Şimdi Ara

Gigafiber 3 Haftadır İnternet Yok Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2.5 senedir gigafiber müşterisiyim, son 3 ayda aralıklarla sorun yaşamaktayım. Ekim sonu, Kasım başı 8 ve 4 gün, şimdi de 5 Ocak tarihinden beri yaklaşık 3 hafta civarında internet erişimim bulunmamakta. Bu süreçte defalarca müşteri hizmetleri ile görüştüm, arıza kayıtları bıraktım, BTK şikayet kaydı oluşturdum ama hala bir şekilde çözülebilmiş değil. 1 Hafta önce binaya yeni kablo çektiler, sadece ek işlemlerinin kaldığını belirttiler ve 1 haftadır bu ek işlemleri dedikleri şeyi yapabilmiş değiller. Ekiplere hiç rastlamadım, genelde komşular gelip gittiklerini söylüyorlar.


    Bugün "Kutumuzda port doluluğu tespit edilmiştir, ekiplerin işlemleri hızla çözmesi adına yönlendiriyorum" diye bir mesaj aldım. Anlamadığım şey şu ben Turknet altyapısı kullanıyorum ve hali hazırda 2.5 senedir müşterileriyim, nasıl bir port doluluğu oluyor? Tam konuyu bilmiyorum ama port konusu tahminim maliyetli ya da süreç gerektiren bir işlem, bu yüzden iptal ettirmem için bekletildiğimi düşünüyorum. Çünkü İstanbulun çok merkezi bir yerindeyim ve 3 hafta internet kesilmesi akıl alır gibi değil. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde bu durumu belirttim ve eğer cidden bu sebepten bekletiliyorsam lütfen söyleyin de başka bir operatöre geçeyim dedim ve üstüne basa basa 2 kez sordum. Böyle bir durum olmadığını ve çözüm beklendiğini belirtti.


    Sürekli ekipleri yönlendirdik, acilyetinizi bildirdik, hemen çözüme kavuşturacağız şeklinde bilgi veriyorlar, artık çok sıkıldım. Sizce ne yapmalıyım, aranızda benzer problemleri yaşayanlar var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


    @TurkNetDestek destek kaydı numarası: 95022827 müşteri numarası: 3370116




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illumi -- 24 Ocak 2026; 14:38:51 >



    _____________________________




  • Sizin santraldeki bağlı olduğunuz port nanayole durumu; boşta sağlıklı dinç port olmadığı için açıkta kaldınız.

    Ya santralde genişletmeyi bekleyeceksiniz ya da iptal yapıp farklı altyapıya geçeceksiniz.

    Bende de akşamın üstü saatlerde; son 1 ayda 6-8 defa kesinti oldu.

    Abone sayısı arttıkça santralde kaldıramıyor galiba. Çof çof durumu yani.

    _____________________________
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

    Peki bu bekleme durumu ne kadar sürebilir bir tahmininiz var mı? Müşteri temsilcisi çözeceğiz vs. dedi bu yüzden pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyordum. Bulunduğum binada Kablonet kutusu var çözülmezse ona geçmeyi düşünüyorum.

    _____________________________
  • 3 hafta geçmiş, 1 hafta daha bekleyin., 1 ay dolsun.Çözülmüyorsa, vakit kaybetmeden geçin. Ya da direkt geçin. Kablonet'e de zam gelebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HesaplıBilgi

    3 hafta geçmiş, 1 hafta daha bekleyin., 1 ay dolsun.Çözülmüyorsa, vakit kaybetmeden geçin. Ya da direkt geçin. Kablonet'e de zam gelebilir.

    Sağ olun hocam düşüneyim onu. Teşekkür ederim

    _____________________________
  • illumi kullanıcısına yanıt

    Sorununuzun en kısa sürede çözümünü temenni ederim.

    _____________________________
  • Merhabalar, yaşadığınız bu sorun için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Abone bilgilerinize sistem üzerinden ulaştık destek ekiplerimize sorunu ilettik. Sizinle iletişime geçilecektir. Süreciniz ile ilgili gelişmeleri Online İşlem Merkezi üzerinden takip edebilirsiniz. Sorunun kısa süre içerisinde çözümleneceğine emin olabilirsiniz. Konuyu titizlikle takip ediyoruz.
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.