mide ekşitmeyen hafif kahve önerisi verebilirmisiniz arkadaşlar ? |
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (895. sayfa)

-
-
makinenin olayi kafe ofis ortamina ya da evde 2 3 kisi varsa kahve tuketen ona hizmet. bireysel kahve icin gereksiz makine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Americano, Espresso'nun sulandırılmış halidir. Yumuşak içim, değirmen olmasın deniyorsa ve eğer biraz bütçe varsa sanırım 10 - 12 çeşit kahve yapan makinalar memnun edecektir.
-
Sanalbaharat'tan aldığım çekirdek kahvenin içinden neredeyse 2 çekirdek uzunluğunda taş çıktı. Değirmene koyarken fark etmesem değirmeni bozabilirdi. İnternetten aldığınız kahvelerde değirmene koyarken kontrol ederseniz iyi olur. İlk defa başıma geldi, bundan sonra hep kontrol edeceğim.
Degirmene ölcmeden koymayin kesinlikle, gramaji olcerken zaten fark edersiniz. Sadece taş degil, defektli cekirdekler de lezzeti bozuyor. Onlair da ayiklamak lazim.
Taş cok ciddi bir lakayitlik belirtisi maalesef, konik bir burra taş gelirse çeliği mahveder, muhtemelen çelik burr setini komple degişmek gerekir.
Philips tam oto 5400 serisi sizce nasıl?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar, Philips 5447/90 modelini önerir misiniz arkadaşlar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alanlar baya memnundu ucuz model filipiş arkadaşta var 1 yılı gecik kullanıyor oda memnun bir şikayetini duymadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 31 Ocak 2024; 21:6:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı kahvelerin üzerinde filtre yazıyor ama çekirdek olarak satılıyor. Bunu alıp espresso makinemde kullanabilir miyim?
Filtre kahvenin örgütüm boyutu espresso makinesine konulmasi gereken kahvenin örgütüm boyutundan büyüktür, koymanizda bi sakinca yok ama kötü espresso yapmis olursunuz yani makineyi bozmaz
Örgütüm değil Öğütüm 🤣
Gaggia Cadorna Prestige RI9604 kahve makinası kullanan var mı? Aldığım tv'nin yanında hediye verdiler. 2 akşamdır kullanma kılavuzunu okuyorum. Daha ancak ilk kullanımdan önce yapılması gereken su kaynatma ve tahliye işlemini gerçekleştirdim. Bu akşam çekirdek kahve ve süt alıp ilk kahve pişirme denememi yapacağım. Makinayı daha önce kullanmış olan veya hâli hazırda kullanıyor olan arkadaşlar, neye dikkat etmem, neleri yapmamam konusunda yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler.
Bence parana yazık edersin espresso olması lazım birde öğütüm alma espresso kavrum çekirdek al kendin çek fark çok👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çekirdek zaten hocam makine tam otomatik. Çok ucuz bi fiyata gördüm kahveyi. O yüzden alıp deneyim dedim.
Selamlar gaggia new classic makinem ve lelit öğütücüm var fakat manuel yapmak zor geliyor satıp philips otomatik makine alsmmı diye düşünüyorum bu aralar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice_Sh@dow -- 4 Şubat 2024; 23:32:20 >
Hocam timemore c3 te sıfır noktasına getirdiğim zaman kolu serbest bıraktığım zaman haraket ediyor hafif. Tam sıkı olmuyor. bu hafif haraket dişliye zarar verir mi sıfır noktasında oldupu için
bence otm makine kullanmak (benim gibi) sıradan espresso/latte içiciler için daha iyi bir seçenek. (sıradanlık ölçüm starbucks gibi yerlerdeki latteye leş dememek)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 5 Şubat 2024; 11:10:4 > -
Tartışma olmasın ama lütfen aylardır her mesaja yazdığınız espresso iç, filtre kötü mesajını yazmayın. Bunu anladık ve bence kişisel bir yorum. Başka konular konuşalım, tartışalım, fikir alışverişi yapalım.
-
kaliteli çekirdek ve iyi bir değirmen olmadıktan sonra ikisi de iyi değil :)
-
Belediye seçimleri İstanbul ne olur acaba.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X