meyve sulari

Niye yalan soylim ozelden gosteririm eskiden konustugum kizlari da ssiyle.
    Buraya hava atmak icin mi konu aciyorum millete yardimci oluyoeum herkes bilgisayar basinda

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

quote:

Haasss meyve sulari

Niye yalan soylim ozelden gosteririm eskiden konustugum kizlari da ssiyle.
    Buraya hava atmak icin mi konu aciyorum millete yardimci oluyoeum herkes bilgisayar basinda

Alıntıları Göster
    Kisaca 16 sene bi insanin bilgisayarda okusa edinemeyecegi onxa bilgiyi ben haftanin 5 gunu 2 sene boyunca disarida olarak ogrendim.

BEN BU CÜMLEYE HAYKIRARAK GÜLERİM PC BAŞINDA OTURMAYI LOL OYNAMAK MI SANIYON LAN SEN qwr:QWRQWRQWr

• Değişim güzel vücut ssi varmı peki

64 GB || Geceyarısı Mavi
  • quote:

Haasss meyve sulari

seni snapiyle tokatlarım

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

BEN BU CÜMLEYE HAYKIRARAK GÜLERİM PC BAŞINDA OTURMAYI LOL OYNAMAK MI SANIYON LAN SEN qwr:QWRQWRQWr

Bilgisayarda ogrenemeyecegin seyler de oldugunun farkindasindir ins.Ben de giriyorum vikipediye ben de gelistiriyorum genel kulturumu de bir de hayat kulturu denen bisey var.Sen vikipedide uyusturucudan karsinda bayilan birini gordun mu veya onu nasil kurtaracagini bi insan dilini yutunca tahta kasikla cikarilmasi gerektigini duydun mu? Siyasi konularda sadece medyada sunulanlari degil de etrafta olanlari insanlarin dusuncesini duydun mu?Bilgisayar basindan ogrenilecekler kisitlidir tabi ki de ogrenilir de bi yere kadar hayat tecrubesi cok farkli.Hayatin zorlugunu goruyosun meslek gruplarini taniyosun nerede ne paralar dondugunu goruyosun.Benim babasi asiri zengin arkadaslarim vardi her gun babasindan 700-800 tl caliyolardi.Babasi uyusturucu baronu arkadasim vardi adam 1 haftada batti tum lambolar ferrariler bentleyler gitti bi haftada su an 6 aydir kira veremiyo.Bunlar googleda yazmaz.

• Erkeklerle mi yendin yaninda samimi bi erkek var. Sevisiyor musunuz ?

Değişim güzel vücut ssi varmı peki

Hocam vucut da guzel oldu da su an coktum baya 1 aydir girmiyoeum simav diye ara vercem unide tekrar insallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

quote:

Değişim güzel vücut ssi varmı peki

Hocam vucut da guzel oldu da su an coktum baya 1 aydir girmiyoeum simav diye ara vercem unide tekrar insallah.

Şuan sınava hazırlanıyosun hmm anladım

64 GB || Geceyarısı Mavi
  • adamın 4-5 tane "sağlam" arkadaşı var, benim toplam arkadaş sayım 3. hiçbiri sağlam değil.

adama arkadaşı kız ayarlıyor, bu senden hoşlanıyor diyor. benim arkadaşların kızlarla hiçbir türlü bağlantısı yok.

adamın hoşlandığı kız adamın tavırlarını tatlı ve komik buluyor. aynı olayları ben yaşadım, kız yüzüme gerizekalı dercesine baktı ve sonrasında soğuk davrandı.

adam ağzı sayesinde internetten 25 tane kızla çıkmış. ben 20 kişiye yazıyorum biri dönüş yapıyor, onla da muhabbet selam-naberi geçmiyor. iş ciddiye binince "ben öylesine muhabbete geldim buraya" ya geliyor konu.

Benim yaşadığım tecrübeler biraz daha gerçekçi sanırım. Senin yaşadıklarını yaşamak için biraz şans lazım.
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Asiri empati en buyuk etken bence...

Winter Is Coming
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

adamın 4-5 tane "sağlam" arkadaşı var, benim toplam arkadaş sayım 3. hiçbiri sağlam değil.

adama arkadaşı kız ayarlıyor, bu senden hoşlanıyor diyor. benim arkadaşların kızlarla hiçbir türlü bağlantısı yok.

adamın hoşlandığı kız adamın tavırlarını tatlı ve komik buluyor. aynı olayları ben yaşadım, kız yüzüme gerizekalı dercesine baktı ve sonrasında soğuk davrandı.

adam ağzı sayesinde internetten 25 tane kızla çıkmış. ben 20 kişiye yazıyorum biri dönüş yapıyor, onla da muhabbet selam-naberi geçmiyor. iş ciddiye binince "ben öylesine muhabbete geldim buraya" ya geliyor konu.

Benim yaşadığım tecrübeler biraz daha gerçekçi sanırım. Senin yaşadıklarını yaşamak için biraz şans lazım.

Sanstan ziyade etkenler de var ya mesela o cocuk orada o p×cligi yapmasaydi o kizla tanisamicaktim oturdugum yer de rahat bi yer kizlar rahat bazilari gereginden fazla bile rahat oluyo bazen.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.