< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 30 Ekim 2020; 12:7:31 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Gerçek site mi (2. sayfa)

-
-
Tam kazık yemelik konu olmuş yüz yüze görüşeme şansı yoksa ve kumarı seviyorsanız deneyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben göz göre göre dolandırılmak istiyorum diyen varsa alabilir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Yok mu kendini feda edecek bir YouTuber iyi tık alırsınız benden söylemesi 😁
almamak için kendimi zor tutuyorum varmı sipariş geçen
-
Galiba kimse güvenip almaya cesaret edememiş
Buraya parasını kaptıranları bir kenara kaydederler. Bir de avukatız paranızı kurtaralım vs diye arayıp oradan da yerler.
Müstehak çünkü.
-
Sakın almayın temiz durmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko
Sakın almayın temiz durmuyorBu adama guvenmeyip kime güveneceksiniz işime bak ucuzcu fiko güven veriyor ahahwhhw
-
Sanırım forumda cesaret eden kimse olmamış kampanya bir de doğru çıkarsa üzer ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 30 Ekim 2020; 19:11:31 >
-
Şimdi kontrol ettim, facebook sayfası kapanmış. Twitter'da tek tweet takip ve takipçi sayısı 0, instagramda en son geçmiş olsun İzmir paylaşmışlar yorum yazmayı kapamışlar. Demek ki iyi tokatlayıp kaçtılar..
-
şikayetvara kurbanlar düşmeye başlamış
-
İyi ki şu konuyu açmışım da herkes neler döndüğünü gördü, sitenin kapandığına bakmamıştım onu paylaşan arkadaşlara da teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir Miles Bilkentrod -- 1 Kasım 2020; 10:27:24 >
5 10 kişi tokatlamışsa bile 20 bin eder arkadaşlar bu siteleri açmak uzun değil kolay wordpress de siteyi 1 saate kurar sonrasında 1 günde ürün ekler bir ürünü ucuzlatıp satılabilir , bir şekilde o ürün ucuzmuş gibi satarım yani firma açmak zor bir iş değil adres göstermekte zor değil tel numarası almaksa en kolayı büyük siteler dışında e ticaret alışverişi yapılmaz yapılacak sa ucuzsa bit yeniği aramak lazım .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X