Şimdi Ara

Gerçek Tabata'yı görmeye başladık. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nihat dediginiz adam formsuz olsa bile dünyanin en iyi t.d. biri olan hiddink tarafindan cagriliyo ,tabata ise bize gelmeden önce ligin en kaliteli 10 yabancisindan biriydi . Adamlarin ucretlerini bi kenara birakin artik sanki yöneticisiniz.
  • Ulan tabata 8 milyon euro bonservisle geldiğinde hep eleştirdim seni hiç sevmememiştim futbolunla ama hep içimde ya bu adam oynarsa dedirttin ve oynamaya başladın. Bundan sonra senin hakkında olumsuz konuşmıcam arkadaş yarım sezondur ..ünü yırttın üstündeki baskıyı atıp taraftara yaranabilmek için ama biz seni bonservisin ve hatalı yönetim için eleştirdik.

Nihattan çok aha fazlasın sen bu takıma tabata kardeş ..İnşallah böyle devam edersin.
    Fan club kurulunca 5. ci üye olabilirim
  • Bu adam iyidir bu kadar ezmeyin dediğimizde bir küfür yemediğimiz kalmıştı. Hey gidi tabelacılar hey..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Bu adam iyidir bu kadar ezmeyin dediğimizde bir küfür yemediğimiz kalmıştı. Hey gidi tabelacılar hey..

pisi pisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı

Ulan tabata 8 milyon euro bonservisle geldiğinde hep eleştirdim seni hiç sevmememiştim futbolunla ama hep içimde ya bu adam oynarsa dedirttin ve oynamaya başladın. Bundan sonra senin hakkında olumsuz konuşmıcam arkadaş yarım sezondur ..ünü yırttın üstündeki baskıyı atıp taraftara yaranabilmek için ama biz seni bonservisin ve hatalı yönetim için eleştirdik.

Nihattan çok aha fazlasın sen bu takıma tabata kardeş ..İnşallah böyle devam edersin.

aynen... bu arada nihat, tamam abi milli takıma çağırılıyo olabilir ama biz de görüyoruz adam sahada yok resmen. parayı konuşmamızın sebebi. sen takımın en fazla para alan 2. oyuncususun, biraz çaba göstermen, bu kadar kötü oynamaman gerekir dimi yaani... tabata, nihat'dan çok daha yararlı şu anda. ayrıca tabata varkane dalgado'nun olması gereksizdi, ve gönderildi. Schuster'in bi açıklamasını hatırlıyorum. "Delgado, Tbata gibi çok yönnlü bi futbolcu değil" diyerek Delgado'yu eleştiriyordu. Bakın abi adam işi biliyo hemen anlamış Tabata'nın iyi futbolcu olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Kartalı

Ulan tabata 8 milyon euro bonservisle geldiğinde hep eleştirdim seni hiç sevmememiştim futbolunla ama hep içimde ya bu adam oynarsa dedirttin ve oynamaya başladın. Bundan sonra senin hakkında olumsuz konuşmıcam arkadaş yarım sezondur ..ünü yırttın üstündeki baskıyı atıp taraftara yaranabilmek için ama biz seni bonservisin ve hatalı yönetim için eleştirdik.

aynen... bu arada nihat, tamam abi milli takıma çağırılıyo olabilir ama biz de görüyoruz adam sahada yok resmen. parayı konuşmamızın sebebi. sen takımın en fazla para alan 2. oyuncususun, biraz çaba göstermen, bu kadar kötü oynamaman gerekir dimi yaani... tabata, nihat'dan çok daha yararlı şu anda. ayrıca tabata varkane dalgado'nun olması gereksizdi, ve gönderildi. Schuster'in bi açıklamasını hatırlıyorum. "Delgado, Tbata gibi çok yönnlü bi futbolcu değil" diyerek Delgado'yu eleştiriyordu. Bakın abi adam işi biliyo hemen anlamış Tabata'nın iyi futbolcu olduğunu

oha, sürüyle yazım hatası yapmışım, herkesten çok özür diliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Different 1903

quote:

Bu adam iyidir bu kadar ezmeyin dediğimizde bir küfür yemediğimiz kalmıştı. Hey gidi tabelacılar hey..

pisi pisi

Gerçek Tabata'yı görmeye başladık.

• Guti'nin yükünü çok hafifleştirdiği bir gerçek...
  • ben hiçte guti'nin üstünde bi yük görmedim geldiğimden beri.tabata ondan çok daha hırslı oynuyor.
  • Nihat kolay olan Kazakistan maçında oynadı.Zor olan Belçika maçında ise 90 dk.yedek kaldı.Abartmayın yani.
    Tabata yararlı bir oyuncu. Hiç değilse yaratıcı ve daha fazla pres yapıyor ve koşuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

ben hiçte guti'nin üstünde bi yük görmedim geldiğimden beri.tabata ondan çok daha hırslı oynuyor.

Gutinin yerinde oynayan adamların oyun tarzına dikkat edelim hocam o adamlar genelde koşmaz pres az yapar. Ayağına top geldi mi yavaş haraket eder ama maçlarda da görüldüğü gibi tek hareketiyle gol attırır. Oyunu inanılmaz açıyor inanılmaz paslar atıyor. En sevdiğim oyun tarzıdır valla 4 yıl önce lisanslı santraforluk yaptım Beşiktaş'da forvetlerin Gutinin kıymetini bilmesi lazm.

• quote:

Maç farka gitmiş rakip takım oyundan düşmüş , fenerbahçe & galatasaray maçlarında oynasında görelim...
  • Delgado'dan iyi oynuyor bence, fiziği daha sağlam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Maç farka gitmiş rakip takım oyundan düşmüş , fenerbahçe & galatasaray maçlarında oynasında görelim...

adam oyuna girdiğinde fark falan yoktu, daha 1-0'dı... Nihat o kadar berbatdı ki, yerine Tbata girince takım kendine geldi, hücum anlamında daha çok güçlendi ve 3 gol daha geldi (http://forum.donanimhaber.com/m_42969917/tm.htm). Ayrıca bu adam bu sezon her maçta böyle, bunu Schuster de söylüyo. bırakalım artık bu tarz eleştirileri, destek olmak gerek...

• quote:

quote:

quote:

adam oyuna girdiğinde fark falan yoktu, daha 1-0'dı... Nihat o kadar berbatdı ki, yerine Tbata girince takım kendine geldi, hücum anlamında daha çok güçlendi ve 3 gol daha geldi (http://forum.donanimhaber.com/m_42969917/tm.htm). Ayrıca bu adam bu sezon her maçta böyle, bunu Schuster de söylüyo. bırakalım artık bu tarz eleştirileri, destek olmak gerek...

Hatırladığım kadarıyla skor 2-0'dı yanılmışım ama bu ankaragücünün oyundan düştüğünü değiştirmez
    Haberin kaynağı malum yer ben sahada içratına bakarım bir maçlada adam değerlendirmem
    Ricardinho gittiğinde aynı haberler delgado için çıkmıştı kendine geldi vesaire diye
    Neyse umarım daha iyi olur kazanan beşiktaş olsun...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hatırladığım kadarıyla skor 2-0'dı yanılmışım ama bu ankaragücünün oyundan düştüğünü değiştirmez
    Haberin kaynağı malum yer ben sahada içratına bakarım bir maçlada adam değerlendirmem
    Ricardinho gittiğinde aynı haberler delgado için çıkmıştı kendine geldi vesaire diye
    Neyse umarım daha iyi olur kazanan beşiktaş olsun...

1-0'dı... ayrıyetten ben bu adamı bu sezon oynadığı tüm maçlarda beğendim, mücadelesi meükemmel, sadece 1 maç değil yani. neyse, hepimizin dileği aynı, inş yararlı olur, ve sanırım olucak da. birazda teknik direktör faktörü etkili oluyor. mustafa denizlinin tabatasına bakın, birde schusterinn tabatasına bakın, çok fark var...

• Geçen sene de şans verilseydi iyiydi. Antep' te adamneler yapıyordu bir yığın kazmayla. Aldığı para yüzünden herkes bir anda çullandı adamın üzerine.
  • bu adam çok top kaybediyor olumsuz tarafı bu ayağında top tutamayınca bir işe yaramıyor yani tabatanın böyle bi kaç maç iyi görürüz vasatı geçemez yine.
  • quote:

Geçen sene de şans verilseydi iyiydi. Antep' te adamneler yapıyordu bir yığın kazmayla. Aldığı para yüzünden herkes bir anda çullandı adamın üzerine.

aynen antep de o kadar kazmayla çok iyi işler yapıyordu. o sezon bu adam sayesinde antep feneri falan yenmiştii.
  • Neyse tartışmamızın bir anlamı yok beşiktaş zor bir viraja griyor , abiyane tabirle ak .. kara ... çıkar ortaya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.