Şimdi Ara

Gigabyte özel tasarımlı yeni bir GeForce GTS 250 hazırladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SATA-III ve USB 3.0 destekli yeni nesil anakartlarıyla gündemde olan Gigabyte, GeForce GTS 250 tabanlı yeni bir ekran kartını daha pazara sunuyor. Firmanın özel tasarımlı yeni modeli, kullanılan baskılı devre ve tercih edilen soğutucu ile referans tasarımlı modellerden ayrılmayı başarıyor. 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan G92b GPU'sunun güç verdiği DirectX 10 destekli yeni model, 128x paralel işlem birimiyle geliyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 1GB GDDR3 bellek kapasitesine sahip olan yeni modelin saat hızları ise GPU için 675MHz, paralel işlemciler için 1620MHz ve bellekler içinse 2000MHz olarak belirlenmiş.

PureVideo HD teknolojisiyle yüksek tanımlı videolar için GPU tabanlı donanımsal hızlandırma desteği sunan yeni model aynı zamanda CUDA, PhysX ve 3DVision gibi Nvidia teknolojileriyle de uyumlu. Görüntü aktarımı için DVI, D-Sub ve Altın kaplı HDMI konnektörlerine sahip olan yeni kartın önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenirken, tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı hakkında henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.

• sonu gelmez bu kartların....
  • Gigabyte'ın zaten özel tasarımlı modelleri var. Bunun özelliği neymiş ki? Fanın şekli mi?
  • çok çirkin bir fan tasarımı bunun için acaba ne kadar çaba sarf ettiler
  • G92 gelmiş geçmiş en bereketli GPU.
  • Zaten senin Zalman fanlı ve 738/1912/2200 saat hızlarına sahip bir kartın varken fanın şeklini değiştirip,675/1620/2000 saat hızlarında kart çıkartmanın mantığı ne acaba?
  • nesi özel bende anlamadım aynı cıkışları başka markaların gts250 sinde cok öncelerdir var , fansa değişim kötü olmuş , hızsa değişim o zaten kötü olmuş daha düşük hızlarda calışan bi versiyon olmuş gigabyte ınki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yarın forumda bunu öneren çıkmazsa ne olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenilik78

yarın forumda bunu öneren çıkmazsa ne olayım

fiyatı iyi olursa neden önerilmesn ?
  • fiyat uygun olmazsa bir esprisi kalmaz. 180-220 tl gibi bir türkiye fiyatı olursa hd4770-hd4850 karşısına ciddi rakip olarak çıkacaktır.
  • halâmı gts 250, karın ismi 3 kez değişti yetmedi bide 3 ayda bir tipini değişip piyasaya sürüolar, cılkı çıkdı iyce
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: yenilik78

yarın forumda bunu öneren çıkmazsa ne olayım

fiyatı iyi olursa neden önerilmesn ?

nvidia kartların fiyatları ne zaman uygun oldu... bi kere uygun bulsam alacam ama hep pahalı... f/p ürünü kartları yok...
  • Fiyat giriş seviyesi olursa iyi iş yapar bu kart...
  • arkadaşlar ben bunu ddr2 ram kullanılan bir bilgisayarda kullanmak için aldım ve taktım çalışıp çalışmadığını veya uyumlu olup olmadığını nasıl öğrenirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.