Şimdi Ara

Ghost Gaz mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
10.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ghostun şu nedenlerden dolayı gaz olduğu söyleniyor:
    1-)ghost ile gazı seslendirenin aynı olması
    2-)ghost ile gazın gözlerinin birbirine çok benzemesi
    3-)cpt pricenin bi bölümde ghosta gaz demesi
    ayrıca ghostun ölmediği de söyleniyo çünkü dikkat ederseniz adamlar benzini bi tek bizim üzerimize döküyo ayrıca ghostun çelik yeleğide onu mermiden korumuş olabilir yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

quote:

saçmaladım galiba olsun arada olur böle şeyler

Orijinalden alıntı: MAC_TAWİSH

beyler ghostun şu nedenlerden dolayı gaz olduğu söyleniyor:
    1-)ghost ile gazı seslendirenin aynı olması
    3-)cpt pricenin bi bölümde ghosta gaz demesi
    ayrıca ghostun ölmediği de söyleniyo çünkü dikkat ederseniz adamlar benzini bi tek bizim üzerimize döküyo ayrıca ghostun çelik yeleğide onu mermiden korumuş olabilir yorumlarınızı bekliyorum
    çelik yelek roachda da vardı ikisi de öldü
    1.ghost gaz degil ama ona ithafen yaratılmış bir karakter
    2.saçma
    3.nerede diyor onu ben hiç duymadım öyle birşey

• Bende gaz oldugunu düşünüyodum bir süredir,nette araştırın biraz,var böyle rivayetler..çünkü yapımcıydı sanırım emin degilim bi röportajında ghostun ölmedigini söylüyo,bi videodada gazin ölüm sahnesi olan son sahneye bi hackle başka açıdan kayıt yapmışlar,kurşunun tam kafasına gelmedigini gösteriyo işte falan..ama bazı görüntülerde o olmadıgını gösteriyo..walla bende bilmiyorum ama nette çok var bu konuyla ilgili başlık:D hatta iwdeki o elemanlar kovulmadan önce mw3 hakkında gazin ölmeyip nasıl ghost oldugu,işte yaralanıp yüzüne maske taktıgını vs vs. konusu işlenicek falan diyolardı,ama direk yalan oldu sanırım..:p
  • Ghost Gaz değil. Sadece Gaz'ı seslendiren adam Ghost'uda seslendirmiş. Bi yerde okumuştum.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende çok merak etmiştim ses ayını diye. Sonra cod 4 ü tekrar oynadım. Son bölümde GAZ ın direk kafasına sıkıyordu ve kan çıkıyordu. Tam hatırlamıyorum ama Desert Eagle ile vuruyordu herif. Kurtulması çok saçma olur.Bir de silah kafasına dayalıydı. Ghost u yanımıza atarlarkende gövdesinde 3 delik ve etrafında yoğun kan vardı....

Red Hot Chili Peppers | Eluveitie
    Muse | Dream Theater | Opeth | Rush
    South Park | Game of Thrones | Blade Runner | Star Wars

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^NCAL^^DJEM

Bende çok merak etmiştim ses ayını diye. Sonra cod 4 ü tekrar oynadım. Son bölümde GAZ ın direk kafasına sıkıyordu ve kan çıkıyordu. Tam hatırlamıyorum ama Desert Eagle ile vuruyordu herif. Kurtulması çok saçma olur.Bir de silah kafasına dayalıydı. Ghost u yanımıza atarlarkende gövdesinde 3 delik ve etrafında yoğun kan vardı....

belki kafasına tam gelmiyordur belki gelmistirde kafası dagılmıstır belki dagılmıstırda ondan maske takıyordur olamazmı(fazla paranoya bagladım ozr dilerim)

• böyle bişey duymuştum bende biyerde olabilir
  • Neyse, konu toparlansın. Şu oyun bittiğinde açılan müze bölümüne girip ghost'u ciddi ciddi inceledim, sağını solunu falan. Kafasının arkasında bir yerde bir koyuluk göze çarpıyor, belki kurşun sıyırmıştır, olamaz mı? Siz de bakın bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^NCAL^^DJEM

O müze bölümü çok zor hepsi üstünüze çullanıyor BASMA yazan düğmeye bastığındaj

Eee adam basma! diyor daha ne yapsın suç sende
  • Ben o düğmeyi bile bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakedi1992 -- 15 Nisan 2010; 15:52:24 >
  • yok ya müze çok kolay ilk başta kendine adam akıllı silah alıyorsun (mesela M4A1, AK-47 gibi) sonra düğmeye basıp hemen kaçıyorsun(veya bu sana zor geliyorsa birkaç adamı düğmeye basmadan hakla) sonra teker teker alıyorsun, bu kadar. Ben hep öyle yapıyorum. Ayrıca Gaz da kim? (CoD 4'ü oynamadim da)

Orijinalden alıntı: asdas1290

yok ya müze çok kolay ilk başta kendine adam akıllı silah alıyorsun (mesela M4A1, AK-47 gibi) sonra düğmeye basıp hemen kaçıyorsun(veya bu sana zor geliyorsa birkaç adamı düğmeye basmadan hakla) sonra teker teker alıyorsun, bu kadar. Ben hep öyle yapıyorum. Ayrıca Gaz da kim? (CoD 4'ü oynamadim da)
    cod4 de price'ın sağ kolu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.