Şimdi Ara

Ghost Recon Future Soldier'in Grafikleri Sizce de Çok İyi Değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ghost Recon Future Soldier'i pcye kurduğumda bu denli iyi göseller beklemiyordum.Oyun çevreyi çok doğal bir şekilde yansıtmış.Abartı ışık efektleri vs yok.Çok natürel ve gerçekçi geldi bana.Renk paleti de o gerçekçiliği desteklemiş.Bana göre grafikleri mukayese etmek gerekirse crysis,crysis 2 , metro 2033 ve battlefield 3ten daha iyi.Tek eksik kaldığı nokta doku kalitesi olmuş.Doku çözünürlüğü biraz daha yüksek olmalıydı diye düşünüyorum ama o görsel zenginliğin arasında hiç sırıtmıyor.Siz ne düşünüyorsunuz ?

• Katılıyorum. Spec ops the Line'nin de grafikleri iyi geldi bana oyunu bitirdim
  • Oyun inceleme sitelerinin fikirleri de o yönde zaten görsellik var ama kaplama kalitesi ona nazaran düşük.
  • @battle35
    Spec Ops klasik bir unreal engine oyunu.Graikler iyi ama farklı olan birşey yok bence.Oyunu ben de bitirdim.Güzel bir oyunumuz kendisi

@knnkpln
    Oyun konsoldan porttur büyük ihtimalle.O yüzden de doku kalitesi bu kadar zayıf kalmış.Buna rağmen grafikleri düşman çatlatacak cinsten.

@Infernall
    Dandiklik düşük performans veren bu oyunda değil de sizin sizteminizde olmasın Şaka bir yana her oyun physx açınca performans olarak sürünüyor.Bu oyuna has birşey değil yani.
  • oyunun sistem ile alakası yok oyun özürlü doğdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

@battle35
    Spec Ops klasik bir unreal engine oyunu.Graikler iyi ama farklı olan birşey yok bence.Oyunu ben de bitirdim.Güzel bir oyunumuz kendisi

@knnkpln
    Oyun konsoldan porttur büyük ihtimalle.O yüzden de doku kalitesi bu kadar zayıf kalmış.Buna rağmen grafikleri düşman çatlatacak cinsten.

@Infernall
    Dandiklik düşük performans veren bu oyunda değil de sizin sizteminizde olmasın Şaka bir yana her oyun physx açınca performans olarak sürünüyor.Bu oyuna has birşey değil yani.

valla herkes oyunun performans yönünden şikayetci ve begenmiyor tabi zevkler tartışılmaz.Bu arada sistemim imzamda yazıyor

Herşey açıkken ortalama kaç fps alıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 25 Temmuz 2012; 16:32:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: seyitonbaşi

oyunun sistem ile alakası yok oyun özürlü doğdu.

Aynen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ses sorunu yaşıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

oyunu kurmadım ya cd var denerim bilgisayar tamirde şuan 2 güne cevabı koyarım ama normal 70 falandı yanlış hatırlamıyorsam

70 fps az mı dostum.Yağ gibi akıyormuş işte.
  • oyun özürlü falan değil güzel kardeşlerim.biz boşunamı 3way SLI yaptık yani, 1080p de full ayarlarda ortalama 120 fps yi anca yakalıyorum.bütün kart kullanımları %98 de.şu zamana kadar oynadığım en iyi grafiklere sahip olan 2. oyundur.
  • Tom Clancy oyunlarının hepsi böyle arkadaşlar. Düne kadar Ghost Recon Advanced Warfighter oynuyorduk arkadaşlarla daha Rainbow'lar var

Ayrıca PhysX kullanıcısıysanız ekran kartlarını gerçekten zorluyor. Sıcaklıklar vuruyor performans düşüyor ama çok güzel oluyor be

Zaten Ubisofttan açıklama gelmişti Ghost Recon'un en kötü oyunu Call of Duty serisinin en iyi oyunundan daha iyi diye

Adamlar yapıyor hem grafik hem oynanış on numara gerçekten içine alıyor oyun sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2kol3bacak -- 25 Temmuz 2012; 17:16:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GUCCİ_MAN

oyun özürlü falan değil güzel kardeşlerim.biz boşunamı 3way SLI yaptık yani, 1080p de full ayarlarda ortalama 120 fps yi anca yakalıyorum.bütün kart kullanımları %98 de.şu zamana kadar oynadığım en iyi grafiklere sahip olan 2. oyundur.

3way SLI 120 fps? Özürlü falan değil demişsin, 120 fps'yi anca buluyorum demişsin. Demek istediğini anlayamadım.
  • oyunun oynanışına lafım yok gerçekten güzel ama bir frost bite 2 grafikleri gibi değil
  • Youn oldukca guzel bence ben msi r6950 tf3 pe/oc kullanıyorum ve ultra ayarlarda 35-62 fps arası alıyorum. Sizce bu dusuk bır fps mi?
  • quote:

oyun özürlü falan değil güzel kardeşlerim.biz boşunamı 3way SLI yaptık yani, 1080p de full ayarlarda ortalama 120 fps yi anca yakalıyorum.bütün kart kullanımları %98 de.şu zamana kadar oynadığım en iyi grafiklere sahip olan 2. oyundur.

oyunun orjinal mi dostum? ben ilk çıktığında kürekli sürümünü denedim de sli aktif değil diye oynamadım bir daha.
  • quote:

konsol'daki kıytırık gpu oynatıyorda pc'de 3way SLI mı yapmak lazım şakacı :) bu oyunun amacı kart sattırmak olabilir fakat bf3'ü bile hıgh ayarlarda rahat oynuyorum bunu oynayamıyorsam ben değil oyun düşünsün.
  • spec ops the line bana oldukça kötü geldi. klasik tarz. yakınlaşınca detaya inince berbat oluyor. ghost recon future soldier da aynı gibi. detaya inmezsen mükemmel görsellik var
  • Texturelar yakından bakınca çok detaysız
  • quote:

Orijinalden alıntı: FilozofTR

quote:

3way SLI 120 fps? Özürlü falan değil demişsin, 120 fps'yi anca buluyorum demişsin. Demek istediğini anlayamadım.

anlıyacağın şu,bugün tek 680 bile bu oyunu full ayarlarda akıcı oynatamıyor.bu da oyunu özürlü yapmaz kardeşim.demekki daha fazla ekran kartına
    ihtiyaç duyuyor.akıcılık kavramıda kişiden kişiye değişir.ben 120hz lik LCD kullandığımdan,120 fps den aşşağısı beni kesmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

oyunun orjinal mi dostum? ben ilk çıktığında kürekli sürümünü denedim de sli aktif değil diye oynamadım bir daha.

oyun orginal değil.304.79 beta sürücüsünde SLI aktif etmişler.denemelisin

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.