N

Teğmen
19 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 122 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Ürün kendi sitesinde 499 TL bandından 299 TL ye düşmüş. Bence güzel fiyat. Ürünün pro olmayan ürüne göre farkları;

• Amoled
  • GPS
  • 240*120 piksel

https://mshop.huawei.com/tr/product/huawei-band-4-pro#18090838387227?utm_source=criteo&utm_medium=dynamicad&utm_campaign=eshop2020_lowerfunnel

Merhabalar. Amd Radeon 6850 kullanıcısıyım, geçen gün elektrik kesintisi sonrası bilgisayarım görüntü vermemeye başladı. Kasa fanları çalışıyor, klavye ve fareye ışık geliyor ancak monitöre görüntü gelmiyordu. Ben de bulduğu bir 7300 serisi ekran kartıyla denedim. görüntü alabildim ancak safe modda açabiliyorum bilgisayarı. önemli olan husus windows değil onu bir şekidle hallederim. 6850 kartımı deneyeyim dedim daha sonra. kartın arkasında 2 dvi, 1 hdmi, 2 de mini port var. dvi ve hdmi çıkışlarını denedim. Bilgisayarı en son kullandığımda kartın hdmi çıkışını kullanıyordum. Şu noktada

DVI 1: Görüntü vermiyor
DVI 2: Ekranın ortasında 2 adet kalın kırmızı çizgi var boot sırasında, windows logosu geçtikten sonra ise bilgisayar "Zararlı bir hata var bu yüzden bilgisayarınız yeniden başlatılacak" şeklinde uyarılar yazan mavi ekran veriyor (bu ekran da oldukça parazitli bir şekilde çıkıyor) ve bilgisayar kendisini yeniden başlatıyor.
HDMI: Görüntü vermiyor.

Kartım 4 yıllık, garantisi çoktan dolmuştur sormak istediğim (Ben bu görüntü probleminin karttan kaynaklandığını düşünüyorum) ekran kartları tamir oluyor mu ? Benim düşüncem kartımın girişleri problemli ancak gpu veya fanda herhangi bir problem olmadığı. Yeni kartların da çıkma arifesinde gidip ölü kart almak istemiyorum. Kart tamir olmuyorsa 2. bir ekran kartı ile 1-2 ay idare edeceğim.

Kartın tamiri benim düşündüğüm gibi çıkışlarla alakalı ise mümkün müdür ?
Merhabalar. Dün 1mbit hattımı netlimitsize yüksettirdim. Duvardan gelen hattı modeme direk takmadığım takdirde (splitter-adsl kablosu varken) internet bağlantısı alamıyorum. Birkaç yer dolaştım, kablo ve splitter için, bana dedikleri 1mbit te sorun çıkarmayan kablo hız yükseltilirse yine problem çıkartmaz oldu. Splitter ı değiştim ancak farkden bir şey olmadı. Splitter ın Modem-Phone kısımlarına doğru kabloları taktım. 2 telefon var evde splitter ın phone çıkışından sonra telefon kablosu 2 ye ayrılmakta. Tüm bunların dışında telefon gelince hattın gitmesi gibi bir problemim daha var öncelerden. Dün hattı direk duvardan aldığımda(splitter kullanmadan) ceple evi aradım ancak kesinti olmadı. Gerçi telefonlar bağlı değildi ancak kopmanın olması için bunun gerekli olmadığını daha önce teyit etmiştim. Splitterdan olur deniyor bunun için.

Not: USB modem kullanıyorum.

1) Splitter ın kalitelisi-kalitesizi olur mu ?
2) Evdeki kablo 3-4 yıllık. Hız artınca daha dün sorun 1mbit te sorun çıkarmayan kablo bugün sorun çıkarır mı ?
3) Dediğim gibi duvardan bağlantı aldım yaklaşık 5-6 mbit kadar.
Merhaba. Bu kırmızı sata kabloları çift uçlu oluyor mu? Anakart P5P800 ve 2 SATA çıkışı var. Birisini DVD RW de birisini SATA harddiskte kullanıyorum. 2. bir SATA harddisk takabilmem için ne yapmam gerekiyor ? Yeni bir DVD RW (IDE) alıp, bir SATA çıkışını boşaltsam 50 lira bayılmam gerekiyor. PCI ya takılan "SATA to IDE" dönüştürücü aparat ise sorunlu diyorlar. Ne yapmam lazım ?
Merhaba. Elimde portatif bir toshiba televizyon var. Divx desteklediğini söyleyen internal bir dvd player a sahip bu alet. Elimdeki divxleri altyazılarıyla beraber dvd ye aktarmak istiyorum.

Sub-Srt sorunu yaşar mıyım ?
Veri Diski olarak mı yazdırmam gerekiyor dvd yi ?
Dvd düzeni nasıl olmalı ? Klasörlere değil de direk dvd dizininin içersine mi atmalıyım hepsini ?
Merhabalar. Anakartım şu:

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=J68HElZGlEhGGCIk

ve 2 x SATA (3 Gb/s ports) ibaresi var.

Almak istediğim harddisk de şu:

http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=488&language=en

ve SATA 3 Gb/s ibaresi var.

Sormak istediğim soru şu:

Anakart SATA 3Gb/s destekli, disk ise SATA2 ve 3Gb/s hızında. Anakartım 150Mb/s mi yoksa 300Mb/s mi hız destekler. Anakartın 3Gb/s destekli demesi; SATA2 ler için geri dönüşüm modu anlamına mı geliyor, yoksa ben bu diski aldığımda alabileceğim max. performansı alacağım anlamına mı geliyor?

Tam manasıyla öğrenmek istediğim şu; ben bu anakart ile bu diski tam hızında kullanabilir miyim ?
http://mesaj.pclabs.com.tr/3978/wd-1tb-7200rpm-32mb-sata2-harddisk/
Hakkında
İlgi Alanları: FIFA 20, MASS EFFECT, COD
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 813
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 5.463 (Bu ay: 194)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 488 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.