< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ghost of Tsushima'ya New Game+, Co-op Multiplayer Modu ve Daha Fazlası 16 Ekim'de Geliyor Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, Ghost of Tsushima için versiyon 1.1 güncellemesinin 16 Ekim'de yayınlanacağını duyurdu. Güncelleme oyuna New Game+ modu ve co-op multiplayer modu Ghost of Tsushima: Legends'ı getirecek. New Game+ modunda oyunu daha önce bitirmiş kullanıcılar ilk oynanışında açtığı tüm yetenekler ve edindiği tüm ekipmanlarla birlikte oyuna yeniden başlayacak ve zorluk artacak. New Game+ modu ayrıca yeni bir at ve Ariake'de yer alan gizemli yeni bir tüccar ekleyecek.
Japon halk masalları ile mitolojisinden ilham alan ve fantastik mekanlar ve düşmanların bulunacağı ana hikayeden tamamen ayrı olan co-op multiplayer modu Ghost of Tsushima: Legends iki oyunculu co-op hikaye görevleri, dört oyunculu düşman dalgası tabanlı hayatta kalma görevleri ve kısa bir süre sonra gelecek dört oyunculu Raid görevlerini içerecek. Samurai, Hunter, Ronin ve Assassin olmak üzere dört sınıf bulunacak ve her bir sınıfın kendine özgü avantajları ve yetenekleri olacak. Co-op multiplayer moduna erişebilmek için versiyon 1.1 güncellemesini indirdikten sonra PlayStation Store üzerinden Ghost of Tsushima: Legends'ı ücretsiz olarak açmanız gerekecek. Oynamak için PlayStation Plus üyeliği gerekli olacak.
Güncelleme ayrıca fotoğraf modu için yeni seçenekler ve yeni bir ekipman setine geçerken her şeyi yeniden atamak zorunda kalmamanızı sağlayacak bir özellik ekleyecek ve artık oyun kayıt dosyasını yüklediğiniz sırada toplam oyun sürenizi göreceksiniz.
Daha fazla detayı PlayStation Blog üzerinde bulabilirsiniz. Tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Ghost of Tsushima – Version 1.1 Update Trailer | PS4 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 5 Ekim 2020; 18:57:54 > |
Birinci parti geliştiriciler arasındaki kalibre (yetenek) farkı, bence biraz da Sony’nin stüdyoları konumlandırışı ile alakalı. Ben zannetmiyorum ki Sucker Punch veya Bend Studio Sony’den bir Naughty Dog veya Santa Monica kadar eli açıklık görsün. Hele gariban Bend Studio yıllarca diğer stüdyoların yancısı oldu, Days Gone’ın sorunlu çıkışında Sony’nin oyunun teknik kusurlarından haberi yok mu? idi. Sonra gevrek gevrek Days Gone beklentilerimizin üstünde satış performansı gösterdi dediler. Bend Studio ise üzerine yediği kürek kürek toprak ile kaldı. |
|
oyunu platinlemek istedim ama haiku kısmında problem yaşıyorum. hikaye kısmında 3 adet var atlanma ihtimali var mı? atladıysak geçmiş olsun |
platinledim. ana hikaye bitince eklendi son haiku |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vermezmi uygarım. Bak coopda geliyor eski dark souls lu yıllar geldi aklıma senle murat yeri dolmaz. Oyun çok güzel önce yan görevlere yogunlaşıp skilleri açıp karakteri güçlendirdinmi efsane oyun oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
oyunu satan kişi çok az kardeşlikte ya da hemen 5 dk içinde satılıyor. bi türlü oynayamadık valla |
Oyun başlarda hiç sarmamıştı hatta devam edemyicem sanırım diyordum ama ilerledikçe ısındım oyuna..Karakter geliştikçe daha da güzel oluyor oynanış |
İlk 18 Dakikası IGN tarafından paylaşıldı!! The First 18 Minutes of Ghost Of Tsushima: Legends |