Merhabalar, Müşteri bilgilerinizi paylaşabilir misiniz özel mesaj yoluyla. Muhtemelen profil seçiminden kaynaklı bir sorun olmuştur. |
_____________________________ |
Merhabalar, Müşteri bilgilerinizi paylaşabilir misiniz özel mesaj yoluyla. Muhtemelen profil seçiminden kaynaklı bir sorun olmuştur. |
100mbit 1 yıllık 1320 tl fiyattan yararlanmak istiyorum fiyat artışından etkilenmemek için. bu 1320 tlyi tek seferde mi ödüyorum yoksa taahhüt gibi bir şey mi oluyor. bilgilendirebilir misiniz? |
* Diğer operatörlerden geçişlerde ve yeni aboneliklerde aboneliğin 6 aydan önce sonlandırılması durumunda 120 TL aktivasyon ücreti tahakkuk eden tutar ile birlikte son faturaya yansıtılır. Demişsiniz. Yeni abone tamam ama taşıyanlardan neden böyle bir ücret istiyorsunuz... |
Elveda TÜRKNET :) Pazar günü talebi oluşturdum pazartesi akşamına geçişim tamamlandı. Evrak vs imzalamanıza da gerek yok. Mobil uygulamasını telefona kuruyorsunuz kimliğinizin önünü arkasını çekip NFC özellikli telefonlarda kimliği okutuyorsunuz. sonra bir ekrana yönlendiriyor sizi video çekime başlıyor orda yazan metni okuyorsunuz ve hayırlı olsun işlemleriniz tamam :) Çok hoşuma gitti bu iş. |
Anakart: Gigabyte AORUS Elite RGB B450M 3200 MHZ DDR4 - Ekran Kartı: MSI RX 5700 8GB GAMING X 256 Bit GDDR6 - İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X 4.35 GHZ 20MB Cache Soket AM4 - HDD: WD Caviar Green 2 TB Sata - M2SSD: Adata XPG 512 GB SX82oo Pro M.2 Sata - Ram: Corsair Vengeance RGB 8x2 16GB 3200MHz DDR4 - M2SSD: WD 240 GB Green M.2 Sata - Kasa: Dark N10 Pro 3x12cm, 5 Adet led fanlı ve fan kontrolcülü, Cam yan paneli. - Monitör: AOCQ3279VWF 32 inch 75 HZ QHD 2K
|
Merhabalar sizin firmaya yeni geçiş yaptım ama bazı internet sitelerine erişim sağlayamıyorum . Eski kullanmış olduğum dns çalışmıyor . Bunun biz çözümü var mıdır acaba ? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyilmaz -- 26 Ocak 2023; 12:14:1 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Türknet zammından sonra gıbırnete geçtim. Süreç çok hızlı oldu. Pazar Akşam 17.30 civarı başvurdum. Daha sonra telefondan kimlik fotoğraf çektim nfc ile okuttum ve onay mesajını yüzüm gözükecek şekilde sesli dile getirdim 10 15 dk sonra aradılar sesli onayıda aldılar. Pazartesi saat 14.00da geçişim yapılmış ve modem kurulum mesajı gelmişti.Fakat her şey burada başlıyor. türknette en düşük 90 mbps ortalama 93 mbps olan hızım speedtestte 70 75 mbps arası geziyor. Hemen yazdım iç tesisat vs dediler. 10 saat önce aynı alt yapı aynı modem her şey aynı 90 93 çıkarken nasıl böyle olduğunu sorduğumda aldığım cevap bizden kaynaklı bir şey yok port aynı port sizde sorun oldu. Fiyatı uygun olduğu için pek üstelemedim ama bariz bi hız kaybı oldu. Yine de bu fiyata en iyisi şimdilik bu... Geçmek isteyenler 10 15 mbps hız kaybını göze alsınlar. |
|
Merhabalar, Hız profili geçişte Türk telekomdan gelen profil bilgisi hatalı geldiyse hızınız alt limit seçilmiş olabilir, böyle bir hata var ise anında düzeltmek isteriz. Müşteri bilgilerinizi özel mesaj yoluyla paylaşabilir misiniz ? |
Merhabalar, Haziran sonuna kadar fiyatlar sabit olmaktadır, Haziran sonuna kadar peşin ödeme yapılabilmektedir. |
Merhabalar, Yapılan operasyon işlemi TT sisteminde ücretli gerçekleşmiş olmaktadır, normal fiyatı daha fazla bir rakam olmak ile birlikte biz bu rakamı yarısını sadece bedel olaraktan belirli şartlar sağlanmadığında yansıtıyor olup 6 ay kalma halinde müşterimizden talep etmemekteyiz. |
Peşin ödemeyi en fazla haziran sonuna kadar aldığınızı belirtiyorsunuz. Haziran sonuna kadar da fiyatlar sabit ise peşin ödemenin kullanıcıya bir faydası (% indirim vb. şekilde) bulunuyor mu? Eğer bulunmuyor ise kullanıcı neden peşin ödeme yapsın ki? |
|