Şimdi Ara

Gerçek Tabata'yı görmeye başladık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O asistler falan, çok iyi oldu, Gaziantep'de ki performansına geri döndü. Gaziantepli olduğumdan Gaziantepspor'u da takip ederim ve Tabata Beşiktaş'a geldiğinde çok sevinmiştim. Adam bonservis bedelinin altında ezildi ama bonservis bedelinin yüksek olması onun suçu değil. Ayrıca adamın aldığı yıllık parada da bir şey yok, olması gerektiği gibi. Neyse ki gerçek performansına kavuşmaya başladı, Guti kadar olmasada mükemmel asistler yapıyor Bugün galibiyetin yanı sıra, çok beğendiğim bi oyuncu olan Tabata'nın da artık tam anlamıyla takıma kazandırılmış olmasına çok sevindim

• Tabata fun clup kur, 3 kişi üye olsun dördüncü ben olacam söz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunter

Tabata fun clup kur, 3 kişi üye olsun dördüncü ben olacam söz :D

kardeş milletin nefret etmesi önemli değil, herkes ezbere yorum yapıyor, Tabata'nın bonservisi yüzünden gözleri kör olmuş, oyunu göremiyorlar. Nihat oyundayken resmen 10 kişiydik.
  • tabata fun club a üye severek olurum ben adamin isteksiz kosmadigi bir mac görmedim daha
  • Oyuna girdikten sonraki değişimi görmezden gelmek yanlış olur. Gerçekten iyiydi.
  • Nihat'dan kat kat, Guti ile olan uyumu da Nihat'dan iyi. Bence teknik kapasite olarak da Nihat'dan iyi bir oyuncu. Koşuyo, hırslı ve boşa da koşmuyo, iyi işler, iyi asistler yapıyor iyi paslar atıyor. ya işte Delgado'nun daha hızlı ve atak versiyonu
  • Futbolcuyu büyük yapan zorluk derecesi yüksek olan maçlardır , başarısının devamını diliyorum .
    Çokmu resmi oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arda Turan için Süper İddia
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Futbolcuyu büyük yapan zorluk derecesi yüksek olan maçlardır , başarısının devamını diliyorum .
    Çokmu resmi oldu

resmi oldu evet ama adamın iyi futbolcu olduğunun artık görülmesi beni mutlu ediyo nedense
  • delgado'dan daha güçlü, zeki ve çabuk bi oyuncu.. takımda kalması isabetli oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

delgado'dan daha güçlü, zeki ve çabuk bi oyuncu.. takımda kalması isabetli oldu..

aynen, çok doğru yorum.
  • tabata antepte oynarken hangi büyük takıma gitse kimse hoşnutsuz olmayacaktı

ama bonservis bedeli çok çok fazla

bi denizlinin saçmalıkları eklenince geçen sene boş geçti

ama kendini yeni yeni buluyor

nihat artık oynamamalı bence..o varken 1 kişi eksik oynuyoruz

o serbest vuruştan gol atacağımızı tahmin ettim
  • iyi bir alternatif diyebilirim şimdilik.inş zamanla çok daha üstüne koyarak oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

delgado'dan daha güçlü, zeki ve çabuk bi oyuncu.. takımda kalması isabetli oldu..

zeki mi ya bırakın allah aşkına 1maçta kral yapmayın adamı renkliler gibi

delgado'nun tabata'dan tek üstün yanı tekniğiydi.. zeka ve güç iyi olmayınca kullanamadı bu tekniği.. delgadoyu da abartmayalım istersen ben ilk geldiğinde gs ile süper kupa maçını hatırlıyorum, zürih maçlarını hatırlıyorum bir de denizli ile şampiyon olduğumuz sene bir kaç maçını hatırlıyorum iyi olarak.. kaç yıldır delgadoya ümit bağladık ama olmadı, istikrar yoktu güç yoktu.. ama tip olarak tam futbolcuydu, yakışıklıydı ve top kontrolleri felan estetikti..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

kardeş milletin nefret etmesi önemli değil, herkes ezbere yorum yapıyor, Tabata'nın bonservisi yüzünden gözleri kör olmuş, oyunu göremiyorlar. Nihat oyundayken resmen 10 kişiydik.

nihat'la karşılaştırma !!

geçen sene 20maçta 1 maç oynadı o maçta da maçı kurtarmadı 4.golü attı diğerlerinde alakası yoktu ..

tabata 30 yaşında oyuncu yıllık 1.5m euro alıyor 3trilyon para yani ..
    20maçta yabancı kontenjanından olmasına rağmen 0 oynamış ..

sonra utanmadan bize ezbere yorum yapıyorsun diyorsun !

Geçen sene kötüydü onu bende söylüyorum, yeni yeni kendini bulmaya başladım. Ama nihat ? Nihat geçen senede kötüydü, şimdi gelişme yok hatta daha kötü. ve nihat 3 milyon euro alıyor yani 6trilyon.

• tabatayı ilk defa beğendim bugün. gerçi yerine girdiği nihat o kadar berbat oynadıki onun yerine giren adam maradona geldi gözüme.
  • quote:

quote:

zeki mi ya bırakın allah aşkına 1maçta kral yapmayın adamı renkliler gibi

ayrıca 1 maç değil, bu senenin başından beri gelişme var. sanki küfür etmişim gibi kızarak "nihatla karşılaştırma!!!" demişsin nihat geçen sene zaten berbatdı, bu sene dahada berbat. tabata geçen sene kötüydü, ama bu sene takıma adapte olmuş nihat'dan 2-3 gömlek üstün oynuyor. bunu en basitinden bugün ki maçı izleyen görmüştür ki sadece bugün ki maç değil, bu sezonki her maçta böyleydi. para bakımındanda "3 trilyon" demişsin büyüterek. nihat ne kadar alıyor ? hatırlatırım, nihat bu takımdan Quaresma'dan sonra en çok parayı alan oyuncu. q7 şu anda 3,5 milyon euro alıyor, nihat ise 3milyon euro, neredeyse aynı. Niihat'a verilen paraya yazık günah. onu olduğu her maçta 10 kişiyiz. bence sen "tabatayla karşılaştırma!!!!"

• tekrar söylüyorum. tamam bonservis bedeli fazlaydı ama bu onun suçu değildi. geçen sene kendini gösteremedi ama -bu sene- bonservis bedeli yüzünden tabataya hala ateş püskürmek büyük hata ve körlük olur. adamın mücadelesini, yeteneğini ve ayrıyetten oynadığı dakikalarda yaptığı güzel işleri ve asistleri görüyoruz. takımdan 6 trilyonu cebine indiren, nerdeyse quresmayla aynı parayı alan nihat beyi de görüyoruz. birşey demiyorum inş o da tabata gibi düzelir ama tabata'dan 2 kat daha fazla para alan bi adamın, tabata'nın kaydettiği ilerlemenin %5'ini bile kaydetmemiş olmasına rağmen hala tabata'dan daha iyi olduğunu söylemek, körlüktür.
  • yiğidi öldürün ama hakkını verin
  • quote:

Böyle oynamaya devam etsinler, bırak Tabata'yı (ki kendisini severim), geldiğinden beri düşmanım bellediğim Nobre'nin bile fan kulübüne üye olurum.

Geçen yıl Beşiktaş'ın hücum gücünü de, Tabata'yı da bitiren adam Mustafa Denizli'dir. Arkanda 8 tane savunma oyuncusu, önünde her topu dağa taşa atan bir Nobre olduktan sonra bırak Tabata'yı, Iniesta olsan kaç yazar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indie

quote:

Böyle oynamaya devam etsinler, bırak Tabata'yı (ki kendisini severim), geldiğinden beri düşmanım bellediğim Nobre'nin bile fan kulübüne üye olurum.

Geçen yıl Beşiktaş'ın hücum gücünü de, Tabata'yı da bitiren adam Mustafa Denizli'dir. Arkanda 8 tane savunma oyuncusu, önünde her topu dağa taşa atan bir Nobre olduktan sonra bırak Tabata'yı, Iniesta olsan kaç yazar?

Aynen. şu anda görüyoruz Tabata'nın nasıl bir oyuncu olduğunu

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.