Şimdi Ara

Getir 5.yaşina özel yaz boyunca 18'e kadar getirme ücreti yok. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
5.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10lu yumurta aldım, skt tarihi 24 temmuz. her gün 1 yumurta yesem yine bitmiyor skt'den önce.

Getir bunu çok yapıyor, özellikle yumurtada. Üstelik yumurta indirimde de değildi. SKT yaklaşmışsa indirimli yap da bir anlamı olsun.

Günlük süt aldım, skt ye 2 gün kalanı göndermişler. Günde yarım litre süt mü içeceğim şimdi, bu kadar kısa zaman kalan ürünleri indirimsiz satmaları etik değil.

Ekleme: bugün tavuk aldım, indirim vardı diye skt 1-2 gün kalmıştır ama olsun hemen tüketiriz dedim. Bir hafta kalan ürün geldi. Tavuk için oldukça iyi. Yani indirim olayı skt durumuna göre olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buchholz rölesi -- 18 Temmuz 2020; 15:3:30 >
  • PT.Zafer kullanıcısına yanıt
    alma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buchholz rölesi

10lu yumurta aldım, skt tarihi 24 temmuz. her gün 1 yumurta yesem yine bitmiyor skt'den önce.

Getir bunu çok yapıyor, özellikle yumurtada. Üstelik yumurta indirimde de değildi. SKT yaklaşmışsa indirimli yap da bir anlamı olsun.

Günlük süt aldım, skt ye 2 gün kalanı göndermişler. Günde yarım litre süt mü içeceğim şimdi, bu kadar kısa zaman kalan ürünleri indirimsiz satmaları etik değil.

Ekleme: bugün tavuk aldım, indirim vardı diye skt 1-2 gün kalmıştır ama olsun hemen tüketiriz dedim. Bir hafta kalan ürün geldi. Tavuk için oldukça iyi. Yani indirim olayı skt durumuna göre olmuyor.
    yumurta tamam da günlük sütün 2 gün sktsi var diyorsun hocam e zaten günlük, yani kısa süreli bir skt mümkün oluyor. beğenmiyorsan uzun kullanımlı al, ben dün sipariş verdim aralıkta bitiyor skt.

Bir de pahalı ucuz konusuna gelirsek; bir dondurma fiyatı atıp arkadaşlar marketle aynı yeaa diyen tayfa var. Net sıkıntılı bunlar. Sanırım yaşları 10 11 civarı sadece dondurma yiyorlar annelerinin kartından.

Ha bir de aile babaları olduğunu düşündüğüm insanlar var çaya şekere bakınca bunlar da pahalı buluyor.

Evet herkes haklı aslında ancak genele vurulduğunda Getir pahalıdır. Getir büyük market fiyatlarında hizmet sunuyor. Eğer promosyon yoksa gidin marketten alın. ancak aciliyet söz konusuysa ya da markete gidilemeyecek bir ansa sipariş verin birkaç lira fazla ödersiniz ne olacak? Çünkü hem ayağınıza kadar getiriyor yorulmuyorsunuz hem de zamandan tasarruf ediyorsunuz. O fazladan verdiğiniz 5 lira ile zaman satın alıyorsunuz yani.

Özetle ne pahalı deyip silmek, ne de dondurma fiyatı atıp fanboyluk yapmamak gerekiyor.

• ulan memlekette bir bana mı gelmemiş 40/20 yada 30/20.
    Arada bir alışverişte yaparım üstelik.Genelde şirkete dondurma vs.
  • Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    Adı günlük diye o gün mü içilmesi lazım. Günlük süt çiğ süttür aslında. Bu pastörize sütleri pazarlama tekniği sadece. Getirden 2-3 gün önce Başgimpa'dan aldığımın skt'si onunla aynı. Günlük sütlerde en az 1 hafta oluyor ömür, dikkat et çiğ süt değil bunlar pastörize süt. Çiğ süt olsa dediğinde haklısın.

Ürünü hem pahalıya alıp hem de skt'si iyice yaklaşanların getirilmesi hoş değil, birçok markette bu tür ürünler indirime girer. Alırken not yazacağım artık, böyle olacaksa ya getirmesin ya da iade ederim.

• getiri bende önceden pahalı buluyordum ama doğru zamanda doğru kampanyayla çok iyi fiyatlar çıkıyor.
  • Jizzy Quuatily kullanıcısına yanıt
    "dondurma fiyatı atıp fanboyluk yapan" derken beni kastediyorsan, attığım mesajı aç bi daha oku. ben getir'in fiyatları marketle aynı filan diye bir şey söylemedim söylemem de. getir'de kampanyaları-kuponlar kullandığın zaman çok avantajlı bir hale geliyor dedim. algılamada sıkıntı yoktur inşallah.
  • Piyasa ile fiyatı aynı alınabilecek en iyi şey dondurma gibi 30/20 şle 9 tane dondurma 12 tl ye geldi
  • Kullanmislardir hocam ihtiyaciniz varsa paslim ozelden

• Konu ile biraz ilgili olarak Huawei 45/20 kodları sanırım getir'e 22 sinin sonuna kadar eklenebiliyor ama kodları ekledikten sonra ne zaman kullanacağımız bize kalmış ???
  • Notrinova N kullanıcısına yanıt
    Onu getirle görüşüp öğrenmek gerek.
  • Bana 30/20 yada 40/20 gelmedi malesef ama 2015te kaydettiğim kullanılmayan bir hattımı hatırladım..
    1 kez alışveriş yapmışım o zaman. Direk 30/20 geldi kullandım, akabinde 40/20 geldi onu da kullandım.
    Güncel hattıma yine birşey yok. Ne yapalım kısa günün karı oldu bu eski hat.
  • getir üyeliğim yok huawei aplikasyon kampanyasından gelen 20 tl lik çekler bir işe yararmı üyelik açmaya değer mi
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    değer çünkü yaz sonuna kadar, akşam 6 ya kadar olanki siparişlerde normalde alınan 3.5 tl getirme ücreti alınmıyor, sadece poşet parası alınıyor. her gün gir bak uygun bir şey düşürürsen kullanırsın. bende sisteme ekli 15 e yakın kupon var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notrinova -- 17 Temmuz 2020; 18:37:59 >
  • günlük süt halk arasında kaynatılmış çiğ süt yada pastörize edilmiş çiğ süt için de kullanılıyor bunun dışında zaten yönetmelikte günlük süt diye bir tabir yok..benim bildiğim piyasada en az ömürlü o da yaklaşık 4-5 gün olan ve dolayısıyla en düşük sıcaklıkta pastörize edilen ve besin değeri de en yüksek olanlar sek in cam şişe pastörize sütleri sonra sütaş ınkiler var..çiğ süt zaten doğası gereği 2 günlük ömrü oluyor..yalnız sek süt ve sütaşın ömründen bir de 1 gün sevkiyat süresini düşmek lazım bu yüzden "günlük süt" dediğiniz pastörize sütlerin 2 yada 1 gün kala hatta skt günü tüketilmesi yada satılmasında bir sakınca yok..
  • Huawei kodlarının SKT si var mı, sonradan silinmez umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgeselmi bende getirmesi 3.50 yazıyor hâla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notrinova N kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜRLER @Notrinova ÜYE OLDUM
    kodlarıda ekledim ama bu ödeme yöntemi yada kampanya ile kupon kullanılamıyor diyor acaba sebep nedir
    3.5 tl getirme ücretini siliyor o nedenlemiki
    20 tl lik kodlar kaç tl üzerinde geçerli oda belli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 17 Temmuz 2020; 18:28:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Micheal Jordan-__-

Bölgeselmi bende getirmesi 3.50 yazıyor hâla
    Sadece saat 18e kadar gecerli.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.