Şimdi Ara

Gıbırnet (Ana Konu) (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.509
Cevap
149
Favori
682.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bende geçmeyi düşünüyorum var mı bir sıkıntı pingde değişiklik vs?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart: Gigabyte AORUS Elite RGB B450M 3200 MHZ DDR4 - Ekran Kartı: MSI RX 5700 8GB GAMING X 256 Bit GDDR6 - İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X 4.35 GHZ 20MB Cache Soket AM4 - HDD: WD Caviar Green 2 TB Sata - M2SSD: Adata XPG 512 GB SX82oo Pro M.2 Sata - Ram: Corsair Vengeance RGB 8x2 16GB 3200MHz DDR4 - M2SSD: WD 240 GB Green M.2 Sata - Kasa: Dark N10 Pro 3x12cm, 5 Adet led fanlı ve fan kontrolcülü, Cam yan paneli. - Monitör: AOCQ3279VWF 32 inch 75 HZ QHD 2K
  • Günaydın.Benimde Türknet üyeliğim bulunmakta.Ögrenmek istediğim.Birde telefon hattım var.Numara aktif ama kullanmıyorum.Ikisini birlikte taşımanız mümkün mü?Taşıma işleminde sorun yasarmiyiz? Çünkü Türknet'e sadece telefon iptali icin basvurdugumda fiber uyaliklerde telefon hatti iptal olmuyor gibi bir yanit aldim.Bu yuzden tasirken sorun ciksin istemiyorum
    Çünkü bazen internet tasima sirasinda hat tasininiyor ama telefon tasinamadigi icin sorun oluyor.Boyle bir sorunla ugrasmak istemiyorum.Bu arada hattım eve kadar fiber FTTH Türk Telekom altyapısı.Simdiden cevabiniz icin tesekkur ederim.Iyi calismalar.

değil taşıma işlemi olmuyor bile iptal et kökünden kapat oyle geç 0 dan başvuru yap.

Memnuniyetiniz bizler çok mutlu etti :)

İyi kullanımlar dileriz^^

• Merhabalar. Tam sizlere başvuru yapmış kimliği taratacakken 6 ay dolmadan iptalde 120 tl ücret aldığınızı öğrendim. Nedense bu bende sanki bir sorun çıkacak ve 120 tl ödememek için çıkamayacağım hissi oluşturdu. Daha doğrusu sizlerin kendinize güvenmediğiniz intibasını oluşturdu.

Böyle bir ücret neden var ? Rica etsem açıklar mısınız ?

Cevabın icin teşekkür ederim.Ben acikcasi yurt disindayim.Ailem icin kolay bir sekilde gecis islemini gerceklestirmeik istiyorum.Ama sanirim telefon biraz ugrastiracak bizi.Bakayim online islemlerden yalina gecmek icin basvuru yapayim sonuc ne olacak gorelim.Tekrar teşekkür ederim 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmernes84 -- 22 Ocak 2023; 15:6:5 >

olmuyor ordan sadece şekilsel geçiyor başıma geldi kökten iptal etmeden olmuyor.

Anladım.Kokten iptal etmekten baska caremiz yok👍

Kullandığınız operatörün VoWiFi IP sunucularında geçici bir sıkıntı olmuş olabilir.

Belkide GıbırNet deki IP yönlendirmeleri sorunludur. Hattınızda "paket kaybı" vardır...

Yada Gıbırdaki CGNat sorun yaratıyor olabilir. Yoğun saatlerde portlar düşüyordu en son.

Torrent açıyorsun bağlantılar kopuyor bir bir. Yani aynı IP ye fazla kullanıcı tıkıştırıyorlar. Maliyet düşürmek için.

Bu da açtığınız portların düşmesine sebep oluyordu. Yaşadığınız sorunu belki de bu durum "tetikleyebilir".

Üzerinde uğraşmadan, çalışmadan kesin bir şey söylemek zor.

Ama bir geçiyor bir geçmiyorsa büyük ihtimal CGNat sorunu diyorum. Öyle tahmin ediyorum.

Cep telefonu operatörlerinin sunucuları IPv6 ya geçerse bir ihtimal düzelir de... Zor. Hani homojenize yoğurt reklamı vardı, "kaymak yoğurdun her yerinde" diye...

Amelelik de ülkemde bir yerde değil ki... Her yerinde... GSM Telekomunikasyon firmalarımızın hiç birinin daha web sayfaları IPv6 ya geçmiş değil! Bakın bunlar her Allahın günü milyonlarca lira kazanan büyük(!), kurumsal(!), köklü(!) firmalar!

Meali, bizim operatörler anca yemeyi biliyor arkadaş!. çalışmak yok. Üretmek yok. Yeni bir icat çıkart da demiyoruz bak. Gavurun yaptıklarını 1:1 taklit et desen o da yok! Onu da beceremiyorlar. Tembellik. Uğraşmıyorlar. GavurCell dediğim operatörün .com uzantılı sayfası IPv6 ama. Türklerinki IPv4. Yeter size çok bile yani...

İnternet sağlayıcılar da aynı amelelik... Onlar aşağı kalır mı! Kalmaz. netspeed ve gıbırnet in domainleri IPv6'ya geçmiş sadece. Sene 2023...

http://mkvrepair.com Meteorite MKV tamicisi
    http://hexeditor.org wxHexEditor Hex Editörü

• _EUA_ kullanıcısına yanıt

Çok haklısınız hocam . Ülkenin her yerini vasatlık sarmış. Geçen hafta sadece hattımı üzerime almak için Vodafone a 700 tl para verdim . Birde üstüne aynı tarifeyi daha pahalı kullanmak zorundaymışım …

Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
  • bu gıbırnet gigafiber olan yerlerde 1000 mbps verebılıyormu?

• Gıbır'a geçmeyi düşünüyorum fiberde sorun yaşayan oldu mu hiç, İstanbul'da Eyüp-Fatih bölgelerinde özellikle. Suan Türknet'teyim mevcut ttnet modemi falan değiştirmeden geçebiliyormuşuz sanırım başvuru içinde kargoyla uğraşma yok diye okudum. Kullananlardan biraz yorum alabilirsem sevinirim. Hat değerlerim bunlar, heralde sorun yaşamam pek.

Gıbırnet (Ana Konu)
    Bizim bağlantı yapıldı hat açıldı. Daire içine sıfırdan fiber kablo çekti telekom ekipleri modemi de kurdular. Abone sahibi engelli raporu var. Engelli tarifesi var mı. Btk ya göre engelli indirimi olması gerekiyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 23 Ocak 2023; 8:42:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unraiser kullanıcısına yanıt

Telegram grubu mevcut gelin yardımcı olalım

Merhabalar,

İlgili konu 200000 abone sayısında geçerli olmaktadır, engelli indirimimiz bulunmamaktadır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gibir hocam 12 ay peşin ön ödemeli alım yapmak istiyorum ancak birkaç ay dondurmam gerekiyor bu işlemden sonra atıyorum 3 ay dondurduktan sonra 9 ayım mı kalır yoksa 12 ay o zaman mı başlar? Birde herhangi bir sıkıntı olduğunda iade alabiliyor muyuz?

Merhabalar,

Haziran ayına kadar ödeme alabilmekteyiz en fazla.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.