Şimdi Ara

Getir 5.yaşina özel yaz boyunca 18'e kadar getirme ücreti yok. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
5.624
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Getirde malesef aynı anda tek kampanya ya da kupon kullanabilirsin. Kampanyaları, indirimli net fiyatlı ürünlerle kombo yapabiliyoruz Getir'de malesef.

Migros Hemen'de misal bu yok, kampanyalar birleşebiliyor bölgende varsa ilk siparişinde 60/20 kuponu veriyor.
  • Buchholz rölesi kullanıcısına yanıt
    GÜNLÜK sütün kaç gün dayanmasını bekliyordunuz?
  • 6 adet huawei 45\20 kuponu kazandim 6 cevirmede iyi oldu getirme ucreti olmadığı daha cazip olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Notrinova

Getirde malesef aynı anda tek kampanya ya da kupon kullanabilirsin. Kampanyaları, indirimli net fiyatlı ürünlerle kombo yapabiliyoruz Getir'de malesef.

Migros Hemen'de misal bu yok, kampanyalar birleşebiliyor bölgende varsa ilk siparişinde 60/20 kuponu veriyor.
    ödeme yöntemi ile ilgiliymiş sorun
    masterpass e sanal kredi kartı ekledim 20 tl lik çeki kullanarak 44.80+0,25 poşetle 45,05 yerine 25,05 e almış oldum
    ilk alışverişim oldu çok kolay ve güzel bir uygulama bakalım teslimat nasıl olacak :) 13 tane daha getir çekim var.

depolarımı var markettenmi alıyorlar pek anlamadım onu getirecek kuryenin resmi bile uygulamada çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 17 Temmuz 2020; 18:58:33 >
  • kadillakkk kullanıcısına yanıt
    migros seviyesinden %10 daha pahalı bakkal fiyatı daha çok
  • ademcell A kullanıcısına yanıt
    Hocam getirden ilk siparişiniz olduysa boşa harcamışsınız.İlk siparişe özel 25/20+ikinci siparişe özel 30/20 gelir şüphesiz.
  • Önceden Şahin et ürünleri satıyordu şimdi namet kıyma, kuşbaşı koymuşlar. Bu namet in hiçbir ürünü güzel değil. Sucuk aldım yiyemedim kıyma aldım tadı yok.
    Siz beğeniyor musunuz namet?

• Bazı arkadaşlar çok bıkbık yapıyor. Şurada adam gibi "lan iyi yapmışlar ya" diyeceğine yok pahalı yok iki katı. hangi uygulama 2 3 liraya evinize 15 dakikada getiriyor? (2 3 liradan kastım fiyat farkı daha getirme ücreti yok çünkü :)) ) bu arada firma yeni bir şeyi deniyor olabilir. belki bu ücreti kaldırdıklarında sepet tutarları büyüyecek daha çok kazanacaklar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 200 TL'lik çek aldım 160btl ye, cepteteb yüzde 25 online market iadesi ve marifet15 kodu ile 116 tl ye geldi, yani 116 tl ödemiş oldum,, belki bu 116 tl lik ürün alabilmek için 10 kere sepet düzenledim 1 ayda, yinede 116 tl ye aldığım ihtiyaç hakmar şok gibi yerlerde de aynı 116 tl ye alabiliyorum,, çok pişman oldum ama çekin iadesi ve parçalı kullanımı ve başka bir indirim ile yoktu,,, neyse bunu böylece başa baş halletmiş oldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei uygulamasi kuponlari(45/20) ile mantikli fiyat olusabiliyor. En azindan marketle ayni fiyata bile gelse kapiniza kadar geliyor.

• Hesaplari kontrol edin 30/20 indirim gelmiş.
  • Getir'i çok sık kullanıyorum, arada sorun yaşasam da fena değil ama koca uygulama şu poşet olayını nasıl çözemez akıl almıyor.

Bir şeyler alıyorsun, 2 poşet parası ödüyorsun adamlar tek poşete sıkıştırıyor ya da poşete sığmayan büyük ürünü poşetsiz getiriyor (bebek bezi mesela, poşete sığdığı kesin çünkü 1-2 kez poşetli getirmişlerdi). Hadi poşete koymadın ücret iadesi için aramak falan nedir, kim uğraşacak onunla. İstegelsin gibi sonradan iade edin madem.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.