Bildirim
Gerçek site mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sitede bayağı resimli yorum falan da var ama gerçek mi değil mi hala çözemedim yorumlar bazen gerçek olmuyor çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 30 Ekim 2020; 10:16:21 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sadece iPhone 7 indirime girmiş diğer telefonlar normal sitelere göre pahalı örneğin iPhone 11 9.000₺ diger sitelerde 7.000₺ bence güvenli olabilir site kaliteli duruyor
Kaliteli site de olsa hiç duyulmamış bir yer oyuna gelmeyelim
Arkadaşlar alışveriş yapmış olan var mı bu siteden? Telefon baya eskidi yenileyeyim diyorum fiyat çok uygun.
Kadıköy'de genel müdürlüğü varmış, ama elden satış yaptıkları bi mağaza yok dolandırıcı da olabilir.
-
iPhone 7+ dan başka yorumlu olan ürün de yok ama, vurkaç olmasın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 30 Ekim 2020; 11:32:5 > -
Ticareti sicili de var görünüyor sorun yok gibi aslında hocam ama tabi forumda gerçekten alan biri olursa görmek daha kesin çözüm olur
İstanbulda olan biri yok mu kadikoydeymis yerleri gidip baksn
Hocam sordum ben genel müdürlükleriymiş orası. Satış yokmuş.
Genel müdürlük no ları da yanlış heralde aranmıyor. Müşteri hizmetleri fiziki mağazamız yok diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Venture -- 30 Ekim 2020; 11:50:0 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güven verse direk alacağım ama...
Dolandırıcılar demek hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Miles Bilkentrod
Ticareti sicili de var görünüyor sorun yok gibi aslında hocam ama tabi forumda gerçekten alan biri olursa görmek daha kesin çözüm olurticaret sicili ne vs. inanarak almayın bu fiyata anca elden gidip bakılır alınır.
-
Güven verse zaten konuyu açmazdım hocam direk 2-3 tane alırdık hepimiz
-
Hocam iyi bir site olsaydı hemen aramaya cevap verirlerdi bence yalan yapıyorlar.
Yorumlar da sahte gibi geldi. Basit şeyler yazıyor. Mesela ürün orijinal. Kargo kötü. Paketleme kötü ama ürün orijinal falan
Direk telefonumu satmaya gidiyordum ben de
site ne zamandır var bilmiyorum ama henüz şikayet de yok,
https://www.sikayetvar.com/tire-bilisim
2000 liraya akıl öğrenmek isteyen varsa deneyebilir
Benzer içerikler
- telefon sessizde iken istediğiniz kişiler aradığında ses açılsın android
- iphone arayan numara yok bulma
- arayan numara yok bulma
- gittiğin yolu kaydetme programı
- çift sim yurtdışı telefon kullanım süresi
- iphone sistem verileri silme
- iphone zam
- samsung itest
- ios 17
- ios 19 ne zaman gelecek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X