Yüzbaşı
29 Ocak 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 175 (Bu ay: 0)
Gönderileri
iPhone kullanarak başka bir iPhone’a fotoğraf göndereceğim. Diğer aygıt bazen yakınımda oluyor bazen olmuyor. Her zaman AirDrop’u kullanamıyorum. iMessage ile göndersem kalite bozulur mu?
Bugün böyle bi sorun fark ettim. Kontağı açar açmaz, ışıkların sönmesini beklemeden arabayı çalıştırdığım için oldu sanıyorum. Nasıl düzeltirim?
Bilgisayarım yeni değil. İçini uzun zamandır açmadım kablolarına ellemedim. Windows 10 kullanıyorum. Windowsun sitesinden İSO indirerek format attım. Tüm ayarlar, güncelleştirmeden güvenlik, kurtarma ekranından bu bilgisayarı sıfırlayın seçeneğindeki seçerek bilgisayarıma format attım. İkisinde de yanlış attığım için aynı yerden farklı ayarlarla tekrar attım. Bu sefer de fan dönmemeye başladı performansta düşüş gözlemleyince fark ettim. PC açılırken 6 defa dıt sesi çıkartıyor ve CPU fan error yazıyor. Ne yapmalıyım?
Merhabalar,

Başlıktaki gibi, yıllar sonra çocukluğumun oyunu olan Yu-Gi-Oh! Power of Chaos: Yugi the Destiny oyununu yükledim ancak çocukken oluşturup kaydettiğim desteyi ve favori oyunlarımın kayıtlarını oyunda açmaya çalışınca resimdeki hatayı alıyorum.

Oyunu sıfırdan kurup oyundaki hiçbir kartın açılmamış olduğu desteyi dışa aktarıp yeniden içe aktarınca kabul ediyor ancak kendi destemi içe aktarmaya çalışınca resimdeki hatayı veriyor. Yönetici olarak çalıştırdım, uyumluluk modunda çalıştırdım fayda etmedi.

Ek olarak şu anda bir oyun oynayıp kaydedip yeniden izlemek istediğimde izleyebiliyorum ancak eskiden oynayıp kaydettiğim favori oyunlarımı yeniden izlemeye çalışınca da aynı hatayı veriyor. Ne yapmam lazım?

Teşekkürler.

iPhone 11'imin saptanmış zil sesi açılış yerine yansıma olarak gözüküyor. Neden böyle olmuş olabilir?

İnterntte iPhone 11’lerin dörtlü flaşı var görünüyor ancak benim cihazımda 2’li flaş var model numarası a2221 neden böyle?

iPhone 11 çift flaş sorunu
f3
3
4
f
c
sol ctrl
windows
space
sağ ctrl

Bu tuşların hiçbiri çalışmıyor. Bu sabah çalışıyorlardı gün içinde birden bire bozuldu bu tuşlar. İçine cin kaçtı sanki everest rampage kb-r8 lütfen yardımcı olun. Başka klavye takınca tüm tuşlar çalışıyor sanırım sorun klavyede ama ne yaptıysam çalıştıramadım tuşları.

Teşekkürler.
Başlıktaki gibi iOS 9 aygıt kilitleme sesini ve klavye tuş sesini paylaşırsanız memnun olurum teşekkürler.

https://www.turkcell.com.tr/5g5t/

Sayfada açıklayıcı bilgi yok. Acaba bu da 3G 4.5G gibi yeni nesil bi telekominikasyon hizmeti mi? Öyleyse bağlantı hızı ne olacak? 5T neyi ifade ediyor? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Merhabalar,

Okulda dersteyken hocanın anlattıklarını sesli notlar'a kaydediyordum. Ders bitince sesli not kayıt işlemini bitirdim ve hafıza yetersiz uyarısı aldım. Ekrana hızlı hızlı dokundum ne yaptığımı da bilmiyorum açıkçası şimdi o sesli not yok oldu bulamıyorum. Ama ayarlardan sesli notlar'ın telefonda kapladığı hafızaya bakınca 600MB lık bir alan kapladığını görüyorum. Not gözükmüyo ama telefon hafızasını işgal etmeye devam ediyor. Bu yüzden silinmediğini umuyorum. Bu dosyayı kurtarmanın bir yolu var mı? Eve gelince itunes'ta eşzamanlama yaptım yine gözükmedi. Lütfen yardım edin notlar çok önemli.

Teşekkürler.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
Ben Jack'in kırık kalbiyim.
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Otomobil
Chevrolet
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Vodafone Net
ISS
TürkNet
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
Steam
LOL
Yasuo
Dünyadan Futbol
FC Barcelona
İşlemci
Intel
Ekran Kartı
Nvidia GTX 960
Modem
Asus
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 435
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 40.311 (Bu ay: 519)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 112 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.