Şimdi Ara

Gerçekten Rusya'da bayan arkadaş bulmak çok kolay mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
2
Favori
11.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Yazık sana be sırf bi kız arkadaşın olsun diye rusyaya gitmeye kalkıyosun ulan millet ne durumda ya türkiyede o kadar kız içinde bulamadıysan birini rusyada zaten şansın yok.

Türk kızlarını bi cacık mı sanıyorsun? tipsiz , kıllı , kaprisli.

Orijinalden alıntı: Heimdallr

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Yazık sana be sırf bi kız arkadaşın olsun diye rusyaya gitmeye kalkıyosun ulan millet ne durumda ya türkiyede o kadar kız içinde bulamadıysan birini rusyada zaten şansın yok.

Türk kızlarını bi cacık mı sanıyorsun? tipsiz , kıllı , kaprisli.

ben güzelleri için söyledim.tipsiz kıllıları zaten istemiyorum.
  • LÜTFEN SERT ÇIKMAYIN.MAZERETİMİ ANLATIYORUM DİNLEYİN:bir de kısa süreli kalacağım için içime kapalıyım açılmam çok ama çok uzun sürer.onun için takıldım bu teklif olayına...güzel bir türk kızını kazanmak gerçekten çok ama çok zor.onun için moralim bozuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanayaz -- 9 Mart 2012; 2:53:19 >
  • Rusyada öğrenciyim.Türk kızlarıyla alakası yok,çok sevecenler,mantıksallar...eğer ruscan yoksa kolay değil ;) haaaa şuda varrr...bunların sağları solları belli olmaz,mantıklarına aykırı bi hareket yaptınız mı,döt gibi kalırsınız ortada.tersleri pistir.sevdilermi tam severler.

Sizden ricam lütfen rusya diyince aklınıza... sanki havaalanında sizleri bekliyolarmış gibi düşüncelere kapılmayın...o işler o kadar kolay değil ; )

Carpe diem!quam minimum credula postero
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersanayaz

LÜTFEN SERT ÇIKMAYIN.MAZERETİMİ ANLATIYORUM DİNLEYİN:bir de kısa süreli kalacağım için içime kapalıyım açılmam çok ama çok uzun sürer.onun için takıldım bu teklif olayına...güzel bir türk kızını kazanmak gerçekten çok ama çok zor.onun için moralim bozuluyor.

diğer yazdığın yazı gerçekse zengin birisin rusyaya git sadece arkadaş olabilir miyiz de birinden sonuç çıkar ama kız için rusyaya mı gidilir.
    Benim arkadaşı babası okumadı diye inşaatta çalışmaya göndermişti böyle birşey oluverdi.
  • ingilizcem var sadece...bir ihtimal kız arkadaşı bulurum diye gidecektim.desenize bu gidişle şu hayatta yapayalnız kalacağım
    antalya'da 5 yıldızlı otellere gidiyordum.yaşım o zamanlar 15 olmasına rağmen beni kezen kızları da görüyordum ama utandığımdan konuşamıyordum o zamanlar.sonra 19 yaşında gittim birçok kez abaza gibi ortaya saldırmış ve bulamamıştım.
    böyle çelişkiler beni mahvediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersanayaz -- 9 Mart 2012; 3:16:54 >

Gerçekten Rusya'da bayan arkadaş bulmak çok kolay mı?
  • Valla ben kadın kaprisi hiç çekemiyorum. Helede kendimi karşı cinse beğendirecem diye yapılan ayak oyunlarından da nefret ederim. Diskoya bara da gitsen para harcayacaksın, nataşaya da gitsen para harcayacaksın. Hatta diskoda barda daha çok harcarsın. Bide paranla rezil olmak var. Kadınların ayakkabı, elbise seçer gibi erkek beğenmeside ağırıma gidiyor. Halbuki diğer türlü kendin seçiyosun. Neyse bunlar tavsiye değil fikrimi yazdım sadece

teklif ederler demeleri vs. külliyen yalan yani.çok heveslenmiştim yani
    bu sene sırf bundan dolayı rusya'ya gidecektim...

Niyetin buysa Taylanda git...

Fakat gidersen sadece "ladyboy" lara dikkat etmelisin...

onun dışında tuttuğunu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKediŞero -- 9 Mart 2012; 3:46:03 >

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

quote:

tayland hayat kadınlarının çok olduğu bir mekan öyle bir ihtiyacım olsa türkiye'de yaparım.amacım sevgilim olsun istiyorum.

Orijinalden alıntı: collossus

Valla ben kadın kaprisi hiç çekemiyorum. Helede kendimi karşı cinse beğendirecem diye yapılan ayak oyunlarından da nefret ederim. Diskoya bara da gitsen para harcayacaksın, nataşaya da gitsen para harcayacaksın. Hatta diskoda barda daha çok harcarsın. Bide paranla rezil olmak var. Kadınların ayakkabı, elbise seçer gibi erkek beğenmeside ağırıma gidiyor. Halbuki diğer türlü kendin seçiyosun. Neyse bunlar tavsiye değil fikrimi yazdım sadece

hocam yaş kaç merak merak ettim?

17-18 yaşına kadar ben de böyle düşünüyordum... Hala da bara falan gitmem içki de içmem zaten bu konuda görüşlerimiz aynı...

Fakat şimdi 27 yaşındayım tecrübelerim bana gösterdiki aslında durum tam tersi... bayanların erkek seçtiği falan yok... aksine erkek kıtlığı var... Ama erkek gibi erkek...

Senin istediklerini en az onlar da senin kadar istiyor anladın sen onu.... özgüvenini yitirme çalışmalara devam... sen pozitif enerjini yüksek, radarlarını açık tut... illaki ağa takılacak birileri...

Eğer çok deneyim yaşarsan görürsün... bazı bayanlar senin istediğinden çok daha fazlasını isteyecek şaşıracaksın....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKediŞero -- 9 Mart 2012; 3:55:23 >

quote:

quote:

tayland hayat kadınlarının çok olduğu bir mekan öyle bir ihtiyacım olsa türkiye'de yaparım.amacım sevgilim olsun istiyorum.

Türklerin suyu mu çıktı birader... Ayrıca rustan sevgili mi olur adama yahu... Töbe bismillah..

Sinsiler bi kere kardeşim...

Bütün rusları sinsi bulmuşumdur nedense... Hiç birinin güven veren bi suratı ve bakışları yok bana göre...

Türk olup da renkli gözlü olanlar hakkında da görüşüm genelde aynı nedense... buna bi türlü engel olamıyorum...

quote:

quote:

quote:

Türklerin suyu mu çıktı birader... Ayrıca rustan sevgili mi olur adama yahu... Töbe bismillah..

Bütün rusları sinsi bulmuşumdur nedense... Hiç birinin güven veren bi suratı ve bakışları yok bana göre...

Türk olup da renkli gözlü olanlar hakkında da görüşüm genelde aynı nedense... buna bi türlü engel olamıyorum...

türkiye'de çok güzel bir bayan bulmak gerçekten imkansız çünkü türkiye'de durumu iyi yakışıklı erkek imkanları çok olan erkek çok.ne kadar koşarsan koş kızın peşinden gene imkansız.YA BEN ÇOK ŞANSIZIM YA SENİN DÜNYA'DAN HABERİN YOK?
    bir ihtimal bu imkan varsa rusya'da düşünülebilir diye düşündüm.

quote:

quote:

quote:

quote:

türkiye'de çok güzel bir bayan bulmak gerçekten imkansız çünkü türkiye'de durumu iyi yakışıklı erkek imkanları çok olan erkek çok.ne kadar koşarsan koş kızın peşinden gene imkansız.YA BEN ÇOK ŞANSIZIM YA SENİN DÜNYA'DAN HABERİN YOK?
    bir ihtimal bu imkan varsa rusya'da düşünülebilir diye düşündüm.

Benim dünyadan gayet haberim var... şanssız mısın bilemem ama eğer şanssızsan rusun da kötüsü denk gelir sana

Güzellik anlayışına göre değişir... Bence türk kızları ruslardan daha kötü değil...

Ayrıca sadece güzel olunca mı bitiyor herşey...

Herneyse yatıyom ben yaaa... gözümden uyku akıyo zaten...
  • Arkadaşlar türk kızlarının böyle olmasının tek sebebi var o da biz erkekler.Erkeklerden kastım aşırı derecede abazalar.Eğer erkekler kızları hiç iplemeseydi türk kızları bu kadar kaprislere girmezdi.Kaçan kovalanır hesabı.Onlara göre bütün erkekler ellerinin altındadır.İstediğini baştan çıkarırlar.Artık abazalıktan mıdır bilemem kızlar ne derse desin tamam olur diyoruz artık. Bu saydıklarımın çoğu ergenler ve yaşı büyük olup kendini hala ergen sananlar için geçerli.Diyeceğim şu kızların peşinden koşmayın onlar sizin peşinden koşsun.Red mi etti tamam diyip yolunuza devam edin peşinden koşmayın.Koştukça g*tleri kalkıyor çünkü.Lisedeyseniz sevgili yapacağım cool takılacağım diye dolaşmayın etrafta.Daha baba parası yerken sevgili yapmak senin neyine ? Ayrıca liseli kızlar liseli erkeklerden daha salak olur hiç bulaşmayın.Birde sen daha kızlarla nasıl konuşacağını bilmiyorsan değil Rusya'ya Çin'e Japonya'ya gitsen bulamazsın istediğin birini.Kime anlatıyorum ki ben.Forumun çoğunluğu sübyanlarla doldu artık.Kafanıza göre takılın.

Sen kimsin lan ?
  • Rus kadınları hakkında bazı cahiller tarafından bir yanlış algılama var hemen düzeltiyim

Şimdi adam oraya gidiyor , bir halt yediği yok buraya gelince onu yaptım bunu yaptım diye millete anlatıyor .

Adam gidiyor gece klubüen ordan kız ayarlıyor ondan sonra diyor ki Rus kızları şöyle böyle , be arkadaşım sen İstanbul daki gece kluplerinden de kız ayarlayabiliyorsun ama Türk kızları şöyle böyle demiyorsun

Orada buraya göre daha çabuk kız arkadaş edinebilirsiniz nufusa göre ...

Rusya da gece klupleri Türkiye ye göre daha ucuz Moskova dışında onun için adam mahalle arası bir klupten bir kız ayarlıyor ondan sonra Ruslar öyle böyle

Orijinalden alıntı: BigCrunch

Arkadaşlar türk kızlarının böyle olmasının tek sebebi var o da biz erkekler.Erkeklerden kastım aşırı derecede abazalar.Eğer erkekler kızları hiç iplemeseydi türk kızları bu kadar kaprislere girmezdi.Kaçan kovalanır hesabı.Onlara göre bütün erkekler ellerinin altındadır.İstediğini baştan çıkarırlar.Artık abazalıktan mıdır bilemem kızlar ne derse desin tamam olur diyoruz artık. Bu saydıklarımın çoğu ergenler ve yaşı büyük olup kendini hala ergen sananlar için geçerli.Diyeceğim şu kızların peşinden koşmayın onlar sizin peşinden koşsun.Red mi etti tamam diyip yolunuza devam edin peşinden koşmayın.Koştukça g*tleri kalkıyor çünkü.Lisedeyseniz sevgili yapacağım cool takılacağım diye dolaşmayın etrafta.Daha baba parası yerken sevgili yapmak senin neyine ? Ayrıca liseli kızlar liseli erkeklerden daha salak olur hiç bulaşmayın.Birde sen daha kızlarla nasıl konuşacağını bilmiyorsan değil Rusya'ya Çin'e Japonya'ya gitsen bulamazsın istediğin birini.Kime anlatıyorum ki ben.Forumun çoğunluğu sübyanlarla doldu artık.Kafanıza göre takılın.

Yüzyıllardır kimse sorunun nerde olduğunu bilmiyordu da sanki gelip siz çözdünüz gibi oldu sayın BigCrunch. DH olarak size madalya takmak istiyoruz.

ek: sorun tek taraflı değil, tencere-kapak misali her taraf birbirini suçluyor. Bakarsan her iki tarafta da kusur var.

sonuç: bekarlık sultanlıktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.