Şimdi Ara

Gerçekten Rusya'da bayan arkadaş bulmak çok kolay mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
10.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten Rusya'da bayan arkadaş bulmak çok kolay mı?
    Birçok arkadaşa soruyorum.oraya gidip gelen orayı bilen. orada 3 gün bile kalsan çok rahat kız arkadaşın olurmuş ve kızlar teklif ediyormuş öyleymiş.
    gerçekten durum öyle mi? öyle olmasa neden insanlar öyle desin ki?
    yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Rusya'da Bayan Arkadaş Bulmak: Gerçekten Çok Kolay mı?

Rusya, güzel ve çekici kadınlarıyla tanınan bir ülkedir. Rus kadınları, dünya çapındaki erkeklerin ilgisini çekmektedir. Ancak, Rusya'da bayan arkadaş bulmanın gerçekten çok kolay olup olmadığı konusunda farklı görüşler vardır.

Bazı kaynaklar, özellikle Moskova gibi büyük şehirlerde bayan arkadaş bulmanın oldukça kolay olduğunu iddia etmektedir. Rus kadınlarının sosyal ortamlarda açık ve arkadaş canlısı oldukları ve yabancı erkeklerle tanışmaya istekli oldukları söylenmektedir. Ayrıca, "Moskova'da kadın bulmak" ve "Rus sevgili bulma" gibi anahtar kelimeler içeren çok sayıda çevrimiçi platform bulunmakta olup, bu platformlar yabancı erkeklerin Rus kadınlarıyla bağlantı kurmalarına olanak tanır.

Öte yandan, bazı kişiler Rusya'da bayan arkadaş bulmanın o kadar kolay olmadığını öne sürmektedir. Kültürel farklılıkların ve dil engellerinin, yabancı erkeklerin Rus kadınlarıyla anlamlı ilişkiler kurmalarını zorlaştırabileceğini iddia etmektedirler. Ayrıca, Rus kadınlarının genellikle ailelerine ve geleneklerine bağlı oldukları ve yabancılarla kolayca ilişkiye girmek istemeyebilecekleri belirtilmektedir.

Sonuç olarak, Rusya'da bayan arkadaş bulmanın kolay olup olmadığı sorusunun tek bir cevabı yoktur. Deneyim, büyük ölçüde bireysel tercihlere, kişiliğe ve sosyal becerilere bağlı olarak değişebilir.

Rus Kadın Numaranızı Bulmak için İpuçları

• Sosyal Medya Kullanın: Facebook, Instagram ve VKontakte gibi sosyal medya platformlarını, Rus kadınlarıyla bağlantı kurmak için kullanabilirsiniz.
    • Uygulamaları Deneyin: Tinder, Badoo ve Bumble gibi flört uygulamaları, Rus kadınlarıyla tanışmak için başka bir seçenektir.
    • Arkadaşlarından Tavsiye Alın: Rusya'da yaşayan veya ziyaret eden arkadaşlarınız varsa, size potansiyel eşleşmeler önerebilirler.
    • Gece Kulüplerini ve Barları Ziyaret Edin: Moskova gibi büyük şehirlerdeki gece kulüpleri ve barlar, Rus kadınlarıyla tanışmak için harika yerler olabilir.
    • Derslere Kaydolun: Dil kursları veya dans dersleri gibi etkinliklere katılmak, Rus kadınlarıyla tanışmak için bir başka fırsat olabilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ruslar sahiplenilmeyi seven bir millet o yüzden bizim erkekleri havada kapıyorlar.
  • tabıkı degıl sadece şu olay varkı orada cogunluk beyaz tenlı oldugu ıcın bızım esmer kısmımız bıraz dıkkat cekıyor. Bunun dısında rusların mıllıyetcı duyguları agırdır ortamda bıraz sıvrılırsen yamulturlar.

Kadınları rahat tavırlıdır baglandıgında bızım kadınlarımızı sahıplendıgımız gıbı onlarda senı sahıplenırler fakat oyle elde etmesı kolay degıldırler.
  • teklif ederler demeleri vs. külliyen yalan yani.çok heveslenmiştim yani
    bu sene sırf bundan dolayı rusya'ya gidecektim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanayaz -- 9 Mart 2012; 2:03:29 >
  • tabi olum marketten alıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrodude

tabi olum marketten alıyosun

• Money Talks
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • paranın konuşması değil...
    kız arkadaş bulmak konusunda...
  • Oradaki insanların özgüveni var, sıcak kanlı oldukları için de bu durum konuşmalarda ya da ilişkilerde hızlı olmalarını sağlıyor.. Yazın Anlalya veya Fethiye'ye gidenler / gitmiş olanlar bilirler, Rus kızları çok iyi ingilizce bilirler fakat pek konuşmak istemezler, anca zor durumda kaldıklarında konuşurlar ve Seks? diye sorduğunuzda evet ya da hayır diyorlar yani sizi direk sapık yerine koymuyorlar, buna şahit oldum.. Ve de kendini parasıyla vs göstermeye çalışanlara pek sıcak bakmıyorlardı, yani doğal, dürüst kişileri daha çok seviyorlar.. Türklerin de evine nasıl bağlı oldukları, gelenek göreneklerine nasıl sahip çıktıkları, aile geleneklerimiz bilindiği için onların gözünde diğer erkeklere göre biraz daha artı puan alıyoruz tabiiki de. Birisiyle arkadaş olmak istiyorsanız gidin konuşun, en fazla hayır teşekkürler cevabı alırsınız, tipik Türk kızı gibi sanane be slk :S:S falan demezler ya da havalanmazlar..
  • Bir arkadaşım rusyaya çalışmaya gitmiş 11 ay kalmış orda adam yaşadıgı olaylari bir anlatıyor tamda söylenildigi kadar var resimleri gösterdi kimin eli kimin belinde belli degil özellikle yıl başında iyi vurgun yapmış 4 saatte 3 kızla yatıp kalkmış birde çocuk hafiften kronun teki pek tipte yok ama kızları görsen dokunmaya kıyamazsın nasıl ayarladın diyorum ben duruyorum kız gelip arkadaş olabilirmiyiz diyor bende kabul ediyorum diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eltürco

Bir arkadaşım rusyaya çalışmaya gitmiş 11 ay kalmış orda adam yaşadıgı olaylari bir anlatıyor tamda söylenildigi kadar var resimleri gösterdi kimin eli kimin belinde belli degil özellikle yıl başında iyi vurgun yapmış 4 saatte 3 kızla yatıp kalkmış birde çocuk hafiften kronun teki pek tipte yok ama kızları görsen dokunmaya kıyamazsın nasıl ayarladın diyorum ben duruyorum kız gelip arkadaş olabilirmiyiz diyor bende kabul ediyorum diyor

gerçekten teklif ediyor kızlar değil mi?
  • Rus kızları ve uzak doğunun kızları sahiplenici evet. Erkeklerine çok bağlılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersanayaz

quote:

Bir arkadaşım rusyaya çalışmaya gitmiş 11 ay kalmış orda adam yaşadıgı olaylari bir anlatıyor tamda söylenildigi kadar var resimleri gösterdi kimin eli kimin belinde belli degil özellikle yıl başında iyi vurgun yapmış 4 saatte 3 kızla yatıp kalkmış birde çocuk hafiften kronun teki pek tipte yok ama kızları görsen dokunmaya kıyamazsın nasıl ayarladın diyorum ben duruyorum kız gelip arkadaş olabilirmiyiz diyor bende kabul ediyorum diyor

resimleri telden gösterdi bu bilgisayar kullanamayacak kadar kırodur.
    ama çocugu bir görsen aynı işyerinde çalıştıgımız içinde biliyorum abartısız hayattan kopmuş biri çok geride kalmış biri ama rusya onu baya bir degiştirmiş.nasıl degiştin diyorum haftaiçi 6 gün çalıyordum 1 gün 6-7 saat barlardan diskolardan çıkmıyordum orda ortam kurarak degiştim diyor.adam 2-3 yıl önce 40 yaşındaki karılara bile bakardı o derece abazaydı şimdi bana diyorki kızları görünce bunlara önceden baktıgım için kendimden utanıyorum diyor.ayrıca bu çocuk 1 yıl önce nişanlıydı nişanıda atmış bir daha böyle kızlara bakmamda konuşmamda gidip aynaya tiplerine bakmadan hava yapıyorlar diyor
  • quote:

quote:

quote:

resimleri telden gösterdi bu bilgisayar kullanamayacak kadar kırodur.
    ama çocugu bir görsen aynı işyerinde çalıştıgımız içinde biliyorum abartısız hayattan kopmuş biri çok geride kalmış biri ama rusya onu baya bir degiştirmiş.nasıl degiştin diyorum haftaiçi 6 gün çalıyordum 1 gün 6-7 saat barlardan diskolardan çıkmıyordum orda ortam kurarak degiştim diyor.adam 2-3 yıl önce 40 yaşındaki karılara bile bakardı o derece abazaydı şimdi bana diyorki kızları görünce bunlara önceden baktıgım için kendimden utanıyorum diyor.ayrıca bu çocuk 1 yıl önce nişanlıydı nişanıda atmış bir daha böyle kızlara bakmamda konuşmamda gidip aynaya tiplerine bakmadan hava yapıyorlar diyor

peki anlattığı kadarıyla kızlar teklif ediyor mu rusya'da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afrodude

tabi olum marketten alıyosun

imza mesaj uyumu
  • ne arkadaşmış be birader adamın idolü olmuş resmen
  • quote:

quote:

yukarıda yazı yazdık, oku bi zahmet, takıldın bi teklife
  • Yazık sana be sırf bi kız arkadaşın olsun diye rusyaya gitmeye kalkıyosun ulan millet ne durumda ya türkiyede o kadar kız içinde bulamadıysan birini rusyada zaten şansın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

quote:

quote:

boşver arkadaş adam sazan yerine koyuyor bizi aklı fikri kızlar teklif ediyor mu sen olduğun yerde bekle ederler
  • quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

quote:

quote:

teklif ediyorlarsa daha kolay bulurum diye düşünmüştüm.onun için dedim.çünkü biz teklif edince türkiye'deki adet göreneklere alıştığımız için kız bizi rezil edecek ya da kızın abisi ya da çevresi bize sert çıkacak düşüncesinde olduğumuz için bir kıza açılamam ben.
    türkiye'de güzel bir bayan bulmak imkansıza yakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanayaz -- 9 Mart 2012; 2:47:15 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.