Şimdi Ara

Gigabyte G1 GTX 970 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
4
Favori
6.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• haydi yap yap.. bekliyoruzzzz
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    ayrı bir konu açıp testleri oraya koymayı düşünüyorum
    format atmadan bakalım kart ne kadar gidecek test edelim
  • Konu fazlalığı olmasın diye GTX9xx serisi başlıklarından birinde paylaşsan da olur aslında ama yine sen bilirsin.
  • Arkadaslar kartlarinizin asic quality degerlerini yazabilir misiniz?
  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    benim kart 76.7
    76
  • Biri 81.1 diğeri 67
  • Tesekkurler arkadaslar, umarim benimki de 75 vr uzeri cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KanKoKan kullanıcısına yanıt
    2 kartin overclock potansiyelleri nasil? Asic quality degerleriyle orantili mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Php

saolun arkadaşlar daha iyisi size olsun inşallah.

arkadaşın dediği gibi yurtdışında yaşıyorum. Burda da ciddi stok sıkıntısı var bunu fırsat bilen firmalar fiyatları 400 euroya kadar çektiler, neyse ki ben fiyat yükselmeden aldım.

İstekleriniz varsa yazın elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım ama bugün zor, bilgisayara pek bakamayacam.

Almanya'da mı yaşıyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Asic değeri bir anlam ifade etmiyor.68.9 Asic değeri olan kart 1650+ boost ile test tamamlarken 74 asic değeri olan kart 1600 - ve altında test tamamlıyor ikisinin ortası 1550 olduğundan öyle sabitledim.Şans işi bu arada benim kartların ötme olayı son buldu bilginize kartı dile gelen varsa panik yapmasın 1 haftaya komple susuyor.
  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Her zaman bu dediginiz gecerli olmuyor ama. Yabanci forumlarda orantili olduguna dair de birsürü sonuc gördüm. Ayrica asic degeri yüksek olan kartin daha serin calismasi daha olasi. Satarken de pazarlama acisindan iyi bir degere sahip olmasi avantaj
    Vallaha ben artık düşük çıksın diye duva ediyorum.Bundan önce ki zotac 780 amp de 66.1 di gene çok güzel oc oluyordu. Benim hiç bir kartım 80 üstü çıkmadı bir tek 560ti 81.1 di oda takozdu. Dün i7 4790k almaya vatana gittim 20-30 tane işlemci var dı 1 tane bie costa rica üretim yoktu vaz geçtim ortalardan ver birtane diyerek aldım bakalım ne olacak.

Anakarttı 2 gündür kargoya vermesini becerebilirse vatan pazartesi kurarım artık.
  • hayırlı olssuun :) ben de yakında alacağım bu kartı Allah nasip ederse :) güle güle kullanın
  • Php kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan..
    sıkıntısız dertsiz tasasız kullanırsın İNŞALLAH..

arka koruyucu plaka iyi

cw sıkıntısı varmı acaba
  • Selam,

Gigabyte eSupport'tan gelen cevap:

Gigabyte G1 GTX 970

Bana sorarsanız ben pek itimat etmiyorum verdikleri yanıta.

Bir de koca koca firmaların müşteri hizmetleri departmanları hep mi böyle İngilizce özürlü Çinli dolu olur ya. Sıkıntı bastı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pretended -- 17 Kasım 2014; 23:24:33 >
  • Hayırlı olsun gtx970 serisinin en iyi kartı diyebilirmiyiz?
  • Hayirli olsun gardas gule gule kullan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • myres kullanıcısına yanıt
    Overclock.net'de Gigabyte, MSI ve Asus karşılaştırması yapılmış. Gigabyte performans, hız aşırtma, soğutma ve bağlantı portları ile en başarılı marka olarak öne çıkıyor.

Performans tablolarına buradan ulaşabilirsiniz:http://www.overclock.net/t/1516121/gtx-970-comparison-strix-vs-msi-gaming-vs-gigabyte-g1
  • 970 lerin en iyisi bu kart tartışmasız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.