Şimdi Ara

GigaCrew Başlıyor ( İlk 1996 Üyemize Özel 6 Ay Ücretsiz İnternet Seni Bekliyor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ve ilk 1996 Üyemize Özel 6 Ay Ücretsiz İnternet Seni Bekliyor!

GigaCrew Başlıyor (  İlk 1996 Üyemize Özel 6 Ay Ücretsiz İnternet Seni Bekliyor )

1996 yılında, “herkes için yüksek hızlı internet” diyerek bir hayalin peşinden yola çıktık. Bugün milyonlara ulaşan bu hayali ilk günkü tutkumuzla sürdürüyoruz.

GigaCrew, bu yolculuğa bizimle çıkan, bize inanan, GigaFiber deneyimini sadece yaşayan değil, yaşatan kullanıcılarımızdan oluşan özel bir elçilik programı.

GigaCrew Nedir?

1996’daki kuruluş yılımızdan ilhamla, bu özel topluluğa ilk adımı 1996 kişiyle atıyoruz. En yaratıcı ve sadık kullanıcılarımızla bir araya gelerek GigaCrew ruhunu birlikte inşa ediyoruz.

Bu Topluluğun Bir Parçası Olarak

GigaCrew Başlıyor (  İlk 1996 Üyemize Özel 6 Ay Ücretsiz İnternet Seni Bekliyor )

TurkNet’in sunduğu hizmeti çevrendekilere önerirsin​

İçeriklerinle çevrendekilere ilham olursun

Influencer buluşmalarımıza ve özel etkinliklere davet edilirsin

Ürün geliştirme süreçlerimize fikirlerinde katkı sağlarsın

Her katkının karşılığında sana özel ödüller kazanırsın

• Affiliate programı ile para kazanma imkanı​
    • Sponsor olduğumuz etkinliklere bilet hakkı
    • Sana özel sürpriz hediyeler
    • Anlaşmalı markalarda özel avantajlar
    • Sana özel tasarlanmış eğitim programlarına katılım hakkı

Henüz Yeniysen ya da Abone Değilsen?​

Paylaşacağın örnek içerikle TurkNet’i ne kadar iyi tanıdığını ve çevrene nasıl anlatmak istediğini bize göstermen yeterli. Bilirsin, tutku ve yaratıcılık bizim için her zaman ön planda!​

Memnuniyet ve Deneyim Paylaşımı​

TurkNet hizmetinden memnunsan ve bunu daha önce çevrendekilerle sosyal medya ya da yorumlarda paylaştıysan bu seni bir adım öne taşıyabilir.

Daha Önce Bizi Önerdin mi?​

Arkadaşını davet ettiysen veya daha önce çevrendekilere TurkNet’i anlattıysan ne güzel! Tabii bu programa ilk adımın olacaksa da bizce tam zamanı.​

İçerik Paylaşmaya Hevesli misin?​

Görsel, video ya da yazı... Fark etmez. Kendi tarzınla TurkNet’i anlatmaya açık olman bizim için en önemli kriterlerden biri.​

Giga Crew’a Etki Gücün

Sosyal medya hesapların, forumlarda yazdıkların ya da arkadaş çevrende konuşma gücün... Bunların hepsi, bu programda senin süper gücün olabilir!

Yaratıcılık & Uyum​

TurkNet’i kendi tarzınla nasıl anlatırsın? Kısa bir yazı ya da paylaşım örneği gönder, hem seni tanıyalım hem de birlikte neler yapabileceğimizi görelim.​

GigaCrew’a Katıl

GigaCrew’a katılarak TurkNet’i çevrene öner, hem avantajlardan faydalan hem de markanın büyümesine katkı sağla! Yandaki formu doldurarak hemen başvurunu tamamla.

GigaCrew Başlıyor (  İlk 1996 Üyemize Özel 6 Ay Ücretsiz İnternet Seni Bekliyor )turknet
    TurkNet GigaCrew | GigaFiber'in Kurucu Elçileri Aranıyor — TurkNet
    https://www.turk.net/gigacrew

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 6 Temmuz 2025; 16:11:24 >

• Ya kardeşim önce altyapı kursunlar beleşini istemiyoruz. 2025 senesinde bakır altyapı ile işkence çekiyoruz İstanbul'un göbeğinde. Bu nedir ya. Ha bu ay imalat başlayacak ha önümüzdeki ay ha şu hafta yok abi bir türlü altyapı gelmiyor. Hemen arka sokağımda internet kullanmayan komşularıma gigafiber geldi.

• lextor L kullanıcısına yanıt
    Bunu insanlara mahkum eden TT soylemek gerekli turknet olmasa bukadar bile çalışma olmazdı fiber konusunda TT de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

İmazmı çakarım. Turknet'ten sonra kudurdu pislik şirketin beyaz yakalı tayfası. Birden atılım yapınca da paraları bitti, bizim sokakta bir binada var bir binada yok öyle saçma sapan bir planlama ile ilerleyip "altyapı çalışmalarımızı tamamladık" diyorlar. Abi küfür etmelik mesele. Nereye tamamladın? Aylarca müdürlüğe başvurduk dilekçe verdik 2026 Şubat'a kadar gelmezse yine aynı süreci yaşa dediler  

• lextor L kullanıcısına yanıt
    Malesef geleceği yok x den TT CEO'su na yaz belki sorunu cozebilirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

işe yaramıyor.

-Efenim sayın ceomuzla iletişime geçmişsiziniz

-eet

-şimdi kontrol sağlıyorum ama malesef iş planında yoksunuz, gelişme olursa bildiririz.

Müdürlüğe gidiyorum;

-hattım kopuyor ağbi

-xdsl numarası

-buyrun

-abooovvv çok kesinti oluyor sende

-eet

-yapacak bir şey yok sürekli arıza kaydı aç

Arıza kaydı açıyorum;

-merhaba hattınızı kontrol ettim ama yapacak bir şey yok port hızını 75mbps düşürdüm müdürlüğe dilekçe verin fibere geçin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.