Şimdi Ara

ghjff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dağılın -- 10 Eylül 2015; 7:26:33 >

• arkadaşlar 2 model war hangisini tavsiye eedersiniz

1-PANASONIC VDR D220 DVD
    2-Sony DCR-DVD310E Dvd
  • bak kardeşim sen bu makinaları geç ben sana kompact ta canonu öneririm neden diye sorarsan kalite fotoğraflar çekiyorlar ii makinalar yani biraz araştır sen canonu. emiinim çok makinayla karşılaşcaksın ve 500 ytl ye süper makinalar var sen sadece araştır...beyendiğini seç al
  • quote:

Orjinalden alıntı: melo_15

bak kardeşim sen bu makinaları geç ben sana kompact ta canonu öneririm neden diye sorarsan kalite fotoğraflar çekiyorlar ii makinalar yani biraz araştır sen canonu. emiinim çok makinayla karşılaşcaksın ve 500 ytl ye süper makinalar var sen sadece araştır...beyendiğini seç al

Adam video kamera tavsiyesi istiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: reddeck

Merhabalar Arkadaşlar 500 TL'yi geçmeyecek bi video Kamera Önerirmisiniz.
    Marka Sony yada Conan dicem ama bu fiata bu markalardan kaliteli bi kamera bulmak zor heralde.
    Kullanım Amacım Yöresel Gösterileri Ölümsüz Yapmak

Şimdiden Teşükkürler

sony kamera destek bölümünden *merhum*adlı arkdaşın aldığı kamerayı tavsiye ederim,200 tl fazla ver kaliteli al arkadaş inanın 200 tl verdiğine değer.sonykamera arkadaşımızın tavsiyesiyle hc96e kamerayı 700 tl ye elektroworld den aldım. İlk izlenimim olumlu. bu cihazla eski 8mm kasetlerinin video girişiyle dv kasetlere aktarılması mümkünmüş. kalitesi iyidir umarım. kullandıkça artı ve eksikleri yazarım.bu kamera bir dvd hdd mini dv den iyi resim ve video çeker.3mp foto çekeblirsin 3 den aşağı mp düşürüp çekme seçeneği var2mp 1mp gibi.1/3 sensörü ile çok güzel video çekersin

• tavsiyeler için tşkler tam bi marka adı ve modeli verirmisiniz?
  • quote:

tavsiyeler için tşkler tam bi marka adı ve modeli verirmisiniz?

tabii arkadaş kusura bakma nete yeni girdim.sony dcr-hc96e.bu kamera ile tv den kayıt yapablirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 26 Ocak 2009; 0:03:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

quote:

tabii arkadaş kusura bakma nete yeni girdim.sony dcr-hc96e.bu kamera ile tv den kayıt yapablirsin

usta Bu Kamera'nın ücreti 1.200 TL, 500 TL bütçem var.
  • quote:

quote:

quote:

usta Bu Kamera'nın ücreti 1.200 TL, 500 TL bütçem var.

arkadaş bu kamera sony bayilerinde 1,200 tl olablir netten daha ucuza bulabilirsin,merhum adlı arkadaş *elektroworld * 700 tl aldığını yazmış siz baktınızmı buraya.500tl kamera kalite arıyorsanız çok işinize yaramayacaktır.bu makina ile hem video hem 3mp foto çekeceksin hc94e de olablirayni özelliğe sahip,tek farkı tv den kayıt yapmaz

• cep telefonu alırken paraya acımaz dandik makinelere 500TL-1000TL verirsiniz, her sene de yenisini alırsınız. Kamera alırken 1 kere almak istersiniz ve 500TL bütçem var diye kıvranırsınız ben de bunu anlamam. Genel olarak insanımızdan bahsediyorum konuyu açan arkadaş üzerine alınmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

cep telefonu alırken paraya acımaz dandik makinelere 500TL-1000TL verirsiniz, her sene de yenisini alırsınız. Kamera alırken 1 kere almak istersiniz ve 500TL bütçem var diye kıvranırsınız ben de bunu anlamam. Genel olarak insanımızdan bahsediyorum konuyu açan arkadaş üzerine alınmasın.

dğer sene daha iyisini alırım gibi bi mantığım yoktur.yazdıklarında haklısın
  • özür dilerim arkadaşım ben fotoğraf makinası anladım kusura bakmamurattolga arkadaşım uyardığın için teşekkür eederim sağolasın.herhalde okurken aklım başka yerdeydi
  • evet arkadaşlar ben de bütçeyi 500 tl ye çektim tavsiyelere lütfen devam yeni konu açmak istemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hıdır

evet arkadaşlar ben de bütçeyi 500 tl ye çektim tavsiyelere lütfen devam yeni konu açmak istemedim

hc53e/hc51e/dvd110 e alabilirsiniz.bizden söylemesi aldığına pişman olma sonra video da kalite arayan biri iseniz net olsun isteyen biri iseniz bütceye zam yapın
  • Arkadaşlar bu kamera, bu fiyata alınır mı? Şimdiden teşekkürler...

http://eshop.panasonic.com.tr/urun/746
  • evet fiyatına göre güzel kamera,panosonic high definition olması 3ccd kamera sistemi olması1/4 sensör çok küçük değil.size tavsiyem kameraya para ödemeden kameraya hafıza kartını takın iç ortam ve dış ortamda kayıt yapın,hafıza kartı olduğu için pc ye aktarım kolay olacaktır pc ekranda görüntüleri izleyin birde dvd ye aktart dvd de nasıl görünüyor çektiğin videolar.hd kamera /3ccd/hafıza kartına çekim yapan/ve kameranının panasonic olması bu fiyata vermezler diye düşünüyorum.1999 TL 999,00TL KDV dahil
    Havale ile 899,10TL.görüntü iyi ise iyi olmalı .çünkü hd kamera fiyatı çok uygun
  • quote:

evet fiyatına göre güzel kamera,panosonic high definition olması 3ccd kamera sistemi olması1/4 sensör çok küçük değil.size tavsiyem kameraya para ödemeden kameraya hafıza kartını takın iç ortam ve dış ortamda kayıt yapın,hafıza kartı olduğu için pc ye aktarım kolay olacaktır pc ekranda görüntüleri izleyin birde dvd ye aktart dvd de nasıl görünüyor çektiğin videolar.hd kamera /3ccd/hafıza kartına çekim yapan/ve kameranının panasonic olması bu fiyata vermezler diye düşünüyorum.1999 TL 999,00TL KDV dahil
    Havale ile 899,10TL.görüntü iyi ise iyi olmalı .çünkü hd kamera fiyatı çok uygun

Öncelikle ufaklık İnşallah iyidir.. Bilgiler için çok teşekkür ederim. Kamerayı net'ten almayı düşündüğüm için söylediklerinizi deneme şansım yok maalesef. O yüzden deneyimli arkadaşların fikirlerine göre hareket edeceğim. Görüşmek üzere...

• spex arkadaş teşekkür ederim ufaklık iyi.çevrende varmı bilmiyorum panasonic bayii. birde bayiinden sor arada fiyat farkı az ise bayiinden al derim bayi de deneme şansınızda olur.ben denemişitim sony bayinde kamerayı.selamlar
  • Ufaklık için sevindim, teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: spex

Ufaklık için sevindim, teşekkür ederim

rica ederim arkadaş,merak ettiğin konular varsa bildiğimiz kadar yardımcı oluruz,saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.