Şimdi Ara

'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.676
Cevap
715
Favori
839.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sıralar ogutucu arıyorum ama hanim tezgaha daha fazla makine koyarsam yada kahve ekipmanı kafamı kırar, yoksa fiyat çok iyiymiş. Kilibikliktan hario mini el değirmeni siparisi verdim japonyadan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • espresso makinesi gibi türk kahve makinesi çıkartmış arzum. alasım geldi. 450 kağıt
    detaylar. arzumokka.com da
     '-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-'

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

Arkadaşlar bu sütü krema haline getirmek için küçük bir pille çalışan Çırpıcı aldım ilk denemede başarısız oldum sadece üstü köpürdü alt süt :)
    20 dakika denedim hatta taktığım piller bitince bıraktık nasıl yapabilirim ?

bende tchibo marka var kolaylıkla krema kıvamında köpük alabiliyosunuz
    youtube daki gibi hafif eğik tutun süt köpürdükten sonra çubuğu biraz daha dibe doğru alta temas etmeyecek şekilde indirin ve girdap oluşturmaya çalışın
  • barista sepetinden ilk kez 250gr Colombia Supremo aldım gayet taze güzeldi bitirdim kavurma derecesi olarak orta seçtim ben filtre kahve olarak içiyorum acaba filtre kahve için hangi ölçüde kavrulmayı seçmeliyiz en uygunu hangisi oluyor
    daha önceleri tchiobdan çektiriyodum çekirdekleri ayrıca baristadan önericeğiniz başka kahve varmıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnyx -- 11 Eylül 2014; 18:10:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

espresso makinesi gibi türk kahve makinesi çıkartmış arzum. alasım geldi. 450 kağıt
    detaylar. arzumokka.com da

Bu gibi gelişmelere çok seviniyorum. Bana göre Telve bugüne kadar ülkenin yaptığı en büyük icatlardan biriydi zira çalma çırpma yok, bizim adımızla anılan bir kahvenin otomatik ilk makinasıydı. Bu da ikinci.

Bakın İtalyanlar'a espresso ve türevlerini tüm dünyaya yaydılar. Cezve ile Türk kahvesini dünyaya tanıtmak hiç de kolay değildi. Telve'nin eksiği makinenin görünüm açısından albenisinin bulunmamasıydı belki. Arzum bu konuda da güzel bir adım atmış. Yabancılar da sever bu tip janjanlı bir makinayı. Belki ileriki yıllarda yurtdışında da Türk kahvesi yaygınlaşır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Buvün romano içtim ilkkez,tavsiye ederim bu sıcaklarda baya güzel oluyor limon ile

• Burada şu sütü krema kıvamına getiren çırpıcıyı aldım dedğimde bir arkadaş çok cabuk bozuluyor demişti ürün eve geldiği gün bozuldu :) Evde oyuncak araba varmış tesadüfen gördüm hemen moturunu değiştirdim şuan çok daha hızlı dönüyor ve istediğim kıvamı @gidakontrol dediği şekilde alabildim şuan kahvemi yudumluyorum çok teşekkürler
  • :) afiyet olsun. Benimki de bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Buvün romano içtim ilkkez,tavsiye ederim bu sıcaklarda baya güzel oluyor limon ile

buvün romano 'da ne yaa ?
  • http://cdn-media-2.lifehack.org/wp-content/files/2014/08/asfdasdfasfdasdfasd.jpg
    Bugün Romano :)

• gayet guzel, aciklayici bi tablo !
    ama tedavül edildiginde freddo ve freddo cappuccino kesfolmamismis
  • Ben de şu tabloyu paylaşayım. Kahveler.net ten bulmuştum, burada da bulunsun.
  • Burada romano hakkında küçük bir video buldum ilgilenen olursa.. :)

@arel.gr @gidakontrol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fahrenheit

Ben de şu tabloyu paylaşayım. Kahveler.net ten bulmuştum, burada da bulunsun.

monopoly gibi !

• arel.gr kullanıcısına yanıt
    Deneyecek ne kadar çok çeşit, ne kadar farklı demleme yöntemleri var di mi? İnsan gerçekten hayret ediyor :D ehehe

• Linkteki makine bu fiyata alınabilecek En iyi Espresso makinesi. Kaçırmayın arkadaslar

• Meraktan sordum cevaplarsanız sevinirim kahve nin kalorisi çok mu yani yağlanma yapıyormu birde çok az kahve içerim ama şekerli içerim acı içemiyorum normalde asıl kahve şekersizmi içilmelidir
  • selam
    MediaMarkt da satılan, KOENIC KMF 240 500 W Süt Köpürtücü kullanan varmı? nasıldır? alırsak neye dikkat edelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stewie G.

Meraktan sordum cevaplarsanız sevinirim kahve nin kalorisi çok mu yani yağlanma yapıyormu birde çok az kahve içerim ama şekerli içerim acı içemiyorum normalde asıl kahve şekersizmi içilmelidir

Bence kahvenin seker tadini bozuyor be taze kahve eksi rahatsiz edici bir tatta olmaz. 2. Olarak bir bardak sekersiz filitre kahvenin 2 kalori oldugubu okumustum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hario ya da Porlex el değirmenlerini Türkiye'den bulamam mı? satan bi yer bulamadım bir türlü? illa yurtdışı mı?
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.