Şimdi Ara

Getir 5.yaşina özel yaz boyunca 18'e kadar getirme ücreti yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
5.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Getir 5.yaşina özel yaz boyunca 18'e kadar getirme ücreti yok.

Getir 5.yaşina özel yaz boyunca 18'e kadar getirme ücreti yok.

• yumurta tamam da günlük sütün 2 gün sktsi var diyorsun hocam e zaten günlük, yani kısa süreli bir skt mümkün oluyor. beğenmiyorsan uzun kullanımlı al, ben dün sipariş verdim aralıkta bitiyor skt.

Bir de pahalı ucuz konusuna gelirsek; bir dondurma fiyatı atıp arkadaşlar marketle aynı yeaa diyen tayfa var. Net sıkıntılı bunlar. Sanırım yaşları 10 11 civarı sadece dondurma yiyorlar annelerinin kartından.

Ha bir de aile babaları olduğunu düşündüğüm insanlar var çaya şekere bakınca bunlar da pahalı buluyor.

Evet herkes haklı aslında ancak genele vurulduğunda Getir pahalıdır. Getir büyük market fiyatlarında hizmet sunuyor. Eğer promosyon yoksa gidin marketten alın. ancak aciliyet söz konusuysa ya da markete gidilemeyecek bir ansa sipariş verin birkaç lira fazla ödersiniz ne olacak? Çünkü hem ayağınıza kadar getiriyor yorulmuyorsunuz hem de zamandan tasarruf ediyorsunuz. O fazladan verdiğiniz 5 lira ile zaman satın alıyorsunuz yani.

Özetle ne pahalı deyip silmek, ne de dondurma fiyatı atıp fanboyluk yapmamak gerekiyor.
  • Hesaplari kontrol edin 40Tlye 20TL indirim gelmiş.
  • Teşekkürler. Üstüne 30/20 indirim vermiş bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30/20

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei 45/20 ler is yapar

• Şu getirdeki ürünlerin fiyat listesini nerden bulabiliriz ki?

• Simit ve gazete hediye diyor ama ekleyince fiyatıda ekliyor birde ekstra poşet ücreti istiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Susam16 S kullanıcısına yanıt
    Hocam siz en son 3-4 yıl önce markete gittiniz herhalde. Fiyatlar migros seviyesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar bazı ürünlerde pahalı bazılarında neredeyse ayni.Ekstra kod ile indirim ile bir miktar ucuza geliyor getirme ücreti de yok.Tesekkurler haber verdiğiniz için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla dondurma+bakliyat cektim ben huawei kodu ile market fiyatlatrina baktim 1 lira falan pahali cogu ayni zaten indirim mindirim takip edene kadar alirim eve kadar gelir market market gezmem yok o kaldi mi yok su kaldi mi stresede girmem zaten %45 indirimli aldim.Sirf urun olmadigi icin market isini biraktim ben yok ona sor uru bitti mi vs vs uyguna gelen istegelsin getir kod mod ile bu tip yerlerden aliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 16 Temmuz 2020; 14:1:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Simit ve gazete hediye diyor ama ekleyince fiyatıda ekliyor birde ekstra poşet ücreti istiyor.
    getirde sadece 1 promosyon seçimi yapabilirsiniz.
  • 40 a 20 iş yapar getirme ücreti yoksa,konuyu açan arkadaşa teşekkürler
  • 30/20 gelmiş çok uyguna bir şeyler aldık.45/20ler'in skt'si kaçtı ona göre davranalım baya var.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Gold kremfıstık 27 Mayıs'ta getirden 14,25₺'e almışım, şimdi 18,65₺, markette 13,90₺. Stoğum bitmese %50 indirimle bile almaya değmeyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kef

Gold kremfıstık 27 Mayıs'ta getirden 14,25₺'e almışım, şimdi 18,65₺, markette 13,90₺. Stoğum bitmese %50 indirimle bile almaya değmeyecek.
    Marketlerde 1 tl zam geldi ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CengizGurkan

30/20 gelmiş çok uyguna bir şeyler aldık.45/20ler'in skt'si kaçtı ona göre davranalım baya var.
    23 galiba

• 4 tane magnum 4 tane minios cup 4 tane frigolaya 40/20 koduyla 22 tl para verdik fiyatlari market fiyati bazen burdaki arkadaslar anlamak imkansiz ne istiyolar kendileride bilmiyor.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler, sürekli yeni indiriöler tanımlanıyor, marketten çok çok daha ucuza alıp kapıma kadar getirtiyorum. Bunu bile beğenmeyenler var ki isterkerse marketten paşa paşa gidip kendileri alabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.